2777
2789

سلام خانم ها من چند روزی هست که نوک سینه چپم یکی از بافت های یه ریشه های ریز نوک سینه ام بیرون زدگی داره و وقتی به لباسم برخورد میکنه خیلی درد میکنه  تو رو خدا بهم بگین چیکار کنم؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

می دونم که هیچی نیست ممکنه شیر تو سینه ات بسته باشع ممکنه عفونت باشه ممکنه بریدگی باشه مثلا جای گاز بچه و ...

ولی برای خاطر جمعی همین فردا برو مامو گرافی 

نگذاری برای شنبه ها حتمااااا برو

می دونم که هیچی نیست ممکنه شیر تو سینه ات بسته باشع ممکنه عفونت باشه ممکنه بریدگی باشه مثلا جای گاز ...

نوک سینه همه ما اگه دقت کنی بافت های ریزی داره که شیر از اونها میاد بیرون یکی از این بافتها زیادی بیرونه و چیزی که بهش میخوره درد میکنه

من باردارم دقیقا همیمجوری شدم دقیقا سینه چپ ..دکتر گفت طبیعیه چیزی نیس ..

انگار یه زیگیل زده خخخ

برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید 💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤
من باردارم دقیقا همیمجوری شدم دقیقا سینه چپ ..دکتر گفت طبیعیه چیزی نیس .. انگار یه زیگیل زده خخخ

نه زگیل نیست و باردار هم نیستم یکی از این بافتها یل ریشه های که شیر ازش بیرون میاد بیرون زدگی داره اذیتم میکن6

نه زگیل نیست و باردار هم نیستم یکی از این بافتها یل ریشه های که شیر ازش بیرون میاد بیرون زدگی داره ا ...

میدونم منم میگم شبیه ب زگیله.یه دونه از اون بافتها برجسته تر از سطح پوستمه ..گاهی دستم میخوره درد میگیره واقعا نمیدونم جرا ولی از وقتی باردار شدم اینجوری شده

برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید 💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤
بنظرتان جای نگرانی داره؟یا خودش خوب میشه

دکتر ک ب من گفت چیزی نیس