2777
2789

من و همسرم دوتامون شاغلیم و دوره عقدیم

همسرم حامی مالی از اول نداشت حالا به دلایلی فعلا ندارن یا نمیدن نمیدونم الله و اعلم

مادرشوهرم مرتب میگفت کی میرید سر خونه زندگی و.. 

سری اخر زنگ زد گفت ما چشم و همچشم داریم و زودتر برید سرخونه زندگی و.. بمن گفت منم گفتم شرایط مالی باید اوکی باشه!(خیلی جلو خودمو گرفتم نگفتم چراکمک نمیکنید فقط زخم زبون؟) خلاصه از حقوق من و شوهرم پرسید که اصلا خوشم نیومد و گفتم چطور مگه خداروشکر و.. سربسته رد کردم

شبش همسرم ازم پرسید چی گفتین و منم گفتم هیچی همینانصفشم نگفتم 

رفته بهش گفته  دخالت نکن و براچی انقدر فضولی میکنی و..؟ 

خانوم قبلا همینجورش سرسنگین بود حالا بیشتر شده

قبلشم فقط گله میکرد زنت چرا حالمو نمیپرسه  خب

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مادرشوهرتوت چرا از شما می پرسه... همسرت قراره عروسی بگیره وخونه بگیره... اون باید اماده باشه 😐

روز های خیلی خوبی تو راهه🧡🌱..در حال تلاش برای رسیده هدف💖🌱🌄🏃‍♀️💙✨🦋🌌👑.. میشه یه صلوات بفرستین 🥺🧡

شوهرت باید سعی کنه تعادل برقرار کنه...

مادرشو با لحن خوب قانع کنه؛سریع رفته به مادرش گفته دخالت نکن و...اتفاقا باعث شده دید مادرشوهرت نسبت به شما بدتر بشه چون میگه حتما عروسم پسرمو پر کرده و...

شوهرت باید سعی کنه تعادل برقرار کنه...مادرشو با لحن خوب قانع کنه؛سریع رفته به مادرش گفته دخالت نکن و ...

دیده اخه چندبار تا اللن منو ناراحت کرده مادره 

من هی چیزی نمیگم بخاطر شوهرم... 

رزا اینو تو کلینیک همین سایت دیدم جواب مشاور به عروسی نگرفتن بود

❌❌در صورتی خانواده اش حتی یه عروسی برای من نگرفتن❌❌❌
این جمله اتونو یکبار دیگر نگاه کنید ،،،،این خانه از پای بست ویران است،چرا باید یه خانواده به دختر مردم ارزش ندهند عروسی نگیرند،این قدم اول با بی‌ارزشی بوده دختران فکر می‌کنند اگر رعایت کنند کمترین را انتخاب کنند بهترین عروس خواهند بود؟ خیر اینگونه نیست اتفاقاً اون همون بدترین عروس برایشان  خواهد بود،و ارزشی قائل نخواهند شد،

نی نی سایت❌️.پیک می سایت✅️

رزا اینو تو کلینیک همین سایت دیدم جواب مشاور به عروسی نگرفتن بود❌❌در صورتی خانواده اش حتی یه عروسی ب ...

مرسی قربونت برم

خودمم بهش گفتم خودمون اوکی ایم قرار شده یا عروسی بگیره

یا بریم کلیپ و عکاسی بالباس و بدون عروسی حالادجاش یا طلا بگیره یا ماه عسل ببره سفر خارجی

بهشم گفتم تا ببینیم دل من چی میخواد و چحور راضیه چون من عروسمدخودش خوبه ننش پررو و دخالت گره

اخ اخ دلم میخاد یروز هرچی دلم میخاد بش بگم حیف نمیشه ولی محترمانه دیگ جوابشو میدم سکوت نمیکننم پررو

مرسی قربونت برمخودمم بهش گفتم خودمون اوکی ایم قرار شده یا عروسی بگیرهیا بریم کلیپ و عکاسی بالباس و ب ...

وا قعا مادری که نخواد عروسی پسرش ببینه از صدتا نامادری و دشمن بدتره یعنی ذره ای غلاقه به پسرش نداره عروس که جای خود داره!!!!

حتما از اطرافیانت که چقدر خانواده شوهر کمکشون کردن مثال بزن بهش 

نی نی سایت❌️.پیک می سایت✅️