2777
2789
دلمو شکوند همه میگن چون سیده تقاص نمیده  اومد گفت بعد شش سال که دوست داشتم الان ندارم حوصلتم ن ...

😖😖 عزیزم 

طول عمر آدمی نیم نگاهی بیش نیست، وای از این بی حرمتی با جان انسان میکنند، در دنیایی ک هیچ کس بی عیب نیست چه کسی  می‌تواند تو را مقصر بداند، در قضاوت همه حق را ب تو دادند ولی، نکته اینجاست ک من راز نگه دار ترم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نگران نباش به وقتش.درکت میکنم.منم خاستگاری نداشتم افسرده بودم دیگ....گاهی ب فرار گاهی ب خودکشی فکر م ...

انشالله 

J'aime tes cheveux enneigés pour toujours . silk for ever 💟my bob هرچی بیشتر آدمارو میشناسم سگمو بیشتر دوست دارم🐕 🤍 بیا اینجا بنویس برات نادعلی بخونم 🦋
رفتنی مال رفتنه حالاهرچقدرتوخودتواذیت کنی برای اون مهم نیست چون نیتش نموندنه 

درد من اینه ک ادم چطور میتونه تو یکککک ماه عوض بشه 

این جونشم برا من میداد اصن نمیدونم یهو چیشد همه جی خوب بود

یهو سرد شد بعد یه ماهم گفت کات موقت گف دلیلم منطقیه ک بعدا میفهمی 😔

شروعِ دوباره سخته، ولی بعضی وقتا واقعا لازمش داری🫀(:
😖😖 عزیزم 

ی مولایی میگف چون سیده تقاص نمیده

بااجازه استارتر 

https://www.ninisite.com/discussion/topic/6324398/فقط-لطفا-داستان-نگین-بیایین-ی-لحظه?postId=186889734 

بخون ماجرامو

زمين گرده ودنياكوچيك🌎زندگي قانون باورهاولياقتها🌈  قانون جذب رازِبزرگ زندگی🦄كارمارازِكائنات♻️خدامعجزه میکنه🔮شانس اسم دومِ خداست وقتي ميخواد امضاش زير آرزوهات ناشناس بمونه🙏 انرژی مثبت تنها چیزیه ک بجای نصف شدن دوبــرابـر و حتي صدبـرابـر ميشهـ♡ الهي شكـرت💙 خدايا هم اكنون ب قلبم بيا و آرامشي عطا فرما از جنس خودت💚 پس از هر سختي آساني هست خدا دوبار تكرار كرد ك دلامون قرص باشه 💛♌︎♪♺❤︎⚅♾♥︎∞♡☯︎☂︎ઈ(◕ั◡◕ั)*゚
درد من اینه ک ادم چطور میتونه تو یکککک ماه عوض بشه  این جونشم برا من میداد اصن نمیدونم یهو چیش ...

دقیقا عین من گفت 

من منطقیم تو احساسی 

ازدواج ی مقوله ی کاملا منطقیه 

اینو با لحن بخون

زمين گرده ودنياكوچيك🌎زندگي قانون باورهاولياقتها🌈  قانون جذب رازِبزرگ زندگی🦄كارمارازِكائنات♻️خدامعجزه میکنه🔮شانس اسم دومِ خداست وقتي ميخواد امضاش زير آرزوهات ناشناس بمونه🙏 انرژی مثبت تنها چیزیه ک بجای نصف شدن دوبــرابـر و حتي صدبـرابـر ميشهـ♡ الهي شكـرت💙 خدايا هم اكنون ب قلبم بيا و آرامشي عطا فرما از جنس خودت💚 پس از هر سختي آساني هست خدا دوبار تكرار كرد ك دلامون قرص باشه 💛♌︎♪♺❤︎⚅♾♥︎∞♡☯︎☂︎ઈ(◕ั◡◕ั)*゚

رابطه وقتی عمق نداشته باشه بلاخره یک جایی میزنه بیرون وبه پایان میرسه حالامیخوای یک روز باشه یا10سال وقتی درک درستی وجودنداشته باشه هرکس سازخودشومیزنه وهیچوقتم مشخص نمیشه برای چی باهم بودن وچراجداشدن 

دقیقا عین من گفت  من منطقیم تو احساسی  ازدواج ی مقوله ی کاملا منطقیه  اینو ب ...

اوهوم 😔خوش بحالشون ک راحت اینارو میگن 

درد من اینه ک ادم چطور میتونه تو یکککک ماه عوض بشه  این جونشم برا من میداد اصن نمیدونم یهو چیش ...

لحظه هاتواین روابط مسیرهارو عوض میکنن درست مثل ابرهای بهاری دریک لحظه هواصافه وچندلحظه بعدطوفانی سخت شروع میشه

لحظه هاتواین روابط مسیرهارو عوض میکنن درست مثل ابرهای بهاری دریک لحظه هواصافه وچندلحظه بعدطوفانی سخت ...

دقیقا 🖤🥀