سلام خانوما بعد از زایمان دوم، بیکینیم تیره شده☹ از ژیلت استفاده میکنم، بالای بیکینی به شکم، جوش میزنه... چه راه حلی دارید کلا برای زیبایی اون قسمت؟ مثلا کرمی که روشن کننده باشه و پوستش رو نرم و صاف و بدون جوش بکنه؟ ممنون میشم
بالاخره جمع سه نفره ما، چهارنفره شد... نورای عزیزم بدنیا اومد😍 لئا و نورا فرشته های زندگیم💚👸👱♀️.... اپدیت جدید امضام ما پنج نفره شدیم و یه گل پسر به جمعمون اضافه شده... درهرصورت همگیشون فرشته های زندگی منن ، خدایا پشت و پناه تمام بچه ها باش💋
خیلی خستم خدایا کمکم کن تنهام نزار پشتم باش راهو بهم نشون بده و خودت هرجور صلاح میدونی به طرز عجیب و معجزه وار زندگیمو بگردون فقط از خودت میخوام خدایا که همیشه پشتم باشی و نگاهت رو ازم نگیری❤همه چیو بخودت سپردم تو درست کنی بهترین حالت و بهترین مدله درست شدنه کمکم کن🥺♥️الهم صلی علی محمد و ال محمد وعجل فرجهم❤تهش بد نیست اگ بد بود بدون تهش نیست😊با قلبای مهربونتون برای خواسته ای ک تو دلمه دعا کنید ممنون😘♥️
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
لیزر زائد کن بعدشم لیزر سفید کننده این ها بهترین راه هاست
با موهاش مشکلی ندارم بالخره میزنمش... اما نمیدونستم لیزر سفید کننده هم داریم!! ؟
بعد اخه اثرش دائمیه؟؟ میخام مثلا یه کرمی باشه که همبشه به اون قسمت آبرسانی کنه تازه بمونه😬
بالاخره جمع سه نفره ما، چهارنفره شد... نورای عزیزم بدنیا اومد😍 لئا و نورا فرشته های زندگیم💚👸👱♀️.... اپدیت جدید امضام ما پنج نفره شدیم و یه گل پسر به جمعمون اضافه شده... درهرصورت همگیشون فرشته های زندگی منن ، خدایا پشت و پناه تمام بچه ها باش💋
دیدم عزیزم... میگی ژل بانوان خب ژل بانوان خودش خشکی میاره برا بیکینی و کلا میگن نباید زیاد استفاده بشه، منکه قبلا یمدت میزدم فقط مواقع ضرور وگرنه خشک میشد و زخم
موهاتو یا لیزر کن یا اپیلاسیون چون ژیلت پوست و سیاه و داغون میکنه
همون فکرکنم باید از ژیلت بکشم بیرون😒
ماسک هارو که نوشتم میزنم بااون ژل بانوان بعد از حمام ابرسان میزنم بهش
خب همون چه ابرسانی به اون قسمت میزنی؟ ابرسان مخصوص بیکینی هست یا ابرسان بدن؟ بعد عفونت نکنم یه وقت؟
یه قاشق سدر.دوقاشق اب ولرم.چند قطره ابلیمو .یه قاشق ماست...این ماسک درمان تیرگی بیکینیه. هربار میخای بری حموم بزن ۲۰دیقه بمونه بعد اب بزن اروم ماساژ بده و اب بکش بعد برو حموم.یه مدت استفاده کن صددرصد تاثیر میبینی