2777
2789
عنوان

اقااا چخرتونه😐🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 579 بازدید | 48 پست
مثلا فیلم نفرین و اگه دیده باشی وحشت میکنی فک کن نشستی تو خونت یکی میاد با موهاش میکشه میبرت😐😂

من ترسناک خیلی دوسدارم هنیشه تا یه هفته همش اذیتم

ولی بازم از رو نمیرم😂

لباس عافیت بر تن همه ی بیماران بپوشان توکل به لطف و مهربانی خودت ای آفریدگار آسمان ها.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ترسناک نیس ک بترسیم 

الکی قسمت اولش ی چی نشون دادن ک فک کنیم ترسناکه

نترسید روزی خورشید متلاشی شود و همگی ما از سرما بمیریم ، بترسید روزی برسد که زنان بخواهند محبتشان را از مردان دریغ کنند..آن وقت همگی از سرما خواهیم مُرد..
من ندیدم 

جز بهترین فیلم ترسناکایی بود که دیدم 

فکر کنم پنج شماره داشت

اگه یادم اومد اسمشو میام میگم حتما ببینین

لطفا یه صلوات برای سلامتی پدرومادرم میفرستین❤🌹روزای خوب منتظرتن،برای رسیدن بهشون تلاش کن/ شهروند سابق جزیره نامکاندا | 

قسمت اول اونی مثلا جن بود کاپشن چرم تنش بود چشاش قرمز بود یهو رف پشت درخت

بیشتر کمدی بود تا ترسناک

لباس عافیت بر تن همه ی بیماران بپوشان توکل به لطف و مهربانی خودت ای آفریدگار آسمان ها.
چرااسمه عشقه منوگذاشتی رواسمه کاربریت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟🤨🤨🤨🤨🤨🤨🤨🤨🤨🤨😂😂😂😂😂

چون اسم عشق منو شما یکیه😁

فقط از خدا سلامتی و شادی پدر و مادرم و همسرم و خانواده ام رو میخوام همین. خدایا به خودت سپردمشون🤗
قیلم ترسناک بازا اسم این فیلمو یادتونه؟ دنبال اسمشم یه فیلم سینمایی  بود که چند تا شماره داشت ...

من ديدم اينا رو. ولي اسماش يادم نيست

فيلماش براساس واقعيت بود

انابل كه واقعيه اون پيرزنه هم جريانش واقعي بوده از زمان كوچكيش كه عجيب غريب بود رو نشون داده بود و بعدها كه بير شده بود با دو تا پسر جوان همكار ميشن چند ماه پيش ديدم فكر كنم كانجوريشن بود فيلمش دقيق يادم نيست

من نميدانستم معني هرگز را… تو چرا باز نگشتي ديگر؟   
من ديدم اينا رو. ولي اسماش يادم نيست فيلماش براساس واقعيت بود انابل كه واقعيه اون پيرزنه هم جريانش ...

نه کانجور نبود

اگه واقعی بوده برگااااام😐😨

لطفا یه صلوات برای سلامتی پدرومادرم میفرستین❤🌹روزای خوب منتظرتن،برای رسیدن بهشون تلاش کن/ شهروند سابق جزیره نامکاندا | 

ولي وسوسه شدم برم احضار رو ببينم

الان دارم قسمت اول رو ميبينم دلم تكون خورد

شايد بخاطر اينكه فيلمش ايرانيه و همذات پنداري ميشه

من نميدانستم معني هرگز را… تو چرا باز نگشتي ديگر؟