2777
2789

بچه دار شدم ی جفت گوشواره اورد اونم ی بچه داره قبل عروسی ما زایمان کرده منتظرم بچه دوم بیاره براش طلا بخرم خونه گرفتیم ۳ تومن پول اورد مستاجرن خونه بخرن بیشتر از ۳ میبریم واسه اونم منتظرم خونه بخرن هنوز ی سال نشد که بچه دار شدم خونه گرفتیم ولی عجله داره همش میگه کلی خرج کادو کردم اینا غیر مستقیم 

تا الان واسه بچش چه تولد بگیره چه نه کادو بردم کادو خوب بردم نه ارزون 

حالا اولین تولد دخترم بود همش شوهرمو یاد میداد تولد نگیرین از مد افتاده فلانه گف تازه اومدیم واسه خونتون گفتم اگه اومدی افتخاری بیا تولد دخترم که رسید عکاس اوردم از قصد حرصم بده رفت از خودش عکس گرفت وقت نشد من عکس بگیرم زیاد مهمونا اومدن عکاسم رفت بعد اصلا نرقصید درحالی که همه جا میرقصه به مهمونا چپ چپ نگا میکرد با کسی حرفی نمیزد تو اشپزخانه قایم شد خلاصه بعدم مادرشوهرم میخواست کمکون کنه گف پاشو خودم کار دارم کادو هم نیاورده بود که بعدا مادرشوهرم گف به کارتتون میزنه دیگه گفتم لازم نیست اینا ولی فک کنم مادرشوهرم مجبور کرده بود چون میگه خونه بخره توهم میبری بچه بیاره کادو میبری بدهین اینا جبران میشه تا الان تولد گرفته بردی ی تولده چرا کادو نیاره ۵۰۰ اورد بعد امروز دیدمش همش میگفت دیگه تو رو شوهرم نمیتونم نگا کنم از بس کادو گرفتم شرمندم اینا 

حالا نگف بخاطر تولد یا چی 

منم میخوام به پسرش ۵۰۰ بدم برای مدرسه رفتنش بگم من تولد افتخاری دعوت کرده بودم کادو نمیخواستم جبران اون اخه همه جا پشتم حرف میزنه بعد امسال فک کنم خونه میخرن کادو خونشم بعد خونه گرفتن ببرم واسه بچه هم هر وقت بچه دار شد

الان همه جا میگه زیاد خرج کردم اخه من ازت خواستم گوشواره بخری واسه بچم نمیخریدی خودم میخریدم من گفتم کادو بیار واسه خونم تولد هم دعوتت نمیکردم شر بپا میکردی بخاطرت تولد نمیگرفتم رسما بهم میگف چرا تولد گرفتی خب فامیل هام میخواستن بیان واسه خونه نو منم روز تولد دخترم گفتم بیان تو رو هم دعوت نمیکردم ی جنگی مینداختی

خانما از این طریق میخوام ۵۰۰ کادوشو بهش پس بدم و بگم دیگه تولد بچه ها نیاییم نه ما نه شما هرکی تولدشو بگیره واسه خودش و کادو دخترمم و خونه نو هم به وقتش پس بدم بهش

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان همه جا میگه زیاد خرج کردم اخه من ازت خواستم گوشواره بخری واسه بچم نمیخریدی خودم میخریدم من گفتم ...

توجه نکن به حرفاش  برای تو نیورده برای داداشش اورده

به وقتش جبران میکنی

اگر‌حرفی زد بگو ان شاءالله شما بچه دار شدی و خونه گرفتی داداشت جبران میکنه 

قبل قضاوت ی لحظه جا من بزارین من ازش کلا کادو نمیخوام نمیارد هم مشکل نبود بهتر میشد برام پس دادنش مشکله کادو زیاد حالا من پسش میدم خیالتون راحت ولی من نخواستم شوهرم نخواست خبر نداشتمم مادرشوهرم کاش نمیزاشت کاش میگفت ۱ تومن بده جا طلا اینا اونم الان اینجور ناراحت نبود 

توجه نکن به حرفاش برای تو نیورده برای داداشش اوردهبه وقتش جبران میکنیاگر‌حرفی زد بگو ان شاءالله شما ...

میخوام ۵۰۰ که تولد دخترم اورد بدم به بهانه ای بگم افتخاری دعوت کردمت دیگه رسم بشه تولد بچه ها کادو ندیم به هم دیگه 

و بگم کادو خونه 

و بدنیا اومدن دخترمم هر کدوم بوقتش پس میدم انشالا

الان همه جا میگه زیاد خرج کردم اخه من ازت خواستم گوشواره بخری واسه بچم نمیخریدی خودم میخریدم من گفتم ...

عزیزم کار و حرفت اشتباست .یعنی چی که چرا گوشواره خریدی؟؟!محبت کرده .شما پشت گوش انداختی تا کی خونه بخره یا بچه دوم بیاره که جبران کنی؟؟!!

خداکمکت کنه با این خواهرشوهرت

هنوز نشسته بود میگفت طلا که پدر مادرت خریدن کو ۳۰ گرم طلا دادن طلا عروسی فروختی واسه خونه اونا کو با مولش جور نمیاد اونا رو چکار کردی سوال پیچم میکرد 

توجه نکن به حرفاش برای تو نیورده برای داداشش اوردهبه وقتش جبران میکنیاگر‌حرفی زد بگو ان شاءالله شما ...

نظر ایشون بشدت درسته

اصلا به روی خودت نیار..

مگه آوم کادو میده که بعد پس بگیره؟

قراره پس بگیری و توقعش رو داری، خب از اول نده

ماکارون هستم:)

چه خواهر شوهر خوبی این همه کادو گرون داده 

خب شما اندازه مثلا گوشواره طلا میبردی برای تولد بچش 

حالا شاید دیگه بچه نخواست، بچه دار هم شد دیگه تصمیم با خودت چی ببری یا گل و کمپوت یا پول و طلا  

اگر ایران بجز ویرانسرا نیست/من این ویرانسرا را دوست دارم.اگر تاریخ ما افسانه رنگ است/من این افسانه‌ها را دوست دارم.نوای نای ما گر جانگداز است/من این نای و نوا را دوست دارم.اگر آب و هوایش دلنشین نیست/من این آب و هوا را دوست دارم.به شوق خار صحراهای خشکش/من این فرسوده پا را دوست دارم‌من این دلکش زمین را خواهم از جان/ من این روشن سما را دوست دارم.اگر بر من ز ایرانی رود زور/من این زور آزما را دوست دارم.اگر آلوده دامانید، اگر پاک/من، ای مردم، شما را دوست دارم
عزیزم کار و حرفت اشتباست .یعنی چی که چرا گوشواره خریدی؟؟!محبت کرده .شما پشت گوش انداختی تا کی خونه ب ...

خب الان چکار کنم ما رسممونه مثلا واسه بچم چی گرفت وقتی بچه اورد برم پسش بدم دقتی خونه خرید برم پسش بدم الان بی دلیل چرا کاری کنم الان نشسته خونه بعدم من نخواستم محبت کنه کاش نمیکرد اینقدم مارو مدیون نمیکرد الان شوهرم بگم پس بده بگه به چه مناسبت من همین الان راضیم گوشوارشو پس بدم به همراه پول