2777
2789
عنوان

تجربه ی طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 414 بازدید | 49 پست
اره خانوادم حمایت میکنن اما میگن با تعهد برگرد سر زندگیتو بچه نیاز پن شیش سال

خو یبار فقط یبار بهش فرصت بده ببین آدم میشه توام زیاد دهن ب دهنش نشو اگه دیدی آدم شد ک چه بهتر ولی دیدی نه واقعا فکر اساسی کن فعلنم نزار بچت بشه و مواظب باش اون سواستفاده نکنه و خدایی نکرده بیخبر بچه دارت نکنه

[QUOTE=187236880]خو یبار فقط یبار بهش فرصت بده ببین آدم میشه توام زیاد دهن ب دهنش نشو اگه دیدی آدم شد ک چه بهتر 

یبار دست رو قران گذاشتو شکوند قسمشو،داداشم گفت اون تعهد اعتقادی بود ولی این قانونه زوره نمیتونه بشکوته شکونت تمومش کن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا لعنتش کنه خو اره اینبارم فرصت بده داداشت راست میگه شاید بخاطر قانون ترسید 

فردا قراره شکایتش بره دادسرا ،امشب میگفت فردا بریم رضایت بده ب دادسرا نکشه منم تو کلانتری تعهد میدم ،،اما قبول نکردم چون تعهد محضری میخوام ،خیلی اذیتم کرده من یه دختره شادو خوشگل بودم الان صورتم کبود روحیم داغون ن حوصله رسیدن بخودمو دارم ن بیرون زفتن حس میکنم تو این ۴ ماه خیلی شکسته شدم ن مواد مصرف میکنه  ن خانوادش دخالت میکنن فقط مشکلش اینه عصبانی نیشه باید کتک بزنه و یه نقدارم خرافاتیه

ن نشدم خیلی اخلاقش گرمو صمیمیه حتی زدناشم کسی باور نمیکرد تا رفتم پزشک قانونی

مردا گاهی به سرشون میزنه ببین چجوریه رفتارایه خوبش به بدش میچربه اگه اینطوریه برايه این مشکلش راه حل پیداکن یا درمانش کن

فردا قراره شکایتش بره دادسرا ،امشب میگفت فردا بریم رضایت بده ب دادسرا نکشه منم تو کلانتری تعهد میدم ...

آفرین قبول نکنی همون ببر اونجا تا حالش جا بیاد بفهمه نباید رو زن دست بلند کرد مرتیکه روانی 

بعدم نگا عزیزم اشکال نداره اینبارم کوتاه بیا و بخودت برس و اینو بدون خداروشکر تا اینجارو عقلانی پیش رفتی ک اگه خدایی نکرده دست روت بلند کرد سریع حقو میدن بتو پس محکم باش اون الان از خداشه تورو ب اینروز انداخته نزار خوشحال بشه همون دختر سرحال و خوش خنده باش بزار اون از پا دربیاد نه تو ....

[QUOTE=187237970]آفرین قبول نکنی همون ببر اونجا تا حالش جا بیاد بفهمه نباید رو زن دست بلند کرد مرتیکه روانی  خداروشکر راهو درست رفتم ممنونم بابت دلگرمیات  ،ولی خیلی میشکنم وقتی به این فک میکنم فقط ۴ ماهه عروسی کردم

[QUOTE=187237970]آفرین قبول نکنی همون ببر اونجا تا حالش جا بیاد بفهمه نباید رو زن دست بلند کرد مرتیک ...

قربونت عزیزم ایشالا هرچی ک خیر و صلاحته همون بشه 

اشکال نداره باز شکر کن ک بعد ۴سال دورازجون نفهمیدی با یه بچه ماهیو هروقت از آب بگیری تازه اس 

ایشالا خدا شوهر نفهمتو آدم کنه چون خودممکشیدم اینروزارو ولی برامن خانوادشم دخیلن الانم ک خوبیم دعا وجادو میارن بپاشیم چشم دیدن زندگی منو ندارن 

دعا کن از اینخرابشده ک پیش خواهرشوهر عفریتمم برم ۵ساله خودمو الکی شاد نگهداشتم از رو خوبمو از درون داقون اینام فک میکنن خوشم براهمون آتیش میگیرن

قربونت عزیزم ایشالا هرچی ک خیر و صلاحته همون بشه  اشکال نداره باز شکر کن ک بعد ۴سال دورازجون ن ...

ما چقد هم دردیم😘خانواده ی شوهر منم اهل جادو ... هستن طوری که اوایل زندگی از سر کنجکاوی سراغ لوازم شخصی شوهرم میرفتم دوتا برگه پیدا کردم که اسم شوهرمو مادرش بود توشم خطوطه نامفهوم علتشو جویا شدم گفت رزقو روزی و من مسخرش کردمو انداختم دور برگه هارو ،،،من ن تنها خانوادش بلکه خانوادشم اهل جادو و رمالن و اینو بگم که ۴ تا خواهر شوهر دارم دوتاشون نمیتونن دخالت کنن شوهراشون اجازه نمیده یکی بچست و یکی ک نامزده و همسن منه خیلیییییی بهم حسادت میکنه شعلم قیافم بخودم میرسمو... و وقتی مامور دعوتنانه کلانترو برد جلو درشون پیام دادو توهین کرد و منم هم حسابی شستمو پهنش کردم اما انسانیتم اجازه نداد جادوهایی ک واس شوهرش نوشتنو داداشش اومده بمن گفته رو بگم به شوهرش و الانم انقد بدم میاد ازش ک یماهه بخاطرش نمیرم خونه مادرشوهرم 

قربونت عزیزم ایشالا هرچی ک خیر و صلاحته همون بشه  اشکال نداره باز شکر کن ک بعد ۴سال دورازجون ن ...

شماره بده واتساپ یا تلگرام صحبت کنیم و اگه اینکه قابلیت ارسال پیام تو پی وی داره پیام بده دوس دارم بیشتر صحبت کنم باهات

ما چقد هم دردیم😘خانواده ی شوهر منم اهل جادو ... هستن طوری که اوایل زندگی از سر کنجکاوی سراغ لوازم ش ...

فداتشم براهمون دارم بهت راهکار میدم😁😁

خدا الهی خانواده گوهشونو لعنت کنه با این گوه تربیت کردنشون ک انداختن گردن دخترای مظلوم مردم ک منو تو باشیم 

ولی نگا باز خوبکردی جوابشونو دادی همون بزار تو حسودی دق کنن فردام ک رفتی برا شکایت قشنگ آرایشتو کن با غرور و محکم قدم بردار با پدری یا داداشت برو ک نگن دورازجون بی کس و کاره بزار شوهرت پیش اینا غرورش بشکنه بلکم آدم بشه 

حالا باز یخوبی ک تو داری اینکه جدایی ازشون منه بدبخت با یکی خواهرشوهرای عفریتم تو یساختمونیم بخدا بلا نیسک سرم اورده باشه فک کن با جاری لجن ترازخودشم دسش تو یکاسس باوجوداینکه باهاشون قهرم ولی دست بردار نیستن دعا کن هرچه زودتر از اینخرابشده برم گرچه امیدی ندارم😑

فداتشم براهمون دارم بهت راهکار میدم😁😁 خدا الهی خانواده گوهشونو لعنت کنه با این گوه تربیت کردنشون ...

ایت الکرسی بخون همیشه موقع غذا پختن چیزی برات میارن  ما خدارو داریم بزار هرچقدر میخوان برن دنبال این خرافات  پدرم بخاطر بیماریش رفته روستا برادرم هست که خیلی هوامو داره زنشم که ماهه بیشتراز خواهر هوامو داره خدا تو زندگیشون ارامشو برکت بیاره

ایت الکرسی بخون همیشه موقع غذا پختن چیزی برات میارن  ما خدارو داریم بزار هرچقدر میخوان برن دنبا ...

خب الهی شکر الهی خدا سایه خانوادهامونو از سرمون کم نکنه باز اینا هستن ک چش شوهرامون میترسه دورازجون زبونم لال اگه نبودن تو سری خور بودیم البته بازم دورازجون

اره خانوادم حمایت میکنن اما میگن با تعهد برگرد سر زندگیتو بچه نیاز پن شیش سال

دقیقا میخاستم همینو بت بگم

فعلا فرصت بده بهش. ولی بچه دار نشو ک اگ عوض نشد و خاستی جدا شی ی بچه قربانی نشه این وسط