2777
2789
عنوان

دامادمون خیلی کثافته بهم گفت...

| مشاهده متن کامل بحث + 41373 بازدید | 151 پست

انتظار داری بگیم به خواهرت بگو؟زندگیش نابودشه؟

شااااید دامادتون فقط باهات درد و دل کرده و قصدی نداشته.

نیاز نیس تابلو رفتارتو عوض کنی توی جمع قرارنیس بهش اخم کنی فقط با دیگران بیشتر مشغول باش.

دلیلی هم نداره باهاش چت کنی.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظر من اصلا به همسرت نگو چون دیگه آزادیتو ازت میگیره حتی شک میکنه خونه ی مادرت بری به مامانت بگو بهش تذکر بده و بگه که ناراحت شدی از این حرفش به مادرتم بگو به خواهرت نگه که زندگیش خراب بشه

وقتی دیگه جوابش رو نمیدی نیازی نیست به همسر بگی جوابشو ندی بلاکش کنی دردسری هم متوجهت نیست  نهایت به همسرت بگو درباره خواهرم مشورت میگرفت خیلی خواهرمو میکوبید ازین اخلاقش خوشم نیومد بگی ممکنه دعوای بزرگی درست بشه به خواهرتم نگو اونجور که از خواهرت میگی درونگراست و تو حال خودشه و..بعیده بپرسه اونم اگه پرسید بگو تو دعواهاشون از شوهرش بدت اومده 

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 
دلیل شما چیه که همسرم ندونه بهتره؟ خب حالا همسرم به کنار،جواب مادر و خواهرمو چی بدم اونام شک میکنن

همسرت ندونه عزیزم بهتره چون هر چند هم منطقی باشه، نمیتونه نسبت به این موضوع بی تفاوت باشه

نمیگن دعوا میکنه و.... 

اما مطمئن باش ممکنه تو رفتن به خونه خواهرت یا دورهمی ها محدودت کنه و حق داره چون از شوهرخواهرت بدش میاد

مگه میخای زندگی خواعرت نابود کنی بگو شوهرم حساس شده میگه خوشم نمیاد با نامحرم زیادبگو بخند کنی یا توجمع حرف برنی،به شوهرتم بگو حس میکنم اگه خیلی بگو بخند کنم رو شوهرخواعرم زیاد میشه باید حدش بدونه 

عزیزم به شوهرت که اصلا نگو پس فردا تو هر دعوا چماق میکنه میکوبه تو سرت شاید شوهر خواهرت توبه کرد و زندگی خواهرت خوب شد اما همسرت تا اخر عمر مانع ارتباط تو و خواهرت میشه به مادرت بگو اون محرم رازته اما هیچ شوهری را روش حساب نکن که تا اخر محرم رازت بمونه مردا با گذشت زمان خیلی تغییر میکنند مادرت بدونه خودش مدیریت میکنه به خواهرتم بگو همسرم دوست نداره با مردا گرم بگیرم و ..... و چند بار بهم تذکر داده به همسرتم بگو خواهرم دوست نداره زیاد با شوهرش گرم بگیرم 

الان من یه چیزی میگم همه میپرن بهم

مشکل اصلی ازونجایی شروع میشه که با یکی شوخی میکنین و زیاد تعریف میکنین یعنی اون خط قرمز رو رعایت نمیکنین

وقتی هم یکی بهتون بگه میگین نههه دامادمون مثل داداشمه و تو ذهنت منحرفه و....

دقیقا مشکل از همینجاست

شما اول با شوخی و حرف زدن طرف رو به خودتون جذب کردید 

بعد هم نمیتونین مشکل رو حل کنین بازم بخاطر همین شوخیا و خنده هاست

وااای خدای من.... نمیدون چرا بعضیا میان اینقدر نظرهای بچه گانه میدن.... دختر خوب یه وقت نری ب شوهر یا خواهرت بگیا..... الکی آتیش تو زندگی خودت و خواهرت ننداز... مردها هر چقدر هم که منطقی باشن آخرش رو زنشون غیرت دارن... برا چی باید ب شوهرت بگی.... با یکم سیاست بدونه اینکه کسی متوجه بشه و آشوب بشه ماجرا را جمع کن...

لازم نیست قطع رابطه کنی.... از این ب بعد جاهایی که میدونی شوهرخواهرت هم هست نرو... یا دیر برو... بعد که میری کلا در اون جمع سر وسنگین باش.... که دامادتون هم تا تو را می بینه یادش نیاد...اگه هم کسی شک کرد و چیزی گفت هر دفعه یه بهانه بیار.... یه بار بگو نه خوبم. چیزیم نیس... یه بار بگو یکم سرم درد میکنه...چند بار که دست ب سرشون کنی دیگه دست از سرت برمیدارن..

دوست عزیز یه چیز بگم.. شاید گفتنش خوب نباشه ها.  ولی بخاطر همینه که میگن زن باید زیبایی ها و د ...

عزیزم من شخصیتم همینطوره خب شوخم ولی نه هرجایی، فقط توی جمع خانوادگی، بعدشم واقعا همسرم و خانوادم مثل من به دامادمون اعتماد داشتن، همسرمم دقیقا شخصیتش مثل منه و با خانوادم ام خیلی گرم و صمیمی هست. این آدمم از همون اول دیده بود شخصیت و ظاهر خواهرم چطوره خب اکه نپسندیده بود نباید باهاش ازدواج میکرد. مثلا من خودم یکی از دلایلی که همسرم رو انتخاب کردم همین پرانرژی و شوخ بودنش هست. و خیلی از خواستگارامو بخاطر اینکه از این نظر روحیاتشون شبیه من نبود رد کردم. 

یعنی چی عزیزم دلیل تون چیه که میگید همسرم ندونه بهتره؟

به همسرت بگو، چون خواهرم رو اذیت میکنه  دیگه خیلی ازش خوشم نمیاد

به خواهر و مامانت هم بگو، از وقتی رفتارش با تو رو دیدم 

دیگه از چشمم افتاده و حوصلش رو ندارم