2777
2789
عنوان

کراتین بهار گلی

7239 بازدید | 26 پست

سلام دوستان کسی رفته کراتین بهارگلی ...من تمام موهام ریخت مجبور شدم کچل کنم کسی میدونه چجوری میتونم پولمو پس بگیرم چون اصلا گردن نمیگیره موهای پر تا کمرمو زد داغون کرد همش میگه به پزشک مراجعه کنید منم رفتم از سرم نمونه برداری کردم بعد از کلی دکتر و آزمایش و تحقیق فقط و فقط دلیلش کراتین بود 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره دیگه همه موهام دسته دسته ریخت اونایی ک مونده بودم ریشش مثل موی صورت نازک شده بود دیگه مزوتراپی قرص آمپول هیچی جواب نداد مجبور شدم ماشین کردم سرمو دوباره کلی ام پول پستیژ دادم 

نمیدونم کی باز بلند شه 

چقدر زیاد 

از همین اعصابم خورده اینهمه سال طول کشید موهام بلند شد بعد کلی هزینه کردم ک اتفاقی واسه موهام نیفته اگه جای ارزون رفته بودم میگفتم تقصیر خودمه الان هیچی مو رو سرم نیست معلوم نیست چه اشغالی زده به موهام

سولفاتی که تو شامپوها هست به مرور زمان باعث تخریب مو میشه چون چربی مفید مو رو از بین میبره و شوره ، خشکی پوست سر ، موخوره و... به سراغ موها میاد. بهتره از شامپوهای بدون سولفات استفاده کنید. شامپو بدون سولفات اورلین به دلیل نداشتن سولفات بهترین گزینه برای موهای شماست مخصوصا موهای کراتین شده. توی این شامپو پارابن و نمک وجود نداره و به موها اسیبی نمیرسونه. توی لینک زیر میتونین اطلاعات بیشتری ازاین محصول ببینید:

https://aurelien.ir/product/aurelien-keratin-da-shampoo-sls-sles-sulfate-salt-free/

عزیزم کسی مثل بهار گلی با کلی تجربه که انقدر هم مشتری داره و معروفه ، هیچوقت نمیاد اعتبار خودش رو ببره زیر سوال و جنس بد استفاده کنه! من و دو تا از دوستام پیش بهار گلی کراتین کردیم ، عالی شده موهامون و بعد از گذشت ۵ ماه هنوزم واقعا راضی هستیم.

ضمنا بهار گلی این همه مشتری داره روزانه ، فقط موهای شما اینجوری شده؟!!!! شما بهتره خودتونو قوی کنید نه اینکه برای بالا رفتن خودتون ، دیگران رو بکشید پایین!

عزیزم کسی مثل بهار گلی با کلی تجربه که انقدر هم مشتری داره و معروفه ، هیچوقت نمیاد اعتبار خودش رو بب ...

اتفاقا جالبه همینجا تو نی نی سایت دیدم یه خانمی نوشته بود کل زمین بعد کراتین ایشون با موهام فرش شد و سرمو تراشیدم …در ضمن من مرض ندارم دروغ بگم تمام سرم فولیکولیت شده و با گذشت ۸ ماه هنوز مثل آدم در نمیاد و هر دکتری رفتم و آزمایش دادم گفتن واسه کراتین هست ..من کسیو پایین نمیکشم ولی خودتون کچل نشدید که درک کنید چه حالی داره..

از همین اعصابم خورده اینهمه سال طول کشید موهام بلند شد بعد کلی هزینه کردم ک اتفاقی واسه موهام نیفته ...

بهارگلی بهار صیاد کراتین کار خیلی هارو بدبخت کرده با تبلیغات زیاد و زرق و برق خودش وسالن شمارو گول میزنه با کراتینی که اصلا موهارو صاف نمیکنه نه تنها کلی پول میگیره یه الرژی شما میگیری که تا اخر عمر خوب نمیشی موهات دسته دسته میریزه پوست پوست میشی بعدشم کهیر و خارش هیچ دکتری هم نمیتونه خوبتون کنه من بعد خوندن نظرهای نی نی سایت تازه فهمیدم چه بلایی سرم اورده از خدا بی خبر خانمهایی که شکایت دارن بهم مسیج بدن باهم بریم شکایت کنیم هم پولمونو بگیریم هم درشو تخته کنیم که همینجوری به کارش ادامه نده اخه بی شرف این همه پول گرفتی چرا ادمو مریض میکنییی دیگههه

اتفاقا جالبه همینجا تو نی نی سایت دیدم یه خانمی نوشته بود کل زمین بعد کراتین ایشون با موهام فرش شد و ...

عزیزم به من مسیج بده باهم صحبت کنیم یه وکیل خیلی خوبم دارم شکایت میکنیم ازش درشو تخته میکنیم راس راس واسه حودش نچرخه پولمون بخوره تو سرش یه مریضی بهمون داده تا اخر عمر باید تحملش کنیم