2777
2789
یهویی نبود خونوادش اهوازی بودن دعا زدن طی دوماه دعوا و اشتی  یهو ی شب زنگ زد قرار بود شب قبلش ...

وای چقد سختی کشیدی دختر لامصب یکی از یکی هارتر 

الان تو چه حالی ؟هنوزم دوسش داری ازش خبر میگیری؟

وای چقد سختی کشیدی دختر لامصب یکی از یکی هارتر  الان تو چه حالی ؟هنوزم دوسش داری ازش خبر میگیر ...

پشتم حرف زدن دختره اومد فکر داداشمو بهم ریخت 

اینجور اونجور 

الان من داغونم 

خودم با دستای خودم بردمش سر کار 

الان من بیکارم 

اون مشغول 

من داغونم 

تاپیکمو دیدی توی پروفایلمو از بالا دومی.  

زار میزدم دوستام ب حالم گریه میکردن تازه ی دوهفتس خوب شدم از فضای مجازی فقط توی اینجام نه جایی

زمين گرده ودنياكوچيك🌎زندگي قانون باورهاولياقتها🌈  قانون جذب رازِبزرگ زندگی🦄كارمارازِكائنات♻️خدامعجزه میکنه🔮شانس اسم دومِ خداست وقتي ميخواد امضاش زير آرزوهات ناشناس بمونه🙏 انرژی مثبت تنها چیزیه ک بجای نصف شدن دوبــرابـر و حتي صدبـرابـر ميشهـ♡ الهي شكـرت💙 خدايا هم اكنون ب قلبم بيا و آرامشي عطا فرما از جنس خودت💚 پس از هر سختي آساني هست خدا دوبار تكرار كرد ك دلامون قرص باشه 💛♌︎♪♺❤︎⚅♾♥︎∞♡☯︎☂︎ઈ(◕ั◡◕ั)*゚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پشتم حرف زدن دختره اومد فکر داداشمو بهم ریخت  اینجور اونجور  الان من داغونم  خودم ...

میفهمم گلم منم این روزارو گذروندم 

اولش فک میکردم نمیشه نمیتونم 

میگفتم مگه میشه بدون اون زندگی ساخت 

همش با خودم میگفت کاش هیچوقت رابطه شروع نمیشد کاش هیچوقت پسم نمیزد کاش هیچوقت نمیرفتم التماسش کنم و ردم کنه 

ولی گذشت 

الان خوشحالم که تموم شد

الان نه ازش متنفرم نه دوسش دارم یه ادم عادی مثه بقبه ی پسرای دور و برم شده برام 

هر از گاهی حس میکنم اون دوران اصن وجود نداشته فقط توهم خودم بوده

میفهمم گلم منم این روزارو گذروندم  اولش فک میکردم نمیشه نمیتونم  میگفتم مگه میشه بدون او ...

من نمیتونم ۶؟ساله من هضم نمیکنم هرچند برای اون راحته چون 

دختر عموش جدا شده بود 

دختر عمش جدا شده بود باز ازدواج کرد 

دختر عمش دوبار جدا شده بود باز ازدواج کرده بود 

خواهر ش شهریور جدا شد شوهرش ماه بودا ماه 

مادر خودش از باباش جدا شده بود 

زمين گرده ودنياكوچيك🌎زندگي قانون باورهاولياقتها🌈  قانون جذب رازِبزرگ زندگی🦄كارمارازِكائنات♻️خدامعجزه میکنه🔮شانس اسم دومِ خداست وقتي ميخواد امضاش زير آرزوهات ناشناس بمونه🙏 انرژی مثبت تنها چیزیه ک بجای نصف شدن دوبــرابـر و حتي صدبـرابـر ميشهـ♡ الهي شكـرت💙 خدايا هم اكنون ب قلبم بيا و آرامشي عطا فرما از جنس خودت💚 پس از هر سختي آساني هست خدا دوبار تكرار كرد ك دلامون قرص باشه 💛♌︎♪♺❤︎⚅♾♥︎∞♡☯︎☂︎ઈ(◕ั◡◕ั)*゚
من نمیتونم ۶؟ساله من هضم نمیکنم هرچند برای اون راحته چون  دختر عموش جدا شده بود  دختر عم ...

میتونی میگذره 

منم برام سخت بود من خودمو کشتم تا مسیر پیشرفتش هموار شه  مسیر پیشرفته که هموار شد نپسندید دیگه 

عذاب میکشیدم وقتی میدیدم هست و شرایطشم داره ولی داره با بقیه میپره

پشتم حرف زدن دختره اومد فکر داداشمو بهم ریخت  اینجور اونجور  الان من داغونم  خودم ...

فدات شم گلم میدونم الان اوج روزای سختته، خدا دلتو آروم کنه روز ب روز بهتر میشه حالت 

طول عمر آدمی نیم نگاهی بیش نیست، وای از این بی حرمتی با جان انسان میکنند، در دنیایی ک هیچ کس بی عیب نیست چه کسی  می‌تواند تو را مقصر بداند، در قضاوت همه حق را ب تو دادند ولی، نکته اینجاست ک من راز نگه دار ترم 
🖤کاش ما زودتر اونی بشیم ک سرد میشهو کات میکنه ک حداقل بعدش کمتر اذیت بشیم

کاش، ولی من سرد میشدم پیام نمی‌دادم خودش شروعش می‌کرد انگار مسابقه بود ک حتما خودش تمومش کنه 

طول عمر آدمی نیم نگاهی بیش نیست، وای از این بی حرمتی با جان انسان میکنند، در دنیایی ک هیچ کس بی عیب نیست چه کسی  می‌تواند تو را مقصر بداند، در قضاوت همه حق را ب تو دادند ولی، نکته اینجاست ک من راز نگه دار ترم 

کاش بتونم 

هرجا هستین 

لطفا دعام کنین در این ماه 

دعا کنین اگه خدا تاوانشو ببینه 

و اگه نه میگن سیده و اینا تاوان نمیده 

من بمیرم راحت بشم 

مامان بابام غصمو نخورن 

دوستام نگرانم نباشن 

کاش بتونم  هرجا هستین  لطفا دعام کنین در این ماه  دعا کنین اگه خدا تاوانشو ببینه&n ...

عزیزم سید باید بیشتر از بقیه حواسش به رفتارش باشه 

گناهی که از جانب سید انجام بشه از گناهی که توسط سایر افراد انجام بشه پیش خدا منفورتر هست 

من بعد ده سال رابطمو تموم کردم. به علت اینکه ۳۰ سالم شده بهترین روزای جوونیمو به پاش ریختم و هنوز تکلیفم روشن نیست و تاره فهمیدم چه اشتباهی با اینکه هنوز عاشقشم ولی آدم من نبود سخت بود باورش باید به این نقطه میرسیدم تا بتونم دل بکنم ازش وگرنه زنده نمیموندم