2777
2789
عنوان

چقدر خرم جواب دوستمو میدادم

319 بازدید | 21 پست

این دوستم مشکلات زیادی داره منم خیلی جاها کنارش بودم چند بار رفتم پیشش وقتی حالش بد بود با این که بابام راضی نبود خلاصه همیشه به حرفاش گوش میدادم کمک و راهنماییش میکردم. بعضی وقتا بهش میگفتم بریم بیرون همش می‌گفت حال ندارم خسته م و اینا یا مثلا میومد تمام اتفاقات روزمره ش تعریف میکرد منم واکنش نشون میدادم اما من یه چیز راجب خودم میگفتم سین میزد هیچی نمی گفت بعدش دوباره از خودش می‌گفت😐 اصلا از حالم نمیپرسید بعداً هم فهمیدم وقتایی که می‌گفت حال ندارم بیام بیرون با دختر عمو و دوستا دیگه ش میرفت دیدم چندبار خلاصه شما مثل من نباشید هیشکی لیاقت نداره بهش محبت کنی اصلا نزار دردودل کنن باهات انرژی منفی بدن بهت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوستی تو بهم بزن با این بعد میبینی چقدر فشار میخوره

آره واقعا،کاری بهش ندارم الان بعد چهار روز بدون سلام احوال پرسی فقط اومد ادامه بدبختی هاش تعریف کرد منم سین زدم هیچی نگفتم حقشه 

آره واقعا،کاری بهش ندارم الان بعد چهار روز بدون سلام احوال پرسی فقط اومد ادامه بدبختی هاش تعریف کرد ...

شماره پاک  راحت و اسوده گفت ج نمیدی بگو وقت ندارم

اگه دیدی جوابتو ندادم درحدم نیستی وقتمو برا پیام دادن دوباره برات بزارم😏

آره واقعا،کاری بهش ندارم الان بعد چهار روز بدون سلام احوال پرسی فقط اومد ادامه بدبختی هاش تعریف کرد ...

به این آدما میگن انرژی خوار. اصلا پای دردو دل هیچ کسی نشین اونا انرژی منفیشونو رو شما تخلیه میکنن و سبک میشن ولی شما حالت بد میشه.

مگه مشاوری یا کاری از دستت برمیاد که پای ناله هاش میشینی؟!

واااااي دوست منم همين بوودددد

قهر باعاش الان

البته اون يكم بهتر بود

لطفا براي ساخته شدن خونمون صلوات بفرستيد❤️                  خدا رو چه ديدي شايد پر گرفتيم،شايد خنده هامونو از سر گرفتيم،نگو چي گذشت و نگو چي كشيديم شايد شب تموم شد خدارو چه ديدي؟ شايد جون گرفتم، شايد دستتو زير بارون گرفتم ، تو شايد دوباره به دادم رسيدي ،شايد خنده برگشت، خدارو چه ديدي؟                                                                ~مازندراني💚🌱