2777
2789

دیگه مال خودت نیستی عملا بایدازخواسته های اولیه هم بگذریم...خواب اسوده میشه ارزو....استرس مراقبت ازنوزاد....من خودم به شخصه وقتی شبانوزادوپیشم میخوابوندم وشیرمیدادم نصف شب بیدارمیشدم فک میکردم پتو روانداختم روش ...استرس خفه شدنشونو داشتم

] «يا ليتني کنت معکم فافوز فوزا عظيما»

سلام عزیزم اگه راستشو بخوای به جز ماه اول مادر شدن بقیه تا الان که دخترم شانزده ماهشه بهترین و قشنگترین روزای زندگیم بوده با نفسش نفس میکشم با بوی تنش زندگی میکنم با خنده هاش دنیا واسه کن میشه نمیگم واسم سخت نبود هم خوابم کمتر شده هم کارام کند پیش میره ولی روزی هزاران بار خدا رو به خاطر لنا کوچولوی قشنگم شکر میکنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حتی اگه دست و‌پا نداشتی ولی روحت سالم بود فقط حق داری بچه بیاری.قبلش حتما مطمئن شین سالمین

ی جاهایی سالم بودن روح وروان خودادم کافی نیست باید همسرتم این بین باهات باشه تاخستگیاش شیرین باسه

] «يا ليتني کنت معکم فافوز فوزا عظيما»
حتی اگه دست و‌پا نداشتی ولی روحت سالم بود فقط حق داری بچه بیاری.قبلش حتما مطمئن شین سالمین

ادم فكر ميكنه امادست بعدش گاهى اونم گاهى جسم خسته ميشه و به اشتباه فكر ميكنى روحت نا ارومه 

قبول دارم كامل حرفتو

پشيمون از چى،؟ چند ساله ازدواج كردى؟شرايط روحى و جسميتم مهمه

پشیمونی از بچه دار شدن، آخه من بچه نمیخواستم همسرم هم نمیخواد ولی گاهی بهش فکر میکنم. 

7ساله ازدواج کردم، جسمم آماده س اما سابقه‌ی افسردگی شدید و مصرف دارو دارم.