2777
2789
عنوان

اقااا چخرتونه😐🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 579 بازدید | 48 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینایی ک میترسن اصلا فیلم ترسناک ندیدن تا حالا

فک کنم روح کامرانی نیس مثلا جنه ک خودشو شبیه کامرانی کرده میخواد سواستفاده کنه😕

لباس عافیت بر تن همه ی بیماران بپوشان توکل به لطف و مهربانی خودت ای آفریدگار آسمان ها.
اینایی ک میترسن اصلا فیلم ترسناک ندیدن تا حالا فک کنم روح کامرانی نیس مثلا جنه ک خودشو شبیه کامرانی ...

مثلا فیلم نفرین و اگه دیده باشی وحشت میکنی

فک کن نشستی تو خونت یکی میاد با موهاش میکشه میبرت😐😂

قیلم ترسناک بازا اسم این فیلمو یادتونه؟ دنبال اسمشم

یه فیلم سینمایی  بود

که چند تا شماره داشت

یه پیرزنه ارواحو احضار میکرد دو تا دستیار هم داشت که یکیشون با دوربین مخصوصش ارواحو میدیدهر قسمتش هم خونه یکی بود و برای یکی این اتفاقا میفتاد

مثلا یه قسمتش دختره تو زیرزمین خونه یه جای مخفی پیدا کرد که یه چمدون توش جنازه بود

یه قسمتش بچه خواب بود و از خواب بیدار نمیشد و روحش تو یه دنیای موازی گیر کرده بود و از قضا پدر بچه هم تو بچگیش این طور شده بود

خلاصه خیلی پیچ در پیچ و باحال بود

لطفا یه صلوات برای سلامتی پدرومادرم میفرستین❤🌹روزای خوب منتظرتن،برای رسیدن بهشون تلاش کن/ شهروند سابق جزیره نامکاندا |