2777
2789

سلام دخترا وقت بخیر 

من چندوقت پیشا یه تاپیک زدم درمورد دوستم که دانشجوی پزشکیه و یه خاستگار مهندس رده بالای شرکت نفت داشتند و... خلاصه در نهایت این آقا رو رد کردند، من خودم رشته مهندسی کامپیوتر خوندم امسال که خواهرم کنکوری بود و انشالله قراره پزشکی تعهدی قبول شه منم به سرم زد که لیسانس به پزشکی شرکت کنم یا کنکور مجدد بدم برای پزشکی چون از نوجوونی علاقه و حسرتشو داشتم اما از ترس کنکور سختش هیچ وقت شرکت نکردم ، حالا این دوست من ، از وقتی بهش این موضوع رو گفتم مدام بهم میگه شرکت نکن پشیمون میشی ، پس فردا تو پزشک میشی شوهرت مهندس رسمی شرکت نفته حالا حتی اگر مدیرعامل هم بشه( همسر من خیلی تو شغلشون حرفه ایی و کاربلد و باسواد هستند و حتی همین الان موقعیت مهاجرت رو دارند و حتی با توجه به رزومه ش علاوه بر شغل دائم خودش توی وقت آزادس که ۱۴ روز هر ماه هست تو پروژه های نفتی بعنوان مهندس پاره وقت خواهانش هستند با حقوق روزی ۴ ۵ میلیون منظورم اینه که کاملا توانایی رسیدن مدیریت رده بالا رو تا چندسال دیگه ذارند) باز پرستیژش از تو پایین تره زندگیتون به مشکل میخوره ازش سرد میشی و در ادامه هم میگه که من به همین چیرا فکر کردم که خاستگارمو رد کردم ....من واقعا مدام ذهنم با حرفاش درگیر میشه دست خودم نیست نشخوار فکری دارم و واقعا بین علاقه م و پشیمونی بعدش موندم ، با خودم میگم استخدامی شرکت کنم با رشته خودم برم سرکار تو بانک یا شزکت نفتی جایی که این ذردسرا رو نداشته باشم از طرفیم میگم اگر بعدا حسرت پزشکی رو بخورم چی؟ بنظر شما حرفای دوستم درسته و انقدر اختلاف پرستیژ شغلی هست حتی تگر همسر من سمت بالا داشته باشن و انقدر اذیت کننده خواهد بود؟ لطفا بهم کمک کنید🥺🙏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول این ک صدرصد نظر خودت هیج رفیقی خواهر نیست 

دوم واقعا پزشکی سخته انگار تایم زندگی راحتی خودت رو فدا کنی ولی دندون بهتره ولی این ک از همسرت بالا باشی اتفافا واسه خانوم خوبه چه ربطی داره این ک اون بالاتر نیست احترام رو همیشه داری 

و این ک درآمد همسرت خوبه یه شغل راحت میتونی داشته باشی 

واقعا خوشبختی ب کلاس شغل ها نیست 

برای حاجت روایی تاپیکم رو نگاه کن 🌹
به حرف دوستت گوش نده اگه شوهرت حمایت میکنه و سر درس خوندنت بهونه نمیگیره حتما شرکت کن دوستت شاید حسا ...

بله شوهرم بخدا بارها گفته عزیزم بخون حمایتت میکنم، منم حس میکنم حسادت میکنه چون خودش بعد از ۴ ۵ سال پزشکی قبول شد

دوستت انقدر حسوده از هر چیزی استفاده میکنه تا تو نری پزشکی ، مطمئن باش میدونه نشخوار فکری داری از قصد گفته ذهنت درگیر بشه عزیزم ، زندایی من اشپزه درآمدش دوبرابر شوهرشه ، والا زندگی خیلی خوبی دارن ، بهم کمک میکنن ، خونه می‌خرن،  ماشین می‌خرن،  سفر میرن عشق و حال میکنن برای بچه هاشون بهترینن