2777
2789
عنوان

خانومایی که ظلم دیدن یا بهشون زور شده

| مشاهده متن کامل بحث + 1505 بازدید | 162 پست
آره ما ارومیه هستیم ولی رفتیم تهران پیش یه پروفسور کا مرد مسنی هست خیلی دکتر خوبیه هرکی رو فرستادم ج ...

من تهرانم.شوهرم پیش دکتر سلطان زاده میره.منشیش خیلی اخلاق بدی داره.خوشم ازش نمیاد مجبوری میریم پیشش.من آزمایش شوهرم بردم پیشش برایه ازمایش ۷۰تومن ویزیت ازم گرفت فقط برا این ک ازمایشی ک دکتر خودش براشوهرم نوشته بودو نگاه کنه.مال مردم خورا.اون منشی بداخلاقشم چند نفر انداخت جلوم ۱ساعت معطل نگهم داشت

اللهم عجل لولیک الفرج

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره خیلی زیاد خيلي زود خدا جوابشونو داد كيف كردم😁😁😁😁 به رخ من ميكشيد اشغال خدا گزاش تو کاس ...

خداروسکر واسه منم دعا کنید تا شرمندم بشه این بشر دوپا

خدایا حال دلمو خودت خوب کن خدایا منو زندگیمو پسرامو زیر سایه رحمت خودت قرار بده 
خداروسکر واسه منم دعا کنید تا شرمندم بشه این بشر دوپا

شرمنده نمیشن از رو هم نمیرن ولی بلاخره خودشونم میفهمن مال همون غلطی بود که کردن😁😁😁همون که دلت خنک میشه کلی حال میده 

میشه خواهش کنم برایه شفایه کاملم یهصلوات مهمونم کنی 😍😍😍
من الان انقد حالم بده تمام اعضای بدنم از زورو ظلم درد میکنن از اینکه زورم بهش نمیرسه ۱۱ ساله خدارو ص ...

آخ اخ  من ک ندیدم ببینن و چه قدر قلبم درد میگیره 

من خواهرم ۱۲ ساله از کسی ک بدجور زور میگه 

و جه قدر زجه و گریع ولی سالمتر از دیروز😔

ولی حاج اقا فرحزاد میگفت از ظلم ب کسی ک مظلومه بپرهیز چون نگاهش ب اسمونه و حتما تو دنیا جوابشو میبینه 

برنامه زندگی پس از زندگی و دیدم ب یقین رسیدم فقط صبر میخواد😔💔💔

سرنوشت از سرنوشت،سرگذشت از سر گذشت،افسوس زندگی برخلاف آرزوهایم گذشت😔
شرمنده نمیشن از رو هم نمیرن ولی بلاخره خودشونم میفهمن مال همون غلطی بود که کردن😁😁😁همون که دلت خنک ...

خلاصه خدا جوالشونو بده 

آخ اخ  من ک ندیدم ببینن و چه قدر قلبم درد میگیره  من خواهرم ۱۲ ساله از کسی ک بدجور زور می ...

من هرکاری کردم‌کتابش دانلود نشد چرا 

بچه هام

یعنی چی؟الان بچه هات خوشن؟

نمیدونم چرا زنای ایرانی فک میکنن بدون مرد میمیرن

مگه حالا خیلی برات خرج میکنه؟پول میده بهت؟اگه میده پس اونو نادیده بگیر باپولات خوش بگذرون اگه نمیده پس این مرد دقیقا چه چیزی جز آزار برای تو داره؟؟اگه مسئله یه وعده غذاست خدا اونو میرسونه وگرنه بچه هات همچین پدری براشون سمه سم