2777
2789

الان باید بیای حسودیتو توی سایت جار بزنی و بگی چه زن موزی ایه؟ اون تونسته انقد جمع کنه چون تا حالا از چشم بقیه پنهان کرده وای به حال بعد از اینش که فک نکنم یه گرمش دو گرم بشه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دم زنداداشت گرم اما مهمه ک این طلا رو چحوری پس انداز کرده منم یکی میشناسم الان ی کیلو طلا داره با شغل کارمندی ولی سالی یبارم میوه نوبرانه نمیخرن برنج درجه ۳ میخورن از مسافرت لباس پوشیدنشون نگم ب چه درد میخوره اینهمه طلا وقتی زندگی من کیفیت نداره این پول باید برام رفاه و لذت بیاره طلا رو طلا فقط میمونه برا ورثه ..تمام.

ادما میتوانند هرجور که دوست دارند زندگی کنند بشرط اینکه باعث اسیب ب زندگی بقیه نشه..کاش بشه بریم ی جایی که بخاطر دیگران راه رسم زندگیم عوض نکنیم .. ...ب امید  روزی این سرزمین جای بهتری شود برای زندگی
حماقته دیگه ...کی طلا نشون خواستگار میده ..نهایت میگی فروختی جهزیه خریدی

من منظور اون کاربر رو نفهمیدم و چیز هایی که بقیه در جوابش گفتن هم برام اصلا قابل درک نبود . قضیه از چه قراره؟

منم دستم و گردنم طلا انداختم یعنی خواستگار بیاد باید قائم کنم؟اصلا ما زشت میدونیم دختر دست خالی بدون طلا بره خونه بخت..منظور آین کاربر و شما چی بود؟

پارسی را پاس بداریم✅️زبان من جان من است❤️من همان دختر بی حوصله ی غم زده ام، دختری که رگ خوابش حرم است..✨️

من منظور اون کاربر رو نفهمیدم و چیز هایی که بقیه در جوابش گفتن هم برام اصلا قابل درک نبود . قضیه از ...

ان شالله متاهل میشی و متوجه میشی که زن باید سرمایه داشته باشه که شوهرش ندونه .اگر هم شوهرش بدونه باید به اسم خود زن باشه .تجربه بارها نشون داده مرد وقتی پولش زیاد بشه ، انتخابش هم فرق میکنه ..وقتی زن از نظر مالی مستقل باشه ، مردها میدونن این زن نمیمونه ‌.تلاش بیشتری توی رابطه شون میکنن ..زندگی ها رو ببین چقدر زنها به خاطر نداشتن استقلال مالی توهین و تحقیر مرد رو تحمل میکنن 

اتفاقا کسی که ۸۰۰ گرم داره باید بفروشه خونه بخرهخونه خیلی سرمایه ماندگار تری هست تا طلا

نه هر خونه ایی ..‌

نه خونه توی مجتمع ....

که وقتی قدیمی شد برای ساخت مجدد صد تا مالک بخواد نظر بده .یکی بگه پول ندارم یکی بگه ندارم..

خونه تو شهرستان بگیره ولی ویلایی باشه .

من موندم با النگو های ک خواستگارم دیده چیکار کنم البته فعلا در حد همون خواستگاره ن بیشتر

چرا باید راجب النگوهای تو دستت که مال دوران مجردیت و خونه پدریته به اونا جواب پس بدی من چون یکم برا جهاز دست خونوادم خالی شده بود طلاهامو خورد خورد عوض کردیم به عنوان کادو بهم دادن مامانم اینا 

ان شالله متاهل میشی و متوجه میشی که زن باید سرمایه داشته باشه که شوهرش ندونه .اگر هم شوهرش بدونه بای ...

خب عزیز مگه طلا داشتن و طلا آوردن از خونه پدر یکی از همون استقلالی های مالی نیست؟علت پنهون کردن رو نفهمیدم😕شاید من خیلی سادم ولی واقعا نفهمیدم

پارسی را پاس بداریم✅️زبان من جان من است❤️من همان دختر بی حوصله ی غم زده ام، دختری که رگ خوابش حرم است..✨️