2777
2789
عنوان

خسته شدم از جنگیدن

| مشاهده متن کامل بحث + 885 بازدید | 63 پست
عزیزم میشه لطفابگی حرز اصلی امام جواد وازکجاخریدی حرزاصلیش چطوریه

ازعروس دایی همسرم ک یه خانم مومن سیده ازش مطمعن بودم خریدم البته نزدیک ۳ساله توخونه داشتمش ولی دست نمیکردم تاکه دیگه فشار افسردگی اعث شد دست بندازم وزندگیم تعییردادخیلی خوب بوداصلش باید روی چرم بنویسی اداب زیادداره دقیق من نمیدونم اخه 

بنام خدا هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم.  یارب صبرمرامعجزه کن❤️ب کوری دوچشم دشمنانش فقط حیدرامیرالمومنین است  انتظارپرازرنج است.وفراموش کردن رنج اور است .امارنج بلاتکلیفی ازهرچیزی بیشتراست.هیچ چیز به اندازه ادب.احترام وذات خوب نمیتونه به کسی زیبایی واعتبارببخشه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یکی از اشناها منو وارد یه گروه کرد به اسم کیهان حلقه یا چه میدونم شعور کیهانی، من اصلا دلم نمیخواد ب ...

دقیقا عزیزم درست حدس زدید. به هیچ عنوان قاطی این جمعهای شیطانی نشین که بیچاره تون میکنن. در مورد اینها شنیدم .عواقب وحشتناکی داره.

اولش به اسم خدا وپیغمبر اطمینانتونو جلب میکنن بعد افکار شیطانی بهتون تلقین میشه.طوری روح وروان وجسمتونو در اختیار نیروهای خبیث و ماورایی قرار میگیره که کارتون به تیمارستان میرسه. انواع بیماری‌های روحی وجسمی مبتلا میشین.

خدا بهتون رحم کنه. حتی رو اطرافیان وبچه تون هم اثر داره. 

جنی میشین. 

سلام عزیزم خیلی ناراحت شدم واسه تون ، ولی همیشه با خودت بگو خدا خیلی بزرگ و مهربونه دلسوز تر از پدر و مادر برای فرزند ، اگه شرایطش رو داری یه سفر به مشهد مقدس برو دلت آروم شه من دلم روشنه به زودی زود همه چی درست میشه عزیزدلم

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ ....

من تا الان دوبار شقاق گرفتم دفه دوم چندین ماه و خیلی اذیت شدم ولی خداروشکر الان خوب شدم اول بهتون بگم باید یبوست نداشته باشین هر روز صبح هر روز ها ناشتا یه قاشق روغن زیتون بخورین بعد خاکشیر بریزیم تو آب گرم و بخورین پماد هم دکتر به من دوتا داد یکی آنتی فیشر باریج یکی هم ژل دیلتیازم مرتب استفاده کنین در طول روز هم زیاد آب بخورین میوه و سبزیجات هم یادتون نره 

سلام عزیزم خیلی ناراحت شدم واسه تون ، ولی همیشه با خودت بگو خدا خیلی بزرگ و مهربونه دلسوز تر از پدر ...

واقعا دلم پر میزنه برم مشهد ولی اصلا نمیتونم بشینم، فقط یا سرپام یا دراز کش. 

من تا الان دوبار شقاق گرفتم دفه دوم چندین ماه و خیلی اذیت شدم ولی خداروشکر الان خوب شدم اول بهتون بگ ...

چیکار کردین که خوب شدین؟ من همه کار کردم ولی اخرش تو پریودی خودبه خود یبوست میشم 😭

بله عزیزم وسواس فکری عملی هم دارم، قبلا یه دوره افسردگی رو گذروندم الان دوباره به خاطر بیماریم و درد ...

با خود آقا درد و دل کن برو حرمش هرچ دلت گرفت ب خودش بگو ب جان امام جواد قسمش بده ان شاءالله حاجتت میده ❤️

عزیز بیماری جسمی  که همه به نوعی  درگیرن فعلا تمرکزت بزار رو درمان افسردگی  که منشأ  همس 

تونستی مجدد زیارت برو یه لحظه بی‌نیازی  و غرور  بهت چیره شده شاید باید اینا میکشیدی فعلا بگو خیره و اقدام  کن واسه درمان

واقعا دلم پر میزنه برم مشهد ولی اصلا نمیتونم بشینم، فقط یا سرپام یا دراز کش.

درست میشه عزیزدلم انشالله روز به روز حال خودت و دل مهربونت بهتر شه 

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ ....