2777
2789

بچه هاا این پسر 28/29 سالشه و آه در بساطش نداره. شغل ثابت نداره و دائم از این کارخونه به اون کارخونه ، تو جانبو و اینجور جاها کار کرده. پدرمادرش دارن حمایتش میکنن . از خودش مطلقاااا هیچی نداره. حتی یه ماشین ارزون. ولی باباش خونه اشو میده بهش. حالا هم پدرش با پول بازنشستگیش طلا خریده و طلا رشد کرده باهمونا میخاد پسرش ازدواج کنه. این پسر اصلااا ابدااا ذره ای مستقل نیس و اعتماد به نفس نداره. همش چشمش به دهن پدر مادرشه. اون وقت من کارمندم. حقوق ثابت دارم. خودم ماشین دارم که همه اش رو خودم با پول خودم و وامایی که گرفتم خریدم. ارشد قبول شدم. اونا به شدن مذهبی و محجبه ان ولی من نه. طرز فکرامون زمین تا آسمون فرق داره

واقعااا اصلا ننه باباش به این فکر نکردن چرا باید به همچین آدمی که هیچ سنخیتی با پسرشون نداره پیشنهاد بدن. اونم کسایی که سالهاس مارو میشناسن. 

بختت دختر بختت🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من نفهمیدم خوب چشه مهم اینه که کار میکنه خونه بهش دادن طلا بهش میدن دیگه چی میخوای بعدم کارمندی زیاد ...

واقعا همچین پسری مورد تایید شماست؟🫤🫤🫤🫤🫤🫤🫤🫤🫤🫤🫤

چطور ممکنه

کاربری شانزدهم هستم😑کاربری برای خواهرم بوده البته پارسال هم باهاش تاپیک زده بودم…نی نی یار نترکون تورو خدا😐

من نفهمیدم خوب چشه مهم اینه که کار میکنه خونه بهش دادن طلا بهش میدن دیگه چی میخوای بعدم کارمندی زیاد ...

بابا میگم طرف اصلا طرز فکر مستقلی نداره. اعتماد به نفس ندارهههه. تا الان که نزدیک 30 سالشه کاری با فکر و عقیده خودش پیش نبرده . تا ابد ننه باباش مگه بهش کمک میکنن

بی خیال خودت رو ناراحت نکن بعضی از مردم پر رو هستن فکر می کنن پسر دارن دیگه برگ آس دستشونه

حالا این پدرش تقریبا پول داره

خواهر من کارمند رسمی بود خواستگار دکتر و مهندس زیاد داشت ولی چند تا خواستگار هم داشت که کارگر ساده و کم سواد بودند

یکیشون مادرش گفت پسر ما هیچی نداره ولی ان شالله با کمک هم زندگیشون رو می سازن