2777
2789

دوستان بنظر شما اینکه قبل ازدواج و حین مراسم خاستگاری اتفاقات بدی بیفته مثلا فامیل طرفی فوت کنه یا هراتفاق بد و ناخوشایندی-شما اینارو به نشونه این میگیرین که این ازدواج به صلاحتون نیست و باید بهم بزنین؟

من و دخترم نیلای .....وقتی دخترم را دارم دنیا برای من است

وا نه 

چه ربطی داه؟

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه لزوما 

ولی خودم دوست پسرم هربار میخواست بیاد واسه بله برون یه اتفاقی میوفتاد

یه شب خواب دیدم داشتم از پرتگاهی میوفتادم یکی از پشت منو گرفت تو اون خواب بهم گفتن خدا بود ک تورو حفظت کرد

فرداش دوست پسرم زنگ زد گفت مامان بزرگم فوت شده نمیتونیم بیایم واسه بله برون

چهل روز فاصله افتاد بابام هم کم کم مخالف شد و تموم شد

و الان بعد ۴ سال خدارو شکر میکنم ک نشد بهم برسیم 

خدایا شکرت
نه لزوما  ولی خودم دوست پسرم هربار میخواست بیاد واسه بله برون یه اتفاقی میوفتاد یه شب خواب دی ...

میشه بگین چرا خوشحال شدین؟مگه نمیخاستین بهم برسین؟

من و دخترم نیلای .....وقتی دخترم را دارم دنیا برای من است
میشه بگین چرا خوشحال شدین؟مگه نمیخاستین بهم برسین؟

اون موقع یه عاشق کور و کر بودم

خیلی اخلاقای بدی داشت و من نمی دیدم چون وابستش بودم ۹ سال باهم بودیم وقتی از هم جدا شدیم متوجه شدم یه ادم مغرور ک تو ۹ سال دوستی شاید یکبار ناز منو کشیده بود هربار قهر کردیم من میرفتم سمتش

خونواده سطح پایینی داشت وضع مالیش خوب نبود بعد جداییمون هم معتاد شد هم زندان رفت من بخاطر وابستگیم میگفتم حتی شده تو یه چادر باشبم ولی بهش برسم الان میفهمم چقد خدا بهم لطف کرده

خدایا شکرت