2777
2789

تهرانی؟؟

دیگ‌سعی میکنم‌کمتر بیام متاسفانه تعداد کسایی ک کسی نبوده رو ادبشون‌کار کنه زیاد شده....اَگع رو اعصـاب مَ راع بِریع 🚶روعــہ جِنــازَط پیــادع رَوےمیڪنَـم👊✌☺ ....... پادشاه جهنم خودت باش نه کارگر بهشت دیگران👍😵

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهر من با کرایو درمانی،بچه داری؟

امضای زمان بارداری: لطفا برا سلامتی و شفای مادرم دعاکنید😔😔شاه پناهم بده🙏امصای جدید: لطفا برای سلامتی و شفای مادرم وپدرم دعاکنید😔😔خدایا کی به آرامش  میرسم؟؟ افسرده و خسته شدم، خدایا بهم رحم کن امیدم فقط تویی🤲

ی سوال دوستم

زگیل درد یا خارش داره؟

من ی دونه همون ناحیه دارم ولی هیچ حسی نداره ینی زگیله؟

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    

منم تو موهای زیر ابرو دونه ریزی هست مثل زگیله

اونو چیکار کنم؟؟

خوش باش که هر که راز داند•°•داند که خوشی خوشی کشاند•°•شیرین چو شکر تو باش شاکر•°•شاکر هر دم شکر ستاند✨💛من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

ترس نداره فقط زود اقدام کن که بیشتر نشه چون خیلی سریع پخش میشه با کرایودرمانی میشه درمان کرد 

کرایو درمانی چن جلسه از بین میره ماله منم عروسیم خرداده من شاغلم واس همین کرایو زیاد منتسب من نیست

ی سوال دوستم زگیل درد یا خارش داره؟ من ی دونه همون ناحیه دارم ولی هیچ حسی نداره ینی زگیله؟

نمیدونم ولی زگیل درد نداره ولی خارش داره ب نظرم زود اقدام کن ب دکتر پوست با ماما نشون بده

کرجم

تو گوگل بزن زگیل تناسلی محمد جباری

من اتفاقی دیدم خیلی مریضاش ازش راضین

ی باز میخاستم راجبش تحقیق کنم پیدا کردم

دیگ‌سعی میکنم‌کمتر بیام متاسفانه تعداد کسایی ک کسی نبوده رو ادبشون‌کار کنه زیاد شده....اَگع رو اعصـاب مَ راع بِریع 🚶روعــہ جِنــازَط پیــادع رَوےمیڪنَـم👊✌☺ ....... پادشاه جهنم خودت باش نه کارگر بهشت دیگران👍😵