2777
2789
عنوان

تجربه ی طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 414 بازدید | 49 پست
خب الهی شکر الهی خدا سایه خانوادهامونو از سرمون کم نکنه باز اینا هستن ک چش شوهرامون میترسه دورازجون ...

اره خودش سر یه سیلی که نامزدش به این خاهر شوهرم زده بود خاهر مادر پسررو اورد جلو چشمش ،بااینکه دختره انقد سیلی زده بود ب پسره تااونم دستشو بلند کرده بود ،قهر کردن دو س هفته خبر نشد رفتن پیش رمال گفته بود رفته شمال کشور تا۱۳ روز میاد ،به ۱۳ روز نکشید اومد😂😂😂🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ولییییی نمیدونم چیههههههه خیلی اعتقاد دارن یکی از ابحیاشم میگفت اسم شمارم دادم سرکتاب باز کرد گفت طلاق نمیگیرن ولی مرگ میبینم تو زندگیشون🤦🏻‍♀️😐

اره خانوادم حمایت میکنن اما میگن با تعهد برگرد سر زندگیتو بچه نیاز پن شیش سال

دفیقا همین کارو بکن و توی این چندین سال روی خودسازی خودت و همسرت کار کن 

کارگاههای زوج درمانی برید و کتابای مفید بخونید 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره خودش سر یه سیلی که نامزدش به این خاهر شوهرم زده بود خاهر مادر پسررو اورد جلو چشمش ،بااینکه دختره ...

وایخدااا اینا دیگه کین 

باز خوبه خرن میگن بهت میریم پیش رمال 😂😂برامن نمیگن ولی یجورایی سربسته متوجه شدم 

بعدم دورازجون خدانکنه مرگ باشه تو زندگیتون مرگ بیوفته تو زندگی دشمنتون خاک تو سر خواهرشوهرت ک اینطوری بهت گف بدبخت نفهم حداقل بخاطر داداشش الکی دلخوشی میداد میگف شماها براهمین همو بیشتر از این دوست خواهید داشت 

[QUOTE=187237970]آفرین قبول نکنی همون ببر اونجا تا حالش جا بیاد بفهمه نباید رو زن دست بلند کرد مرتیک ...

حق طلاق بگیر نه تعهد !!!! 

ببرش دفتر خونه حق طلاق بلاعزل بگیر بدون فرجامخواهی و بدون نیاز به اطلاع . دیگه جرات نمیکنه تکون بخوره. تکون بخوره تو اصلا نیازی نیست بهش اطلاع بدی وکیلت میره خودش دادگاه با حق طلاقت طلاق میگیره و تمام ! اگه قبول نکرد حق طلاق بده اصلا باهاش زیر یک سقف نرو 

خیلی حاضر جوابی میکنم😶دست خودم نیست نمیتونم تحمل کنم زور بگه بهم .

یه نصیحت بهت بکنم. همکار من هم سر همین زبان درازی و حاضر جوابی های افراطی تو دعوا با شوهرش کارش به دو بار کتک کاری، شکایت، پزشکی قانونی و نهایت به طلاق کشید. اونم بعد نه ده سال زندگی مشترک.

اینکه فقط چهار ماه از ازدواجت گذشته و کارت به کلانتری کشیده اصلا خوب نیست، بیست سال هم بگذره شوهری که ازش شکایت کردی برات شوهر نرمال نخواهد شد و باهات صاف نمیشه

اگر دنبال زندگی کردنی نه ماجراجویی، بشین زندگی کن و دنبال جواب دادن و آتیش دعوا رو تند کردن نباش.

طلاق طلاقه، آثارش برای یک زن جوون تا سالها باقی و آسیب زننده است.

خیلی حاضر جوابی میکنم😶دست خودم نیست نمیتونم تحمل کنم زور بگه بهم .

خب عزیزم حاضر جوابی خیلی بده بهتره تو اون موقعیت هیچی نگی بعدش وقتی شوهرت حالش خوب بود حرفاتو بزنی...مردا از زن حاضر بدشون میاد

یکیم اینکه این بحثو دعواها اول زندگی طبیعیه همه ما داشتیم ب مرور تجربت بیشتر میشه شناختت و...این باعث میشه زندگیتون بهتر شه

من‌خودم الان ب سال اول زندگیم فک میکنم غصه م میگیره یکسره در حال دعوا بودیم 

برای کارمندشدنم صلوات میفرستی.الهی ب هرچی میخوای برسی..اللهم صل علی محمد وال محمدوعجل فرجهم
وایخدااا اینا دیگه کین  باز خوبه خرن میگن بهت میریم پیش رمال 😂😂برامن نمیگن ولی یجورایی سربست ...

من دلم میسوزه براشون به هرحال مشکل دارن اوناام ولی اونا دوتاشون خیلی حسودن  ،عروسیشم نمیرم خیلی کینه ای شدم کسی بدی میکنه دیگ تموم میشه برام انشالله خوشبخت باشن و شرشون دور شه 

من دلم میسوزه براشون به هرحال مشکل دارن اوناام ولی اونا دوتاشون خیلی حسودن  ،عروسیشم نمیرم خیلی ...

الهی امین واقعا فقط شر و سایه سیاهشون از زندگیمون کم بشه همون کافیه 

منم کلا ازخانواده شوهر فاصله گرفتم همشونم تو یه محلن با جاری یکی از خواهرشوهرام ک کلا قط رابطه کردمو قهرم ففط مادرشوهرم اینان ک اونام بخاطر کورنا و کلا محدود کردم خودمو از دیدنشون واقعا بیمعرفتن برام واقعا مرده ان همشون 😑

چشم ممنون🙏🏻😘

عزیزم اینایی که میگن حاضر جوابی نکن اصلا بویی از انسانیت نبردن. ادم نرمال و بدون مشکل در هر صورت حتی حاضر جوابی حتی دشنام آسیب فیزیکی به کس دیگه ای نمیزنه. حق نداره دست روی تو بلند کنه ولو تو رو در حال خیانت بگیره. اصلا کوتاه نیا. زندگی ای که بخوای غرورت رو داغون کنی به درد نمیخوره. من نمیگم طلاق بگیر ولی حتمت به جای تعهد حق طلاق بگیر 

الهی امین واقعا فقط شر و سایه سیاهشون از زندگیمون کم بشه همون کافیه  منم کلا ازخانواده شوهر فا ...

مادرشوهرو جاریو خاهر شوهر هیچ خیری توشون نیست فقط باید دور کنی زندگیتو ازشون 

من سنم کمه سیاست و... بلد نیستم فقط جوابشونو نیدم بقول ابحیم بفهمن اخلاقم گنده نزدیکم نشن😂