2777
2789
عنوان

چجوری از فاز قربانی و بدبخت بودن بیام بیرون

| مشاهده متن کامل بحث + 708 بازدید | 75 پست
خوندم... بله می‌دونم آدم خودشیفته اطرافیانش رو مریض می‌کنه اما تو قوی هستی محترم هستی باارزش هستی از ...

قربون محبتت عزیزم

کاش بتونم دوباره رو پای خودم بایستم 

خردم کرده

با وجود پسر ۲ سالم حتی خصوصی هم نمیتونم زیاد بگیرم

تمرکز بچه ها رو بهم میزنه

سنگ گران در دست ایام مغلوب آب نرم میگردد سرانجام
چرا جرأت داری ولی الان ترسیدی وقتی با وکیل پیش بری میتونی به ترس و استرست غلبه کنی زنی که این همه سا ...

کسی رو میشناسی جدا شده باشه

زن درخواست طلاق بده؟

علت جدایی چی بوده؟

و در نهایت چطور به این تصمیم رسیده که دیگه تموم کنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قربون محبتت عزیزمکاش بتونم دوباره رو پای خودم بایستم خردم کردهبا وجود پسر ۲ سالم حتی خصوصی هم نمیتون ...

قطعا میتونی دوباره روی پای خودت وایسی و از حقت دفاع کنی 

دوباره همه تیکه های وجودت رو بهم وصل میکنی و سرپا میشی

قطعا میتونی دوباره روی پای خودت وایسی و از حقت دفاع کنی دوباره همه تیکه های وجودت رو بهم وصل میکنی و ...

ممنونم عزیزم 

بعضی کاربرا از جمله شما ، وقتی آدم حالش خرابه چقدر حضورتون دلگرمیه❤️❤️❤️

کسی رو میشناسی جدا شده باشهزن درخواست طلاق بده؟علت جدایی چی بوده؟و در نهایت چطور به این تصمیم رسیده ...

آره خیلی زن‌ها رو میشناسم که درخواست طلاق دادن، جدا شدن

زندگی اشغالی داشتن که احساس خوشبختی نمی‌کردن

حتی شاغل نبودن پشتوانه هم نداشتن 

مسیر طلاق سخته اما بالاخره گذر کردند

روی پای خودشون وایسادن

بعد کم کم زندگی خوبی برای خودشون درست کردند

هزاران زن این شکلی بوده، تو اولین زن نیستی نترس از تو بدتر هم بوده و موفق شده 

تو هم میتونی 

آره خیلی زن‌ها رو میشناسم که درخواست طلاق دادن، جدا شدنزندگی اشغالی داشتن که احساس خوشبختی نمی‌کردنح ...

میدونه

طلاق زیاده

من حرفم اینه

۱_ علت جدایی چی بوده

۲_ چجوری به اون قطعیت نهایی برای تصمیم گیری رسیده

کسی رو میشناسی جدا شده باشهزن درخواست طلاق بده؟علت جدایی چی بوده؟و در نهایت چطور به این تصمیم رسیده ...

مخصوصا اینکه شما یه زمانی شاغل بودید و تحصیلات تو دانشگاه های برتر فقط کافیه برگردید به اصل خودتون. 

ممنونم عزیزم بعضی کاربرا از جمله شما ، وقتی آدم حالش خرابه چقدر حضورتون دلگرمیه❤️❤️❤️

مرسی عزیزم 😘⁦♥️⁩

منم خونذم عصبی شدم و نارااحت

ولی دیدم اگه خودتو سرزنش کنم و بهت بگم ضعیف و ... هیچ کمکی نکردم هیچ فایده ای نداره

آخه می‌دونی تو مقصر نیستی که بخوام تو رو سرکوفت بزنم 

مقصر اون مرتیکه است

من ندیده بهت میگم که تو قدرتش رو داری از این وضع در بیای و موفق بشی 

خوشبخت بشی 

شادی رو تجربه کنی 

بخدا که جرات و شجاعتش رو داری

میدونهطلاق زیادهمن حرفم اینه۱_ علت جدایی چی بوده۲_ چجوری به اون قطعیت نهایی برای تصمیم گیری رسیده

یک) علت‌های مختلف مثلا اخلاق خیلی بد شوهر، طلاق عاطفی، مشکلات روانی شوهر مثل همین خودشیفتگی

دو) وقتی دیده حرمت و احترام خودش تو این زندگی داره لگدمال میشه به قطعیت برای طلاق رسیده. چون در این شرایط حتی بچه‌ها هم آسیب شدید می‌بینند

عزیزمممنون بابت کامنتت چرا دوشنبه؟الان بفرست میترسم یادت بره

الان رفتم اینستا اسم پیج میذارم. اول برید پیج اینستایی که لینک میذارم و بعدش هایلایت پنجم پیج فک کنم میشه. زیرش نوشته خواب مغناطیسی برثزنید رو هایلات خواب مغناطیسی. روی یکی از استوری ها لینک فایل خواب مغناطیسی رو گذاشته میره تو کانال تلگرامش فقط فقط همین فایل رایگان 20 دقیقه ای رو از این کانال دانلود کنید و طبق ویس توضیحات برای خواستتون انجام بدید و بعلاوه ی کلاس یوگا با مربی خیلی خوب و تمام!!! 

anashidyoga

الان رفتم اینستا اسم پیج میذارم. اول برید پیج اینستایی که لینک میذارم و بعدش هایلایت پنجم پیج فک کنم ...

ممنون عزیزم 

امیدوارم نتیجه عالی باشه

ممنون عزیزم امیدوارم نتیجه عالی باشه

عالیه منم خیلی راهها رو رفتم نشد ولی همین یوگا با مربی خوب و قوی و مدیتیشن با جدیت انجام دادن درنهایت دوای دردم بود.  ان شاالله برای شما بهترین اتفاقا و خوشبختی در پیش باشه🌹🌹🌹

عالیه منم خیلی راهها رو رفتم نشد ولی همین یوگا با مربی خوب و قوی و مدیتیشن با جدیت انجام دادن درنهای ...

ممنونم خواهر نازنینم😘😘😘

تا نیست خوبممیاد خونه چنان بازیم میده با تک تک کلماتش روح و روانم رو به جنون میکشهتاپیک قبلیم ببین ب ...

منو خواهرم گیر چنین ادم هایی افتادیم. من بشدتتتت درکت میکنم. تنها راه فرارت طلاقه یا اگه مثل خواهرم بچه کوچیک داری و نمیخوای جدا بشی،،برو اینستا ،، سرچ کن هشتگ خودشیفتگی یا نارسیس،تمام مطالب اموزشی برات بالا میاد که چی بگی و چه کنی که کمتر بازیت بده.من خودم تقریبا یادگرفتم و وضعیتم خیلییبی بهتر شده!! شوهر من درصد بیماریش پایینه،ولی شوهر خواهرم،از شوهر تو بدتره!! خدا لعنتش کنه.

همین الان یا هر وقت تنهایی،،برو بشین گوش بده و یاد بگیر نوع ارتباط با خودشیفته رو.  حتماااا بری ها.‌کلی راحت میشی از گسلایت های اون دیوونه

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎