2777
2789
عنوان

تجربه ی طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 414 بازدید | 49 پست
مادرشوهرو جاریو خاهر شوهر هیچ خیری توشون نیست فقط باید دور کنی زندگیتو ازشون  من سنم کمه سیاست ...

😁😁واقعا برن گمشن

باز خوبه میتونی جواب بدی من قیافمو یجوری میکنم ک بفهمن ناراحت شدم قبلا الان نه تا حدودی جواب میدم ولی همش میخندم این بیشتر میسوزونتشون واینکه بشوهرم میگم اونم میبینه خدایی بعد دیقا پیش اونا میگه ازشون فاصله بگیر 😄😄😄همین بسشونه خدایی کلی کار کردم روشوهرم این شده ها بعضی وقتا پیش خانوادش لاله ها

عزیزم اینایی که میگن حاضر جوابی نکن اصلا بویی از انسانیت نبردن. ادم نرمال و بدون مشکل در هر صورت حتی ...

وکیل گفت حق طلاق زندگیتو سست میکنه ولی باید تعهد بده بهشم گفتم یا تعهد یا مهریمو میزارم اجرا خیلی حرفاتون قشنگ بود

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😁😁واقعا برن گمشن باز خوبه میتونی جواب بدی من قیافمو یجوری میکنم ک بفهمن ناراحت شدم قبلا الان نه ت ...

روشوهرتو خودت تمرکز کن بزار شوهرت حالش پیش تو خیلی خوب باشه ،خدا همه جاریاعو خواهرشوهرای حسودو کچل کنه 😂

روشوهرتو خودت تمرکز کن بزار شوهرت حالش پیش تو خیلی خوب باشه ،خدا همه جاریاعو خواهرشوهرای حسودو کچل ک ...

الهی آمین😆😆😆

من میگم بخدا انقد اذیتم کردنا اول سپردمشون بخوده خدا دوم همیشه میگم الهی خنده رو لباشون نیاد مخصوصا خواهرشوهرم ینی باور کن علنن بشوهرم گف اینو طلاق بده بره دکش کن بهم تهمت خراب بودن زد هم بخودم هم خانوادم خدا الهی نیستو نابودش کنه والا من خودمم خواهرشوهرمم بخدا دوسندارم زندگی داداشم بهم بخوره ولی اینا نه 

اگ دوس داری از اخلاقای خوب و بد شوهرت بگو

شوهر من تا عصبی نشده خیلی مهربونه ابراز علاقه ی کلامی و فیزیکی هم داره شدیدا دست و دل بازه هرچی داشته باشه مال منه ب خانوادم احترام میذاره اصلا کینه ای نیس مانع درس خوندنم نمیشه و حتی تشویقمم میکنه اما ب محض اینکه عصبی بشه و دعوامون بشه میگه دیگه حق نداری درس بخونی( کار هم میگه فقط شغلی ک محیط خوب و درست حسابی داشته باشه میذارم بری )توهین میکنه تهدید و تحقیر میکنه و کتک میزنه ی کمی هم تنبله

واسه رسیدن ب اهدافم واسم دعا میکنی؟🥺تیکر بارداری نیست😊من همتونو دوس دارم خب؟مهربون باشیم❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖