حال روحیم اصلا خوب نیست، من یه خواهر بزرگتر دارم که ازنظر قیافه و.سرزبون داشتن من ازش بهترم، چهره اش معمولیه یعنی اصلا به خودش نمیرسه، خیلیم ساکت و.درونگراس. من برعکس خواهرم هستم خیلی شاد و.پرانرژی و شوخ، از نظر ظاهری هم میگن خوبم. هردومون تو یه سال ازدواج کردیم. من همسر و زندگیمو خیلی دوست دارم. بعد ازدواج متوجه شدم رابطه خواهر و دامادمون خوب نیست اما چیزی نپرسیدم و گفتم که دخالت نکنم. من دامادمون رو مثل داداشم دوست داشتم و براش خیلی احترام قائل بودم، رابطه مون باهم خیلی خوب بود. توی جمع خیلی باهام شوخی و توجه میکرد ولی چون.شخصیتش مثل خودم بود شک نکردم که از من خوشش بیاد. گذشت تا یه مدت، که رابطه خواهر و همسرم بدتر شده بود من از جزییات زندگیشون خبر نداشتم خواهرمم خیلی درونگراس هیچوقت بامن دردودل نمیکرد. همسرش چندبار به من پیام داد و دردودل کرد من هم سعی کردم به هردوشون کمک کنم، خواهرمو مجبور کردم بیشتر به خودش برسه و... تا اینکه پیام های دامادمون به من بیشتر شد وحس خوبی نداشتم گفتم من دخالت نمیکنم تنها کاری که ازم برمیاد اینه که از یه مشاور خوب براتون وقت بگیرم. وقت گرفتم ولی نرفتن. از لحاظ روحیات خیلی باهم تفاوت داشتن و نمیتونستن همدیگه رو درک کنن. و هم اینکه خواهرم واقعا رفتارهای خیلی بچگانه ای داره. یک روز دامادمون پیام داد و گفت کاش خواهرت مثل تو بود، خیلی عاقل و باشعوری، درک و فهمت بالاست، ازنظر ظاهر هم که خیلی خوبی، شوخ و سرزنده و پرانرژی دقیقا همون چیزی بودی که همیشه تو رویاهام بود، کاش باتو ازدواج میکردم. این حرفا ویه سری تعریفات دیگه که توی پیام دیدم واقعا حالم بد شد. تصمیم گرفتم دیگه هیچوقت خونه خواهرم نرم و با اون کثافت چشم تو چشم نشم. از اون زمان یک ماه گذشته و ظاهرا رابطه شون باهم بهتر شده. بعد از اون پیام فقط یکبار اتفاقی با همسرم بیرون بودیم که همدیگه رو دیدیم، خیلی سرد باهاش برخورد کردم و اگه همسرم نبود اصلا جواب سلامشم نمیدادم، بعد از اون همسرم متعجب بود که چرا اینطوری برخورد کردم. ولی پیچوندم و چیزی نگفتم.
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
یهو رفتارم عوض بشه همه متوجه میشن و اول از همه همسرم که خیلی تیزه شک میکنه
بگوحس میکنم کمی هیزه اگه پرسیدچیزی شده بگونه چیزی نشده فقط حس میکنم
السلام علیک یااباعبدالله السلام علیک یاصاحب الزمان آقاازتون درخواست میکنم گاهی به نی نی سایت سری بزنیدوبرای این جمع دعاکنیدوگره اززندگی تمام نی نی سایتیابازکنید خداروشکرتواین دنیای پرنیرنگ ماشماروداریم آقاجون مامنتظریم قدم مبارک روروی چشمای مابگذاری
به خواهرمم بگم؟ اونم حتما بعدا علت تغییر رفتارمو میپرسه
وقتی تو ی جمع قرار میگیری مثلا ۲_۳بار اول
با همه سرد برخورد کن
دیگه کسی شکش به داماادتون نمیره
اهل نی نی سایتم چیزی هایی دیده ام توی این سایت حتی نی نی یاری دیده ام که تعلیقم کرد و به ی دختر بچه ی ۱۸ ساله پیام داد خوشحال باش ترکوندمش😐😐😐برات متاسفم نی نی یار شب🙄اقتباسی از شعرای سهراب سپهری خدابیامرز داشتم نوشته ی اعترضی به بی عدالتی از یک دختر مشرقی از ادب و شخصیتت تشکر ویژه دارم نی نی یار ۵