2777
2789
عنوان

اورژانس کودکان ارومیه

| مشاهده متن کامل بحث + 241 بازدید | 34 پست
بله

اره اونجا باز بهتره.فکر کنم متخصص هم دارن شبا.دقیق نمیدونم

🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره .  من آذربایجان تورکیم💖

والا چی‌بگم‌من اصلا نمی‌رم‌دو بار مجبور شدم هیچ‌جا‌باز‌نبود رفتم یبار یه بچه طفلی تشنج‌کرد عین خیالش ...

من بچه هام بزرگ شدن چند سال قبل دکتر کرمیار مطهری بودن عالی بود

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بچه هام بزرگ شدن چند سال قبل دکتر کرمیار مطهری بودن عالی بود

اره دکتره خیلی خوبی بود و دکتر صادقی.

الان فکر کنم نمیان اونجا دیگه.

🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره .  من آذربایجان تورکیم💖

دقیقا مشکل شبه که جایی بازنیس‌وگرنه همیشه‌مطب می برمش مشکلی پیش‌نمیاد

اره میدونم‌چی میگی.

اینجور مواقع سریع خودت شیاف بزن براش .تبشو ببار پایین تا ببریش فردا  پیش یه دکتره خوب.

اره میدونم‌چی میگی.اینجور مواقع سریع خودت شیاف بزن براش .تبشو ببار پایین تا ببریش فردا پیش یه دکتره ...

اسهال داشت و لرز هییییچ کاری نمی تونستم بکنم یعنی کابوس بود برام‌

اره ما همیشه میریم اونجا همیشه دکتر هست و نسبتا شلوغی خیلی کمتره

اره منم چند بار پسرمو بردم اونجا بهتر از جاهای دیگس.

اسهال داشت و لرز هییییچ کاری نمی تونستم بکنم یعنی کابوس بود برام‌

عزیزم💔

الان بهتره؟

الانم طبابت میکنن چند بار تو کوچمون دیدمشون روم نشده بپرسم بیمارستان میرن یا نه

دکتر صادقی که خودش مطب داره و فکر کنم بیمارستان نمیره دیگه.نمیدونم.

دکتر کرمیار رو نمیدونم.

یه اقای دکتر هم داشت فارس بود اونم واقعا داروهای خوبی میندشت اسمش یادم نیست خیلی همیشه دعا دعا میکردم اون تو مطب باشه موقع رفتن.

الان دیگه پسرم بزرگ شده بیشتر میبرمش درمانگاه سلامت یا ارتش.

بیمارستان ها و مراکز درمانی ارومیه در حد صفرن کادر درمان و پرسنل هم از نظر اخلاق صفر صفر خاک تو سرشون بیمارستان مطهری یه مشت عقده ای ریختن اونجا اصلا به بچه و مریضا توجه نمیکنن

عزیزم هر موقع دیدی تب بچت به ۳۸ نزدیکه بهش مسکن بده، پروفن قویتره فقط معده رو یکم اذیت میکنه، شیاف هم همیشه داشته باش، ببین شیاف زود جذب میشه حتی اگر اسهال بود بازم بذار. تب خیلی خطرناکه. خدا حفظش کنه کوچولوتو

قد: ۱۶۵  وزن اولیه:۷۳  وزن اکنون ۶۶:۸۰۰   وزن هدف  ۵۵