2777
2789
عنوان

دامادمون خیلی کثافته بهم گفت...

| مشاهده متن کامل بحث + 41366 بازدید | 151 پست
بهترین گزینه اینه که با یک مشاور خانواده صحبت کنی اونا حتما یه راهکاری واسه این جور موقع ها دارن❤

ممنون حتما وقت مشاوره میگیرم ولی دوست داشتم اینجا دوستان نظرشون رو بگن شاید یه راهکار خوب پیدا بشع

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یهو رفتارم عوض بشه همه متوجه میشن و اول از همه همسرم که خیلی تیزه شک میکنه

بگوحس میکنم کمی هیزه اگه پرسیدچیزی شده بگونه چیزی نشده فقط حس میکنم

السلام علیک یااباعبدالله السلام علیک یاصاحب الزمان آقاازتون درخواست میکنم گاهی به نی نی سایت سری بزنیدوبرای این جمع دعاکنیدوگره اززندگی تمام نی نی سایتیابازکنید  خداروشکرتواین دنیای پرنیرنگ ماشماروداریم آقاجون مامنتظریم قدم مبارک روروی چشمای مابگذاری
عزیزم بچه که حلال مشکلات نیس😄 ما خودمون فعلا آمادگی شو نداریم

خب تنها و بهترین راه ب نظرم همینه 

یا اگ میتونی دروغ بگی بگو حامله بودم نمیدونستم بچم سقد شده بخاطر همین فاز دپ بردار محلش هیشکس نذار

تو دنیای من کـور ب کـر میگ خوشگل✌🏻💜نیمه گمشده چیه؟؟؟ من خودم تنهایی کاملــــم❤✌🏻
نمیخواد برای همسرت همه چیو تعریف کنی ولی بهش بگو به خاطر اینکه باخواهرم بدر رفتاری کرده یا مثلا بگو ...

خب همسرمو اینطور قانع کنم به خواهر و مادرم چی بگم اونم حتما علت تغییر رفتارمو میپرسه

نمیدونم چیکارکنم مشکلی ندارم که به همسرم بگم اما خواهرم چی اونم نسبت به تغییر رفتارم حتما علتشو میپر ...

نه به خواهر بدبختت نگو،زندگیش بهم‌میریزه بیچاره

خواستی فقط ب شوهرت بگو

اگه حرفی زدم ک باعث شد ناراحت بشین حتما" بفرمایین ک ازتون عذرخواهی کنم...🌸حالِ دلتووووون خوش❤
اگه شوهرت منطقیه حتما بهش بگو چون این وسط اون ممکنه شک کنه و تو بشی آش نخورده و دهن سوخته  بنظ ...

عزیزم اینکارو میتونیم انجام بدیم ولی رابطه رو کم کنم مادر وخواهرم شک میکنن چی بگم بهشون

بگو خواهرمو‌اذیت میکنه دیگه از چشمم افتاده شاید الان جو بگیرتت بگی به همسرت ولی قطعا خودتو سرزنش می ...

دلیل شما چیه که همسرم ندونه بهتره؟ خب حالا همسرم به کنار،جواب مادر و خواهرمو چی بدم اونام شک میکنن

عزیزم اینکارو میتونیم انجام بدیم ولی رابطه رو کم کنم مادر وخواهرم شک میکنن چی بگم بهشون

کارت سخته چون از دو طرف باید پنهان کنی 

هم خواهرت هم مامانت اینا 

بنظرم حتما از مشاور بپرس حالا ک انقدر پیچیده شد🤔

به خواهرمم بگم؟ اونم حتما بعدا علت تغییر رفتارمو میپرسه

وقتی تو ی جمع قرار میگیری مثلا ۲_۳بار اول

با همه سرد برخورد کن

دیگه کسی شکش به داماادتون نمیره

اهل نی نی سایتم  چیزی هایی دیده ام توی این سایت    حتی نی نی یاری دیده ام که تعلیقم کرد و به ی دختر بچه ی ۱۸ ساله پیام داد خوشحال باش ترکوندمش😐😐😐برات متاسفم نی نی یار شب🙄اقتباسی از شعرای سهراب سپهری خدابیامرز داشتم     نوشته ی اعترضی به بی عدالتی از یک دختر مشرقی   از ادب و شخصیتت تشکر ویژه دارم نی نی یار ۵