2777
2789
عنوان

دامادمون خیلی کثافته بهم گفت...

| مشاهده متن کامل بحث + 41377 بازدید | 151 پست
ممنون از نظرت درست میگی ولی همین سرد برخورد کردن هم همه رو به شک میندازه که چیزی شده نمیدونم جواب سو ...

قربونت عزیزم به نظرم سوال کردن خیلی عادی بگو ن والا من خیلی عادی رفتار میکنم شاید شما اینطوری فکر میکنید براش پشت چشم نازک نکن که تابلو بشه با لفظای شما و خیلی سنگین باهاش حرف بزن که تابلو ام نشه

عزیزم سرد بخورد کن ولی اصلا و ابدا به همسرت یا خواهرت هیچی نگو هیچیییی .چون همسرت هرچقدرم منطقی باشه بالاخره مرده نمیتونه تحمل کنه باجناقش به زنش نظر داشته. خواهرتم داغون میشه اگه بفهمه.... سرد برخورد کن اگه هم همسرت شک کرد بگو راستش پشت سرش حرفای خوبی نمیزدن شنیدم که قبلا آدم خوب و چشم پاکی نبوده برا همین دیگه ازش خوشم نمیاد اون جواب سلامشم به احترام خواهرم میدم فقط. به خواهرتم بگو که آبجی از وقتی شنیدم باتو اینقد دعوا و بگومگو کرده تورو انقدر آزرده خاطر میکنه ازش خوشم نمیاد دیگه

دخترم مامان عااااشقته 😘😘♥️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یهو رفتارم عوض بشه همه متوجه میشن و اول از همه همسرم که خیلی تیزه شک میکنه

اسی چقد ی حرفو چند بار تکرار میکنی معلومه بدجور دنبال راه چاره ای

ب شوهرت اصلااااا نگو چون اون هم نسبت ب داماد سرد میشه هر لحظه هم امکان داره به روش بیاره شما شوخی هاتونو کمتر کنین سرسنگین باش خواستی با کسی هم در میون بذاری اولین نفر مادرته 

آسمانیست اگر ماهِ خدا حرفی نیست،،ماهِ من روی زمین است ولی مااه تر است🌙
وااای خدای من.... نمیدون چرا بعضیا میان اینقدر نظرهای بچه گانه میدن.... دختر خوب یه وقت نری ب شوهر ی ...

اولین دلیلش اینه که یه مشت بچه تو سایت ریخته

دومین دلیلش اینه که کاربرهای این سایت فک میکنن واسع همههه تاپیک ها باید نظر بدن

استارتر ولی صلاح نیست خیلی مچ بشی با دامادتون وقتی میفهمی قضیه از چه قراره،هرچی باشه نامحرمه نباید خیلی راحت باشی پیشش واسه همینه جذب شما شده

ناراحت نشیا🌸

آسمانیست اگر ماهِ خدا حرفی نیست،،ماهِ من روی زمین است ولی مااه تر است🌙
خب تنها و بهترین راه ب نظرم همینه  یا اگ میتونی دروغ بگی بگو حامله بودم نمیدونستم بچم سقد شده ...

ای خدا کلا همه چیو به بچه ربط میدین😄 میشه حالا بخاطر یه موضوع دیگه الکی فاز افسردگی بردارم😄

اصلا معنی شوخی وخنده با دامادو درک نکردم وقتی طرفو کامل نشناختی  حالا اینم نتیجش  هرمردی ...

والا دوستامم با دامادشون رابطه خوبی دارن ولی اتفاقی نیفتاده، من چمیذونستم این ادم انقد هیز و بی جنبه اس

یعنی چی عزیزم دلیل تون چیه که میگید همسرم ندونه بهتره؟

عزیزم دلیلش بارها برای خیلیا ثابت شده که هر حرفی به مردا زده شده متاسفانه بعد از مدتی یا حتی بعد از چندین سال با همون حرفا علیه خانمشون میکوبند و باعث آزارشون میشه هیچ آدمی یکنواخت و یه احساس پایداری نداره . 

ببخشید من بر اساس شغلی که دارم و بارها دیدم و از نزدیک شاهد قضایا هستم نظرمو مطرح کردم .شما میتونید آنچه فکر میکنید درسته انجام دهید 

دوستانی که شوهرشان  دست بزن داره ،فحاشی و بددهنی می‌کنه         مردای که دارند ولی خسیسن و خرج نمیکنن       اونایی که رفیق بازن بیشتر وقتشان بیرون خونه هستند      و یا خانواده شوهر دخالت میکنند     کسانیکه همسایه براشون مزاحمت ایجاد می‌کنه       برای حل این دغدغه ها میتوانید                                          خواهر گلم برای مشاوره هیچ هزینه ای از شما دریافت نمیکنند           ........ فقط خانمهای متاهل که برای حل مشکلاتشان به هر جایی مراجعه کردن و همه راههای پیش رو و پیشنهادی امتحان کردکردن .ولی متاسفانه موفق نشدن  ...‌‌‌‌‌.....؟؟؟؟.                        پاسخگو هستیم ..‌.........