این دوستم مشکلات زیادی داره منم خیلی جاها کنارش بودم چند بار رفتم پیشش وقتی حالش بد بود با این که بابام راضی نبود خلاصه همیشه به حرفاش گوش میدادم کمک و راهنماییش میکردم. بعضی وقتا بهش میگفتم بریم بیرون همش میگفت حال ندارم خسته م و اینا یا مثلا میومد تمام اتفاقات روزمره ش تعریف میکرد منم واکنش نشون میدادم اما من یه چیز راجب خودم میگفتم سین میزد هیچی نمی گفت بعدش دوباره از خودش میگفت😐 اصلا از حالم نمیپرسید بعداً هم فهمیدم وقتایی که میگفت حال ندارم بیام بیرون با دختر عمو و دوستا دیگه ش میرفت دیدم چندبار خلاصه شما مثل من نباشید هیشکی لیاقت نداره بهش محبت کنی اصلا نزار دردودل کنن باهات انرژی منفی بدن بهت
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
لطفا براي ساخته شدن خونمون صلوات بفرستيد❤️ خدا رو چه ديدي شايد پر گرفتيم،شايد خنده هامونو از سر گرفتيم،نگو چي گذشت و نگو چي كشيديم شايد شب تموم شد خدارو چه ديدي؟ شايد جون گرفتم، شايد دستتو زير بارون گرفتم ، تو شايد دوباره به دادم رسيدي ،شايد خنده برگشت، خدارو چه ديدي؟ ~مازندراني💚🌱