2777
2789
مادرشدن خیلی حس عجیبیه خیلی من آنقدر به پسرم وابسته ام که نگم اصلا تا به حال هیچ کس رو تاکید میکنم ه ...

متوجه تاييد نكردنت نشدم اما منم به دخترم وابسته ام اما نميزارم وابستگيم ااسيب بزنه به ايندش يعنى سعى ميكنم

شاه پسرت چند سالشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من قصدشو دارم ولی خیلی نگرانم از اینکه رابطه من و شوهرم بد بشه.آخه همه میگن خیلی باعث سردی روابطشون ...

نه سرد نميشه رابطه جنسي كمتر ميشه تا بچه يكم از اب و گل در بياد اتفاقا براى من به شخصه نقطه اتصال منو و همسرمو قوى تر كردن 

بچه هادلیل اینکه ادم دچارمشکل روحی روانی میشه چیه منم روحیم داغون خواهرم ک بعدسه تابچه قرص اعصاب میخ ...

از نظر علمى جواب بدم ؟؟

شما اگرخواهرتم اين مشكل داشته بر ميگرده به ژنتيك عزيزم و اينكه توان روحى و جسميتون كمه و بدون برنامه پيش ميرين گلم

همین الان باردارم و خوابم میومد و نتونستم بخاطر بارداریم خواب خوبی داشته باسم نخوابیدم

ولی خب باهمه چیزش عشق میکنم حتی همینکه نمیذاره بخوابم☺

خدایا به امید خودت....نه بنده های بیخودت☺✌️           واینک برچهره ی دلربای مهدے💙 صلواااات!!!!!بر محمد و آل محمد صلواااات!!! بازم صلواااات !!! اصن امضامو دیدی هی صلوات بفرست☺😅😊آیا بد کردم خواستم ثواب کنی؟؟😊جواب خیر است😅صلواتات ک تموم شد ریپ بزن از امضام تعریف کن تا بقیه ام ثواب کنن😂#بخیل نباشم

خیلی مسئولیت میخواد توجه محبت پول تربیت صحیح..

بعضیابه بچه خیلی رو میدن ومحبت میکنن که درنهایت بچه خراب میشه.. و بعضیاهم اصلابه بچه رو نمیدن ومحبت نمیکنن که اینم درنهایت خراب میشه.. باید تعادل رو رعایت کرد

توروخدا توروقران اگربچه بدنیااوردیدهیچوقت رهاش نکنید مگراینکه بمیرید.. بچه بدونه بابا طوریش نمیشه ولی بدونه مامان نابود میشه بچه..😔😔😔 

خدایا شکرت شکرت شکرت
خیلی مسئولیت میخواد توجه محبت پول تربیت صحیح.. بعضیابه بچه خیلی رو میدن ومحبت میکنن که درنهایت بچه ...

ميشه يه كوچولو تصيح كنم حرفتو؟

بچه بدون هركدوم از عضوو خانواده با مشكلاتى در اينده مواجه ميشه جبران ناپذير اميدوارم سايه جفتتون رو سرش باشه

هم فایده داره هم ضرر،هم بی خوابی داره هم یه شیرینی کوچولو،بچه داری هم سخته هم قشنگ و دانشینه

از الان دلم واسه پسرم میسوزه 😥پس فردا میخوام برم مدرسه دنبالش، همکلاسیاش میگن:اوووووف! چه مامان جیگری😌🤤بچه ام اعصابش خورد میشه خو😒
هم فایده داره هم ضرر،هم بی خوابی داره هم یه شیرینی کوچولو،بچه داری هم سخته هم قشنگ و دانشینه

بله كاملا منم سعى كردم مادر خوبى باشم فقط دخترم خيلى لجباز و والسته است به كارام نميرسم بايد صبحا بيدار شم تا خوابه كارامو بكنم بيدار شه از من جدا نميسه 

و مشكل اينجاست نميتونم صبح بيدار شم

بله كاملا منم سعى كردم مادر خوبى باشم فقط دخترم خيلى لجباز و والسته است به كارام نميرسم بايد صبحا بي ...

آره یکم دیگه برات سخت شده عزیزم

از الان دلم واسه پسرم میسوزه 😥پس فردا میخوام برم مدرسه دنبالش، همکلاسیاش میگن:اوووووف! چه مامان جیگری😌🤤بچه ام اعصابش خورد میشه خو😒

نگران هر چی باشی سرت میاد من دوران بارداری خیلی شیرینی داشتم اصلانم نگران بچه و زایمانم نبودم ماشالله ماشالله دخترم انقد خانوم با ادبه اصلا منو اذیت نکرد عاشقشم یعنی 

بعدش باید از همه چی بچه لذت برد از گریه اش لذت ببری از غذا خوردنش از کثیف بازیاش چون اینا فقط یه دوره ست زودی بزرگ میشن دلت برا این روزا تنگ میشه