2777
2789
عنوان

خانومایی که ظلم دیدن یا بهشون زور شده

| مشاهده متن کامل بحث + 1505 بازدید | 162 پست
سلام جانم

عزیزم هستید الان؟؟

ای کسی که گره هر سختی به دست تو گشوده شود و ای که تندی شدائد به عنایتت می شکند، ای که راه بیرون شدن از تنگی و رفتن به سوی آسایش از تو خواسته شود،دشواری ها به لطف تو آسان گردد و وسایل زندگی و اسباب حیات به رحمت تو فراهم آید و قضا به قدرتت جریان گیرد و همه چیز به اراده تو روان شود، تنها به خواست تو بی آنکه فرمان دهی، همه چیز فرمان برد، و هر چیز محض اراده ات بی آنکه نهی کنی از کار بایستد،در تمام دشواری ها تو را می خوانند و در بلیات و گرفتاری ها به تو پناه جویند، غیر از بلایی که تو دفع کنی بلایی برطرف نگردد و گرهی نگشاید مگر تواش بگشایی،الهی بلایی بر من فرود آمده که سختی و ثقل آن مرا در هم شکسته و گرفتاری هایی بر من حمله ور شده که تحملش برای من دشوار است و آن را تو از باب قدرتت بر من وارد کرده ای و به اقتدار خود متوجه من نموده ای، اله من، چیزی را که تو آورده ای کسی نبرد و آنچه تو فرستاده ای دیگری باز نگرداند و بسته تو را کسی نگشاید و چیزی را که تو بگشایی دیگری نبندد و آنچه را تو دشوار نموده ای کسی آسان نکند و آن را که تو ذلیل کرده ای یاوری نباشد، پس بر محمد و آلش درود فرست و به رحمتت الها - در آسایش را به رویم باز کن و به قدرتت صولت سلطان غم را در میدان حیات من بشکن و مرا در موردی که از آن شکوه دارم به عنایت و احسانت کامیاب کن و به درخواست من شیرینی اجابت بچشان و از سوی خودت رحمت و گشایشی دلخواه نصیبم فرما و برایم نجات و خلاصی سریع از گرفتاری ها مقرر کن.و مرا به خاطر چیرگی غم از رعایت واجبات و به کار بستن مستحبات خود باز مدار؛ چرا که من به سبب آنچه به سرم آمده بی تاب و توان شده، و قلبم از تحمل آنچه در زندگیم رخ نموده، لبریز از اندوه گشته و تو به رفع گرفتاری هایم و دفع آنچه در آن در افتاده ام توانایی پس قدرتت را درباره من به کار بر، گرچه از جانب تو مستحق آن نیستم ، ای صاحب عرش عظیم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام جانم

عزیزم امیدوارم پیاممو به موقه ببینید و اینکارو برام بکنید خیلی ممنوت میشم عزیزم

این تاپیک

توی این تاپیک من میخواستم تاپیک و قفل کنم ولی شما پست گذاشتید الان میخوام حذفش کنم نی نی یارم فکر کنم حذفش نمیکنه 

شما فکر کنم ۷ و۵ دقیقه پست گذاشتید بعد اگر شما ساعتایی مثل ۶ و ۶ دقیقه یا پنج و شیش دقیقه یا ۱ و ۶ دقیقه ساعتای اینجوری که دقیقش ۶ هست میتونید پستتون رو پاک کنید پستتون رو که پاک کنید منم میتونم تاپیکمو حذف کنم اگر امکان داره این کارو برای من بکنید خیلی ممنونت میشم انشاالله که به حاجتتون برسید

ای کسی که گره هر سختی به دست تو گشوده شود و ای که تندی شدائد به عنایتت می شکند، ای که راه بیرون شدن از تنگی و رفتن به سوی آسایش از تو خواسته شود،دشواری ها به لطف تو آسان گردد و وسایل زندگی و اسباب حیات به رحمت تو فراهم آید و قضا به قدرتت جریان گیرد و همه چیز به اراده تو روان شود، تنها به خواست تو بی آنکه فرمان دهی، همه چیز فرمان برد، و هر چیز محض اراده ات بی آنکه نهی کنی از کار بایستد،در تمام دشواری ها تو را می خوانند و در بلیات و گرفتاری ها به تو پناه جویند، غیر از بلایی که تو دفع کنی بلایی برطرف نگردد و گرهی نگشاید مگر تواش بگشایی،الهی بلایی بر من فرود آمده که سختی و ثقل آن مرا در هم شکسته و گرفتاری هایی بر من حمله ور شده که تحملش برای من دشوار است و آن را تو از باب قدرتت بر من وارد کرده ای و به اقتدار خود متوجه من نموده ای، اله من، چیزی را که تو آورده ای کسی نبرد و آنچه تو فرستاده ای دیگری باز نگرداند و بسته تو را کسی نگشاید و چیزی را که تو بگشایی دیگری نبندد و آنچه را تو دشوار نموده ای کسی آسان نکند و آن را که تو ذلیل کرده ای یاوری نباشد، پس بر محمد و آلش درود فرست و به رحمتت الها - در آسایش را به رویم باز کن و به قدرتت صولت سلطان غم را در میدان حیات من بشکن و مرا در موردی که از آن شکوه دارم به عنایت و احسانت کامیاب کن و به درخواست من شیرینی اجابت بچشان و از سوی خودت رحمت و گشایشی دلخواه نصیبم فرما و برایم نجات و خلاصی سریع از گرفتاری ها مقرر کن.و مرا به خاطر چیرگی غم از رعایت واجبات و به کار بستن مستحبات خود باز مدار؛ چرا که من به سبب آنچه به سرم آمده بی تاب و توان شده، و قلبم از تحمل آنچه در زندگیم رخ نموده، لبریز از اندوه گشته و تو به رفع گرفتاری هایم و دفع آنچه در آن در افتاده ام توانایی پس قدرتت را درباره من به کار بر، گرچه از جانب تو مستحق آن نیستم ، ای صاحب عرش عظیم.
عزیزم شرمنده درخواست دادم قبول کنید

هستین؟

مبشه راهنماییم کنید

سلام ببین اگه مشکل شوهرته باسرچ ساده دعا برای سر به راه کردن شوهر یا چه سورهای برای مهر و محبت بین زن و شوهر یا ....من خودم تو همهی مسایل دنبال آیه های قرآنی یا دعا یا سوره ها میگردم...تو نی نی سایتم که بپرسی خیلی خانمها بهت جواب میدن

🇮🇷 سلام .من میخام برا حاجتتون صلوات بفرستم اگه دوست داشتی بهم بگو ...شما هم اگه دوست داشتی برای عاقبت بخیریم یه صلوات مهمونم کن... اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.....

چه دکتری رفتین و مشکلتون چی بود

خودم دکتر زنان رفتم آزمایش و سونوگرافی دادم.ذخیره تخمدانم نرماله.رحمم هم مشکلی نداره فقط ی دونه کیست دارم اونم از اون کیستایی نیست ک مانع بارداری بشه.ولی شوهرم اسپرمش صفره

اللهم عجل لولیک الفرج
چه دکتری رفتین و مشکلتون چی بود

شوهرمم میره پیش دکتر اورولوژی و تحت نظره.دکتر۲۴تا آمپول هورمون براش نوشته بعد از اونا باید دوباره آزمایش اسپرم بده بینم مشکلش حل شده ی نه.دکترگفت آمپولاتا ۲۰درصد احتمال داره جواب بدن.دعا کن امپولاش جواب بدن

اللهم عجل لولیک الفرج
سلام ببین اگه مشکل شوهرته باسرچ ساده دعا برای سر به راه کردن شوهر یا چه سورهای برای مهر و محبت بین ز ...

ممنون ازتون😘

خدایا حال دلمو خودت خوب کن خدایا منو زندگیمو پسرامو زیر سایه رحمت خودت قرار بده 
خودم دکتر زنان رفتم آزمایش و سونوگرافی دادم.ذخیره تخمدانم نرماله.رحمم هم مشکلی نداره فقط ی دونه کیست ...

شما کجا هستین اگه تهران هستین آدرس دکتر شوهرمو بفرستم براتون شوهرمم مشکل شوهر شمارو داشت

شوهرمم میره پیش دکتر اورولوژی و تحت نظره.دکتر۲۴تا آمپول هورمون براش نوشته بعد از اونا باید دوباره آز ...

اتشاالله که جواب میده

شوهرت خوب شد؟پیش دکتر کی رفت؟

آره ما ارومیه هستیم ولی رفتیم تهران پیش یه پروفسور کا مرد مسنی هست خیلی دکتر خوبیه هرکی رو فرستادم جواب گرفته پیشش