2777
2789
عنوان

کراتین بهار گلی

| مشاهده متن کامل بحث + 7239 بازدید | 26 پست

بهارگلی بهار صیاد کراتین کار خیلی هارو بدبخت کرده با تبلیغات زیاد و زرق و برق خودش وسالن شمارو گول میزنه با کراتینی که اصلا موهارو صاف نمیکنه نه تنها کلی پول میگیره یه الرژی شما میگیری که تا اخر عمر خوب نمیشی موهات دسته دسته میریزه پوست پوست میشی بعدشم کهیر و خارش هیچ دکتری هم نمیتونه خوبتون کنه من بعد خوندن نظرهای نی نی سایت تازه فهمیدم چه بلایی سرم اورده از خدا بی خبر خانمهایی که شکایت دارن بهم مسیج بدن باهم بریم شکایت کنیم هم پولمونو بگیریم هم درشو تخته کنیم که همینجوری به کارش ادامه نده اخه بی شرف این همه پول گرفتی چرا ادمو مریض میکنییی دیگههه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم

کراتین برای همه ثابت شدست ک داغون می‌کنه موهارو.زن عموی خودم رفت کراتین تا یک ماه کیف میکرد بعد یک ماه موهاش داغون شد و ریخت.ک من بهش شامپو بدون سولفات پیشنهاد کردم.پیجمو دنبال کنید پشیمون نمیشید خانوما.شامپو کافئین و ماسک مو بهش دادم الان ریزشش قطع شده و داره تقویت می‌کنه موهاشو..جدی میگم بجای میلیون میلیون هزینه‌ برای کراتین یک چهارم همون پولو بدید سک شامپو و روغن تقویتی برای موهاتون هم خراب نمیشه روز ب روزم بهتر میشه

من خودم موهام سیم ظرفشویی شده بود انقد ک رنگ مشکی زدم اما بعد تقویت عالی شده بود مثل دوران راهنماییم بود موهام 😍

بچه‌ها پیج زیر رو دنبال کنید پشیمون نمیشید با بهترین قیمت و کیفیت چون استفاده کردم و راضی ام خیلی.همه چی داره از شامپو و ماسک و روغن بگیر تا ادویه و دمنوش گیاهی و عسل طبیعی برای اصلاح مزاج حتی چاغی و لاغری تضمینی بدون قرص و آمپول هم دارن ک عالیه فقط با دمنوش و عسل گیاهی

اسم پیجمnarcisus__beauty

اینم شماره تلفنم09923757869

سلام عزیزم

کراتین برای همه ثابت شدست ک داغون می‌کنه موهارو.زن عموی خودم رفت کراتین تا یک ماه کیف میکرد بعد یک ماه موهاش داغون شد و ریخت.ک من بهش شامپو بدون سولفات پیشنهاد کردم.پیجمو دنبال کنید پشیمون نمیشید خانوما.شامپو کافئین و ماسک مو بهش دادم الان ریزشش قطع شده و داره تقویت می‌کنه موهاشو..جدی میگم بجای میلیون میلیون هزینه‌ برای کراتین یک چهارم همون پولو بدید سک شامپو و روغن تقویتی برای موهاتون هم خراب نمیشه روز ب روزم بهتر میشه

من خودم موهام سیم ظرفشویی شده بود انقد ک رنگ مشکی زدم اما بعد تقویت عالی شده بود مثل دوران راهنماییم بود موهام 😍

بچه‌ها پیج زیر رو دنبال کنید پشیمون نمیشید با بهترین قیمت و کیفیت چون استفاده کردم و راضی ام خیلی.همه چی داره از شامپو و ماسک و روغن بگیر تا ادویه و دمنوش گیاهی و عسل طبیعی برای اصلاح مزاج حتی چاغی و لاغری تضمینی بدون قرص و آمپول هم دارن ک عالیه فقط با دمنوش و عسل گیاهی

اسم پیجمnarcisus__beauty

اینم شماره تلفنم09923757869

اره دیگه همه موهام دسته دسته ریخت اونایی ک مونده بودم ریشش مثل موی صورت نازک شده بود دیگه مزوتراپی ق ...

ماسک زغال 139

لوسیون روشن کننده بدن 177

لوسیون مرطوب کننده بدن 125

شامپو بدن در دو رایحه 85

ژل شستشو بدن 79و95

اسکراب بدن158

ژل بهداشتی بانوان 92

مام ضد تعریق 49

انواع بادی اسپلش 132و149

آرایش پاک کن دو فاز 188

پاک کننده صورت 98

ژل شستشو صورت 158

انواع کرم مرطوب کننده بسته به نوع پوست از69تا169

کرم پوست چروک 144

کرم پوست آسیب دیده 109

کرم دور چشم 188

انواع روغن های گیاهی اصل برای پوست و مو ۷۰ میلی قیمت از 149تا398

شامپوهای بدون سولفات از 89تا148

سرم مو338

نرم کننده مو 114

اسپری باز کننده گره مو89

انواع ماسک مو کراتین داخل حمام از99تا159

ماسک مو بدون آبکشی 138

انواع ادویه ترکیبی و ساده

از فلفل و آویشن گرفته تا ادویه کاری و مکزیکی و جوجه و ماهی....

انواع دمنوش از59تا128

مثلا بهار نارنج 69

انواع عسل طبیعی از295تا475(دقت کنید نیم کیلویی هستن عسلا)ک بسته به نیاز و مشکل شماست

از همین اعصابم خورده اینهمه سال طول کشید موهام بلند شد بعد کلی هزینه کردم ک اتفاقی واسه موهام نیفته ...

ماسک زغال 139
لوسیون روشن کننده بدن 177
لوسیون مرطوب کننده بدن 125
شامپو بدن در دو رایحه 85
ژل شستشو بدن 79و95
اسکراب بدن158
ژل بهداشتی بانوان 92
مام ضد تعریق 49
انواع بادی اسپلش 132و149
آرایش پاک کن دو فاز 188
پاک کننده صورت 98
ژل شستشو صورت 158
انواع کرم مرطوب کننده بسته به نوع پوست از69تا169
کرم پوست چروک 144
کرم پوست آسیب دیده 109
کرم دور چشم 188
انواع روغن های گیاهی اصل برای پوست و مو ۷۰ میلی قیمت از 149تا398
شامپوهای بدون سولفات از 89تا148
سرم مو338
نرم کننده مو 114
اسپری باز کننده گره مو89
انواع ماسک مو کراتین داخل حمام از99تا159
ماسک مو بدون آبکشی 138

انواع ادویه ترکیبی و ساده
از فلفل و آویشن گرفته تا ادویه کاری و مکزیکی و جوجه و ماهی....
انواع دمنوش از59تا128
مثلا بهار نارنج 69
انواع عسل طبیعی از295تا475(دقت کنید نیم کیلویی هستن عسلا)ک بسته به نیاز و مشکل شماست

اره دیگه همه موهام دسته دسته ریخت اونایی ک مونده بودم ریشش مثل موی صورت نازک شده بود دیگه مزوتراپی ق ...

سلام عزیزم ازش شکایت نکردی چرا بیچارش میکردی الان من اینجوری شدم خدا لعنتش کنه😞کاش زودتر تاپیکتو دیده بودم تو این مملکت هیچ نظارتی میست نمیدونم چرا

سالن زیبایی آنیلا، به عنوان یکی از بهترین مراکز کراتینه مو در تهران، با پیشرفته‌ترین تجهیزات روز و مجوز رسمی از سازمان فنی و حرفه‌ای، خدمات حرفه‌ای کراتینه، احیا و ویتامینه مو رو ارائه می‌ده. اگه می‌خوای موهات رو ترمیم کنی و بهشون نرمی و درخشندگی بدی، فقط کافیه با شماره 09192338719 تماس بگیری و وقت بگیری!

عزیزم کسی مثل بهار گلی با کلی تجربه که انقدر هم مشتری داره و معروفه ، هیچوقت نمیاد اعتبار خودش رو بب ...

خواهر منم پیش بهارگلی کراتین کرده تمام سر و گوشش پوست پوست شده رفته دکتر گفته بخاطر مواد کراتینی که استفاده کردن .