2777
2789

ی دختر هنرمند ورزشکار وباهوش با کلی رویاهای  قشنگ 💕 ویولنیست 🎻مربی شنا وفیتنس🏊‍♀️🏋‍♀️نیمچه زبان بلد انگلیسی و فرانسه😉نیمچه خیاط و گاها عکاس📸 در رویای پزشک شدن 👩‍⚕️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

صرفا دیدگاهه منه ولی کت دامن برای سن بالاهاس و دخترونه نیستش اصلااستایلو سن بالا نشون میدهولی در کل ...

این کت ودامنه خیلی دخترونس با لوفر و کیف دستی خیلی نازه

ی دختر هنرمند ورزشکار وباهوش با کلی رویاهای  قشنگ 💕 ویولنیست 🎻مربی شنا وفیتنس🏊‍♀️🏋‍♀️نیمچه زبان بلد انگلیسی و فرانسه😉نیمچه خیاط و گاها عکاس📸 در رویای پزشک شدن 👩‍⚕️

خوشکلهخودت می‌بافی؟؟

بافت نیس

صرفا دیدگاهه منه ولی کت دامن برای سن بالاهاس و دخترونه نیستش اصلااستایلو سن بالا نشون میدهولی در کل ...

کت و دامن هم مثل همه لباس‌ها مدل‌های مختلف داره هر مدلی هم مختص یه رنج سنی ای هست شما فکر کنم کلا از خونه بیرون نمیری نمی‌بینی الان کت و دامن مد هست و چه مدلای‌ نازی هم مد شدن

مرا عهدیست با ماهی ؛ که آن ماه آنِ من باشد / مرا قولیست با جانان ؛ که جانان جانِ من باشد 🫂♥️

چرا عزیزم میدونم گفتم که دیدگاه ها متفاوتهاگر ترنچ کت باشه بهتره

برا مجلس گفتم

چرا عزیزم میدونم گفتم که دیدگاه ها متفاوتهاگر ترنچ کت باشه بهتره

اون که اصلا مناسب تابستون نیس 😐🧑‍🦯 و ببخشید خیلی هم زشته انگار بارونیه نصفه و نیمه است 

مرا عهدیست با ماهی ؛ که آن ماه آنِ من باشد / مرا قولیست با جانان ؛ که جانان جانِ من باشد 🫂♥️

قشنگه ولی سلیقهٔ من نیست

من ساده می‌پسندم

هر چقدر دوست داشتی لایک کن                                             لطفا نقد یک رفتار غلط اجتماعی رو با دخالت کردن توی زندگی دیگران اشتباه نگیرین و رفتار های غلط خودتون رو با این شعار که زندگی هرکس به خودش مربوطه توجیه نکنید🙏‌.                                       ‌غلط املایی ببینم تذکر نمی‌دم چون بعضیا خوششون نمی‌آد دیگه خداوکیلی سپاسگزار رو با ذ ننویسید:/                                      مراقب حرف‌هاتون باشید چون شما نمی‌دونید قراره چند بار تو ذهن طرف مقابل تکرار بشه...💔.                                                   موافق معادل‌سازی واژه های غیر ایرانی🇮🇷#فارسی_صحبت_کنیم

توی انتخاب مدل مو اول فرم صورتت رو در نظر بگیربعد هماهنگی با لباس ولی مدل مویی که فرستادی هم خوبه

صورتم بیضیه بش همه مدل میا