2777
2789
دلمو شکوند همه میگن چون سیده تقاص نمیده  اومد گفت بعد شش سال که دوست داشتم الان ندارم حوصلتم ن ...

وااای الهیی💔

گلم جدی اگه طرف سید باشه تقاص پس نمیده؟؟؟😢

لابد دوسش داری نمیزاری دوباره پیش تو برگردم...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله نمیدونم ب عشق بچگی اعتقاددارین یانه

ولی من حدود هشت نه سالم بود چون توروستای ماوانم اینا بودخونشون هی میدیدمش گاهی اوقات بازیم میکردیم😂😂خیلی دوسش داشتم و اون دوس داشتنه باقی موند روم تو نوجوانی ب اوجش رسید تاحدی ک بخاطر خودکشی کردم وقتی ۱۶سالم بود.

و اون عشق موندو موندو موند تاالان باهامه ولی خب بااینکه اونم عاشق من بود عشقش ثابت شده بود برام ولی الان با دوست صمیمیم زیر یه سقفن😄.قربون خدا برم.فقد خاستم بگم اگه حساب کنی حدود ده سال شایدم بیشتر عاشق هم بودیم.ولی خب نرسیدیم.

همین نرسیدناس ک عشقو پابرجا نگه میداره بنظرم.اگه الان رسیده بودم عادت شده بود برام اون عشقه.

ولی الان ک نرسیدم هنوزم ک هنوزه وقتی میبینمش دلم میررزه همون مثل بچگیام

ایشالاه دفعه بعدی امضام اینه ک مامان شدم😍😍دیدین منم بیبیم دوخط شد؟؟دیگه بدترازمن که قرارنیست باشین منتظرا نه؟دوسال منتظر بودم،هردوتخمدان پلی کیستیک بود ولی خداخواستو شدم خدایا هزاردفعه شکرت.🥰😍😍😍😍
قصه جدایی ماهم همین داستان سردشدن بود

🖤کاش ما زودتر اونی بشیم ک سرد میشهو کات میکنه ک حداقل بعدش کمتر اذیت بشیم

شروعِ دوباره سخته، ولی بعضی وقتا واقعا لازمش داری🫀(:
بله نمیدونم ب عشق بچگی اعتقاددارین یانه ولی من حدود هشت نه سالم بود چون توروستای ماوانم اینا بودخون ...

اخی😢خیلی سخته

لابد دوسش داری نمیزاری دوباره پیش تو برگردم...

تموم کردن رابطه طولانی مدت مثه زخمی شدن یه قسمت از بدن میمونه 

دیدین وقتی دستتون زخم میشه اولش خیلی درد داره ولی یه مدت که میگذره خون لخته میکنه ولی بازم هوس میکنی انگولکش کنی انگولک که کنی دوباره درد میگیره 

تا اینکه یه روز دستتو نگا میکنی جای زخمو میبینی یادت میوفته زخمه برا کی هست و چرا اینجوری شده 

ولی دیگه نه حس دردی خواهی داشت نه حس دیگه ای 

ی مولایی میگف چون سیده تقاص نمیده بااجازه استارتر  https://www.ninisite.com/discuss ...

عزیزم برا تاپیکت که گذاشتی میگم حتما تقاص پس میده ربطی به سید بودن نداره من یه جا خوندم یکی از فامیلهای امام رضا هر جا میرفته میگفته من چون از بستگان امامم هیچ وقت جهنم نمیرم و جام بهشته امام ناراحت شدن و گفتن اصلا اینطور نیست هر کس طبق اعمالش مجازات میشه 

میشه برای حاجت دلم یه صلوات بفرستید شاید به خاطر دل پاک شما خدا حاجت منو هم داد   
شرمنده اگه راحت بودی سوالمو جواب بده  یهویی چرا؟

یهویی نبود خیلی کات و اشتی داشتیم ول که تو ۹۵ درصدش من میرفتم‌منت کشی همه مدل ازش سر بودم ولی از وقتی ففهمید دوسش دارم باهاش میسازم. تحملش میکنم . پاش موندم وابستشم فهمید نقطه ضعفم رفتنشه روزی هزار بار مستقیم و غیر مستقیم میگعت بلاک برو. یا میگفت کنه هفته ای نبود که بلاکم نکنه حق نداشتم اعتراضم کنم تا اعتراض میکردم کات میکرد . مطمئن بودم خیانتم نمیکنه . خودش حتی بهم چند بار گفت از بس دوستم داری و وابستمی هرکاری میکنی از چشمم افتادی . حتی شاید باورت نشه من با اینکه تو یه شهریم امسال فقط دوبار دیدمش . حتی نیمومد باهام بیرون همش میگفت وقت ندارم ‌ درس داری بهونه و... دوهفته پیشم تو دعوا بهم یه فحش خیلی بد داد بعدشم تا دوروز میگفت ببخشید برگرد ولی از عذاب وجدانش بود مطمینم . 

باز ۴ روز پیش پیام داد فک نکن دوست دارم برگردی ولی ۲۴ ساعت انلاین نباش از لج من درستو بخون. منم دعوا کردم بلاکش کردم خیلی اذیت شدم 

🖤کاش ما زودتر اونی بشیم ک سرد میشهو کات میکنه ک حداقل بعدش کمتر اذیت بشیم

نمیشه 

من به شخصه اگه با یکی یه ماهم بمونم اگه رابطه رو تموم کنم 

از عذاب وجدان میمیرم 

از فکر اینکه اون تو یه ماه میتونست علاقشو صرف یکی دیگه کنه که شاید اون یکی قدرشو میدونست