2777
2789

من قوی تر شدم 

صبورتر شدم 

مهربونتر شدم 

وزندگیم از این رو به اون رو شد 

مادر شدن حس عجیبیه 

گاهی شده چند شب  به خاطر کولیک دخترم نخوابیدم اما انگار نه انگار 

اصلا دیگه خود قبلیم نیستم 

حس خیییلی باحالیه 

کاش زندگی هیچ وقت منو با نبودنت امتحان نمی‌کرد بابا...من خیلی وقته حالم بده و نمیدونم چم شده میشه بیای دلداریم بدی بابای مظلومم...خیلی تنهام

برای من خیلی سخت بود. اولش هورمون های بارداری فروکش میکنه و یه حال افسرده طوری آدم داره. مخصوصا اگر بچه خیلی گریه کنی همیشه حس میکنی مادر خوبی نیستی. تا کم کم قلق بچه بیاد دستت و بدنت آروم به حالت اول برگرده این مرحله برای من سه ماه طول کشید. من دور از خانواده هم بودم و برای زایمان هم تنها بودم و شاید برای همین دیر روح و جسمم ترمیم شد. 

بعد خیلی شیرین میشه یه مدت تا هجده ماهگی من سعی کردم این مدت هر روز دو سه ساعت با بچم پیاده روی برم و وزنم برگشت به قبل از بارداری و خیلی روحیم قوی شد )کرونا نبود هنوز)

بعد دوباره قشقرق ها ی بچه شروع میشه از نزدیک دو سال. تو این سن شروع میکنن و مستقل شدن و شخصیت گرفتن و حجم احساساتی که حس میکنن زیاده و سر هر مساله ناچیزی کلی گریه زاری و رفتار های ضد اجتماعی 😬 بروز میدن. من تو این مرحله م. دارم سعی میکنم با مطالعه و آگاهی بهتر درکش کنم و تنش رو به حداقل رسوندم 

تغییرات من این بود«خیلی روی خودم و احساساتم مسلط تر شدم. خیلی رشد کردم. البته آسون نبود اصلا. سعی کردم خودمو هم فراموش نکنم که خیلی نکته ی مهمیه به نظرم. خیلی صبورتر شدم .  »

« هوشم ببر زمانی تا کی غم زمانه »

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من قوی تر شدم  صبورتر شدم  مهربونتر شدم  وزندگیم از این رو به اون رو شد  ماد ...

هزار افرين منم قوى شدم فقط مشكلم اينه صبح نميتون بيدار شم دخترمم بيدار شه نميزاره هيچ كارى انجام بدم ميچسبه بهم واسه همين كلافه ميشم

بله كاملا منم سعى كردم مادر خوبى باشم فقط دخترم خيلى لجباز و والسته است به كارام نميرسم بايد صبحا بي ...

بچه ها عاشق سه تا بازی هستن. آب بازی خاک بازی لجبازی 😬 اخلاق اغلب کوچولو هاست. من شب ها آخر وقت کارای خونه رو انجام میدم ناهار روز بعد رو هم حاضر میکنم. کاری مهمتر از بازی با بچه وجود نداره به نظر من 😀 

پس اين ناهنجاريهاى دختر منم عاديه،؟١٣ماهششه

🤣😀ناهنجاری ندیدی هنوز گل من 😁

آره هنوز کوچولوست که 😍 الان دخترت تو مرحله ی ترس از غریبه ست. برای همین دو دستی بهت می‌چسبه. تا هجده ماه اینجوریه بعد میره به سمت همه کارو میخوام خودم انجام بدم 😬 فعلا تمام وقت پیشش باش و خیالش رو راحت کن تا اعتمادش جلب بشه. 

🤣😀ناهنجاری ندیدی هنوز گل من 😁 آره هنوز کوچولوست که 😍 الان دخترت تو مرحله ی ترس از غریبه ست. برا ...

نه خونه تنها هم هستيم همينه جيغ و داد و بغل 

ميگه تكون نخور

هزار افرين منم قوى شدم فقط مشكلم اينه صبح نميتون بيدار شم دخترمم بيدار شه نميزاره هيچ كارى انجام بدم ...

چن وقتشه عزیزم

کاش زندگی هیچ وقت منو با نبودنت امتحان نمی‌کرد بابا...من خیلی وقته حالم بده و نمیدونم چم شده میشه بیای دلداریم بدی بابای مظلومم...خیلی تنهام