2777
2789
عنوان

خانومایی که ظلم دیدن یا بهشون زور شده

| مشاهده متن کامل بحث + 1505 بازدید | 162 پست
میرفتی دیه براش مینوشتن

بعدش پرو پرو تو چشمای بابام نگاه کرد گفت من سرشو شکوندم با کمربند زدمش بابام گفت ببین زینب اگه دختر من بود اگه از ابرو نمیترسید الان پشت میله های زندان کرده بودمت اگه یبار دیگه قهر بیاد خونه ام کل طایفه ات بیان دنبالش نمیدمش پشت گوشتو ببینی دختر منم میبینی میخواستم جدا شم ک فهمیدم بعد ۱سال و ۸ماه ناباروری اون ماه حامله شده بودم

وزن اولیه۶۷ هدف اول۶۵ هدف دوم ۶۳هدف سوم۶۰ هدف اخر۵۷
خدابراهیچی نخاد من پنج سال عذابها که نکشیدم خدا خواهرو برادرشو عذاب بده

مال من تازه عذاب وجدان می‌کشه دونه دونه هی براش تعریف میکنمو‌وو عذابش میدم عذاببب

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالم ازپدرشوهربهم میخوره خداروشکرمرد منم حلالش نکردم روزگارمو داغون کرد ازنامزدی تا عروسی و...نفهمید ...

انکار منو تو یکیم بخدا منم گفتم تو اون دنیا تو و بابات باید جواب پس بدین

من هربار میگم واسه بهتر شدن زندگیم تلاش میکنم بخاطر بجه هام زود فراموش میکنم ولی وقتی کاراشو تکرار م ...

منم میگم ولش کن بگذر ولی یادکاراش میفتم روانی میشم میگم براچی موندم تواین زندگی لجنی 

برای شفای خواهرکوچیکم دعا کنید انشالله حاجت روا بشید بحق همین شبهای عزیز😔🥺
انکار منو تو یکیم بخدا منم گفتم تو اون دنیا تو و بابات باید جواب پس بدین

سرخاکش میرم فاتحه عارم میاد بخونم

انشالا انشاعلا توهم دلت شکسته حتما جوابتوحضرت زهرا میده الان دوتا پسر دارم که نفسم به نفساشون بنده.

یاحضرت زهرا💔💔💔خداحفظشون کنه عاقبت بخیر شن انشالله

میشه واسه اینکه نی نی مو صحیحو سالم بغل کنم دعا کنید                                          یا کاشِفَ الْکَرْبِ عَنْ وَجهِ الْحُسَینِ اِکْشِفْ کَرْبى بِحَقِّ اَخیکَ الْحُسَیْنِ علیه‌السلام
بعدش پرو پرو تو چشمای بابام نگاه کرد گفت من سرشو شکوندم با کمربند زدمش بابام گفت ببین زینب اگه دختر ...

عجب .دختر توعقل نداری مینداختیش زندان.یه بارانگشت منو شکسته بود بهمه میفت ازکحاافتاده.بازم طلبکاربود حیوانه

عجب .دختر توعقل نداری مینداختیش زندان.یه بارانگشت منو شکسته بود بهمه میفت ازکحاافتاده.بازم طلبکاربود ...

زندان نکردمش از آبروی بابام ترسیدم ولی از خدا خواستم زرع زرع آب شه باورت میشه بهم حسودی می‌کنه دیشب بهم میگفت من دارم از صورت هی می افتم تو‌داری خوشگل تر و جون تر میشی

فکر کردی اونی که بچرو میده نمیتونه از آدم پسش بگیره؟

چرا صدالبته که میتونه ولی من ازخدامیخاستم یک بارمادرش طعم نازایی اولادشوبچشه تاشاید مادر منودرک کنه واینکه یکی که طلاق گرفته اینقد اونومسخره میکنن نیش کنایه میزنن که فقط خدامیدونه یبارنشد طعم طلاق دختراشو بچشه,بازم راضی ام به رضای خدا همونی که دامن منوسبز کرد شاید روزی جواب کار اروناروهم داد

سلام دوست عزیز هستید؟؟

ای کسی که گره هر سختی به دست تو گشوده شود و ای که تندی شدائد به عنایتت می شکند، ای که راه بیرون شدن از تنگی و رفتن به سوی آسایش از تو خواسته شود،دشواری ها به لطف تو آسان گردد و وسایل زندگی و اسباب حیات به رحمت تو فراهم آید و قضا به قدرتت جریان گیرد و همه چیز به اراده تو روان شود، تنها به خواست تو بی آنکه فرمان دهی، همه چیز فرمان برد، و هر چیز محض اراده ات بی آنکه نهی کنی از کار بایستد،در تمام دشواری ها تو را می خوانند و در بلیات و گرفتاری ها به تو پناه جویند، غیر از بلایی که تو دفع کنی بلایی برطرف نگردد و گرهی نگشاید مگر تواش بگشایی،الهی بلایی بر من فرود آمده که سختی و ثقل آن مرا در هم شکسته و گرفتاری هایی بر من حمله ور شده که تحملش برای من دشوار است و آن را تو از باب قدرتت بر من وارد کرده ای و به اقتدار خود متوجه من نموده ای، اله من، چیزی را که تو آورده ای کسی نبرد و آنچه تو فرستاده ای دیگری باز نگرداند و بسته تو را کسی نگشاید و چیزی را که تو بگشایی دیگری نبندد و آنچه را تو دشوار نموده ای کسی آسان نکند و آن را که تو ذلیل کرده ای یاوری نباشد، پس بر محمد و آلش درود فرست و به رحمتت الها - در آسایش را به رویم باز کن و به قدرتت صولت سلطان غم را در میدان حیات من بشکن و مرا در موردی که از آن شکوه دارم به عنایت و احسانت کامیاب کن و به درخواست من شیرینی اجابت بچشان و از سوی خودت رحمت و گشایشی دلخواه نصیبم فرما و برایم نجات و خلاصی سریع از گرفتاری ها مقرر کن.و مرا به خاطر چیرگی غم از رعایت واجبات و به کار بستن مستحبات خود باز مدار؛ چرا که من به سبب آنچه به سرم آمده بی تاب و توان شده، و قلبم از تحمل آنچه در زندگیم رخ نموده، لبریز از اندوه گشته و تو به رفع گرفتاری هایم و دفع آنچه در آن در افتاده ام توانایی پس قدرتت را درباره من به کار بر، گرچه از جانب تو مستحق آن نیستم ، ای صاحب عرش عظیم.
خوب چرا از قران و آیه های قرآنی کمک نمیگیری  ؟ من هرموقع به مشکل بر میخورم یه سرچ ساده میکنم ک ...

مبشه راهنماییم کنید

خدایا حال دلمو خودت خوب کن خدایا منو زندگیمو پسرامو زیر سایه رحمت خودت قرار بده 
اللهی.شوهرت چرا.خوب نمیتونه بره دکتر.شوهرت حتما باید بره دکتر.منم تا۸ماه هی فک کردم خودم مشکل دارم و ...

چه دکتری رفتین و مشکلتون چی بود

بهش گفتم ۲جا نمیبخشمت حتی اگه از آسمون سنگ بباره خداام ک‌ از هرچی بگذره از حق و ناس نمی‌گذره با کمرب ...

مال منم اینطوریه 😔😔😔

دستش بشکنه ک روت دست بلند می‌کنه دستش خشک شه الهی

انشاالله خدا جوابشو بده باورت میشه حتی احساس شرمندگی هم نمیکنه انگار با یه قهرمان بوکس دعوا کرده اون برنده شده

بعدش پرو پرو تو چشمای بابام نگاه کرد گفت من سرشو شکوندم با کمربند زدمش بابام گفت ببین زینب اگه دختر ...

دقیقا مثل من منم بعد ۷سال نازایی تصمیم به جدایی گرفتم که وقتی زنگ زدم به خونوادم میخام طلاق بگیرم فهمیدم حامله ام نمیدونم حکمت خدا چیه