2777
2789
عنوان

تنفر از جاری

| مشاهده متن کامل بحث + 1983 بازدید | 98 پست
محبت نیست خودشیرینی  چند وقت پیش شوهرم امپول زده بود جاش درد میکرد دراز کشید مادرشوهرم رفت بال ...

😂😂😂😂.عجب مادرشوهری داری. آبرو شوهرتو برد.مگه تیر خورده بود. ببین اینا شوهرتو لوس کردن . فقط و فقط باید مثل خودشون رفتارکنی تا بتونی شوهرت برا خودت بشه . بشینی حرص بخوری و تنها بمونی هیچی بدست نمیاری.

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم❤️🌺 صلوات برای سلامتی و ظهور آقاامام زمان (عج)💚ایران من 🇮🇷          از اول خرداد ۱۴۰۲ تصمیم گرفتم لاغر بشم ۷۵ کیلو هستم هدفم ۶۰ امروز ۱۹مرداد ۱۴۰۲شدم ۶۵کیلو😍.دارم بهت نزدیک میشم ۶۰ 😘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😂😂😂😂.عجب مادرشوهری داری. آبرو شوهرتو برد.مگه تیر خورده بود. ببین اینا شوهرتو لوس کردن . فقط و فق ...

چیکار کنم دقیقا لوسش کردن

روانشناسی 💟خدایا شکرت بابت فندق توی دلم❤ ..التماس دعا...
اره خب تو مجردی انقد محبت نمیکردنا

دارن حرصت میدن.بهتره اصلا محل ندی.تنها کسی که واست مهمه شوهرته.غذاهایی که دوست داره بپز.کیک دسر شیرینی.من هروقت قورمه سبزی درست میکنم یه تیکه استخون با گوشت میذارم تو خورشت.همیشه سهم شوهر که.بهش میگم بخاطر تو گذاشتم گفتم اینو خوشت میاد اونم کلی حظ می‌کنه.مردا با چیزای ساده خوشحال میشن.تو هم بشین خوب فکر کن شوهرت از چه چیزایی خوشش میاد

دارن حرصت میدن.بهتره اصلا محل ندی.تنها کسی که واست مهمه شوهرته.غذاهایی که دوست داره بپز.کیک دسر شیری ...

هیچی براش کم نمیزارم کلی ازین کارا میکنم و اون حظ میکنه تا میره اونجا یادش میره اصلا زن داره

نه با جاریم

خوب محل نده.برات مهم نباشه کجا می‌ره چیکار می‌کنه.در موردش با شوهرت حرف نزن که. چیکار کرده کمک میخواد یا نمی‌خواد.خیلی وقتا خودمونیم کاری میکنیم شوهرامون یادشون بیاد قوم و فامیل دارن و باید واسشون کار ی بکنن

چیکار کنم دقیقا لوسش کردن

تو هم جلو اونا لوسش کن . اونا محبت میکنن تو دوبرابر محبت کن . جوری باشه حتی یه لیوان اب خواست نذار اونا بدن دستش خودت زودتر بهش بده. جلوشون باهاش بگو بخند.کلیپ طنز و خنده دار از گوشیت نشونش بده.سعی کن اونجا توجه شوهرتو به خودت جلب کنی باخنده ومهربونی  . وقتی هم از خونشون اومدین خونه خودت الکی بگو وای چقد خوش گذشت اصلا بدیشون رو جلو شوهرت نگو .

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم❤️🌺 صلوات برای سلامتی و ظهور آقاامام زمان (عج)💚ایران من 🇮🇷          از اول خرداد ۱۴۰۲ تصمیم گرفتم لاغر بشم ۷۵ کیلو هستم هدفم ۶۰ امروز ۱۹مرداد ۱۴۰۲شدم ۶۵کیلو😍.دارم بهت نزدیک میشم ۶۰ 😘
خوب محل نده.برات مهم نباشه کجا می‌ره چیکار می‌کنه.در موردش با شوهرت حرف نزن که. چیکار کرده کمک میخوا ...

والا اصن من انقد ازش بدم میاد به زور سلام میکنم 

چجوری

هیچی بشین با شوهرت با مهربونی حرف بزن 

بگو توی همین سایت یکی از خانم ها همین اتفاق برای افتاده 

الان باباش مرده برادراش و خواهراش هم قبول نمیکنن که ملک از اول مال اینا بوده می‌خوان تقسیم کنن خونه رو 

میگن باید پاشین از اینجا 

الان نگی اسی بذار ۲ هفته بگذره از قضیه امروز بعدش بهش بگو 

بگو تو که آنقدر داری زحمت می‌کشی دو روز دیگه ما رو بندازن بیرون با این وضع قیمت خونه ها 

ما باید چیکار کنیم  

بگو ما دیگه داریم پدر و مادر  میشیم مسئولیتمون بیشتر باید به فکربچن هامونم باشیم 

باید شوهرت رو شیر کنی خودش بره خونه رو پس بگیره 

خودت مستقیم حرف نزن 

اگه بحثی شد خودت رو به حال بد بزن حتی چندروزقهر کن 

بگو دو روز دیگه همینا ما رو از خونه خودمون میندازن بیرون

هیچی بشین با شوهرت با مهربونی حرف بزن  بگو توی همین سایت یکی از خانم ها همین اتفاق برای افتاده ...

اره اینارو میگم ببین من انقد بدبختم که سند ماشینمون ازمون گرفتن همه اینا یواشکی بود و وقتی فهمیدم که کار تمام‌شده بود 

ماشین به نام شوهرمه ولی سندش خونه اونا تو اسارت پدرشوهرم  گفته خودم از ۸۰ میلیون تو سال ۹۶  ۶ میلیونشومن دادم مجرد بودی  حالا همش مال منه

اره اینارو میگم ببین من انقد بدبختم که سند ماشینمون ازمون گرفتن همه اینا یواشکی بود و وقتی فهمیدم که ...

۶ ملیون رو بنداز جلوش 

بگیر ازش 

ببین اسی 

زن اگه از سیاستش استفاده کنه 

مرد کاری رو که اون بخواد انجام میده 

ببین سند خونه و ماشین برگشت به اسم شوهرت تاپیک بزن منم تگ کن🌺

موفق باشی ❤️❤️

این همه حرص خوردم بابت تاپیکت 

بی ثمر نباشه 

لعنت به جاری بد 

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده