2777
2789
عنوان

تجربه ی طلاق

414 بازدید | 49 پست

۴ ماهه عروسی کردم و چون دست بزن داره میخوام جدا شم ،درامدم دارم ،فقط میترسم از دادگاهو.... و بعد طلاق ..یا میترسم دلتنگش بشم !میشه از تجربیاتتون بگید 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تجربم اینه ک دستی ک هرز شد دیگه درست نمیشه مثل من با دوتا بچه نمونی وسط جهنم

واسه رسیدن ب اهدافم واسم دعا میکنی؟🥺تیکر بارداری نیست😊من همتونو دوس دارم خب؟مهربون باشیم❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖
ایوای چه بد عزیزم  خو تو نامزدی متوجه اخلاق گوهش نشدی ؟  مگه حیوونه ک نمیتونه حرف بزنه م ...

ن نشدم خیلی اخلاقش گرمو صمیمیه حتی زدناشم کسی باور نمیکرد تا رفتم پزشک قانونی

شکایت کردم تعهد بده ادامه بدم؟

اره

ببين شايد ديگه تكرار نكرد

يكم واسه حفظ زندگيت تلاش كن اول ازدراج همه پر از دعوا هستن

يكم صبوري كن و صخبت كن در مورد اين كارش

فقط بچه نيار تا مطمئن نشدي از اخلاقش

اگ برمیگشتی به دوران قبل بچه جدا میشدی؟

بله حتما

واسه رسیدن ب اهدافم واسم دعا میکنی؟🥺تیکر بارداری نیست😊من همتونو دوس دارم خب؟مهربون باشیم❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖
اره ببين شايد ديگه تكرار نكرد يكم واسه حفظ زندگيت تلاش كن اول ازدراج همه پر از دعوا هستن يكم صبور ...

خانوادمم اینجوری میگن ،میگن تعهد بگیر توام بسازو یجاهایی جواب نده کوتاه بیا باز ادامه داد تموم کن اما حس میکنم همه پرده هارو برداشته 

خوبکردی رفتی پزشک قانونی  خو اینطوری مدرکم داری  خانوادت حمایتت میکنن ؟؟ و شوهرت میدونه ...

اره خانوادم حمایت میکنن اما میگن با تعهد برگرد سر زندگیتو بچه نیاز پن شیش سال