2777
2789

نمی‌دونم

مدلینگ باشگاه هستم پس تا جایی که بتونم به سوال هاتون جواب میدم😃👀.لینک پیام ناشناس دوست داشتی یه یادگاری از خودت برام بزار   https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=6397084&slug=%D9%85%DB%8C%D8%AF%D9%88%D9%86%D9%85-%D8%AE%D8%B2-%D8%B4%D8%AF%D9%87&postId=188953232.. واسه تمام کسای ک نیاز مند دعا هستن صلوات میفرستم 😊⁦❤️⁩  .                                 خانمای سایت  همه جای خواهرای  نداشتم هستن جز ی عده ک انگار زندگی خیلی بهشون فشار آورده و خشن و تند رفتار میکنن😊😉 .                                                                                                                         

بنظرم کاملا مشخصه دیگه وابستگی یه چیز زود گذره و عمرش خیلی کمه ولی عشق اونیه ک باهم سخت ترین شرایطو تحمل کرده باشن و هیچوقت حرفی از کم اوردن نزنن

به تمام آرزوهام قول رسیدن دادم 💪

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم کاملا مشخصه دیگه وابستگی یه چیز زود گذره و عمرش خیلی کمه ولی عشق اونیه ک باهم سخت ترین شرایطو ...

یعنی چقدر بگذره از رابطه معلوم میشه وابستگی نیست؟

عاشق از خودش میگذره تو هرشرایطی.همه چیو برا عشقش میخواد

ولی ادم وابسته فقط دلش میخواد کنار اون ادم باشه.دیگه بقیه مسائل خیلی براش اهمیت نداره

🇯🇴الهی و ربی من لی غیرک🔆❤️

یعنی چقدر بگذره از رابطه معلوم میشه وابستگی نیست؟

دیگه بعد از یک سال کامل مشخص شده دیگه چون هم رفتار همو بهتر شناختید هم خیلی از شرایط مشخص شده از بعد از یک سال میشه گفت عشق 

به تمام آرزوهام قول رسیدن دادم 💪
چه امتحانی بهش بدم معلوم کنه از خودش میگذره؟

از کوچیک ترین رفتارا میشه فهمید

مثلا رفتین بیرون اونی که همش بهت توجه میکنه،حواسش به خوردنت پوشیدنت جای نشستنت و...هست واقعا دوست داره وعاشقته 

ولی اونی که وابستس فقط هی اصرار میکنه که باهاش بری بیرون وقتی رفتی میبینی اصن تو یه باغ دیگس،جا بمونی ام متوجه نمیشه

🇯🇴الهی و ربی من لی غیرک🔆❤️

از کوچیک ترین رفتارا میشه فهمید مثلا رفتین بیرون اونی که همش بهت توجه میکنه،حواسش به خوردنت پوشیدنت ...

تا حالا باهاش بیرونم نرفتم اصرار کرده منم گفتم شرایطم جور نیس

چه امتحانی بهش بدم معلوم کنه از خودش میگذره؟

این کانالایه چالش تو تلگرام هست .

خیلیا رو من دیدم سر همین چالشه که دروغه سریع به دختره گفتن دیگه نمیخوام باهات باشم حالا مثلا سه سالم باهم بودن😕اگه میخوای یه امتحانی بکن