دونه خیلی کوچک و بدون درد هست الان چک کردم سه تا شده
خوش باش که هر که راز داند•°•داند که خوشی خوشی کشاند•°•شیرین چو شکر تو باش شاکر•°•شاکر هر دم شکر ستاند✨💛من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
هفته ای دو بار خداروشکر وقتی درمان شد دیگه تا الان نگرفتم من خیلی زود شروع کردم درمان رو چون حتی یک روزم عقب بندازی بیشتر میشه تعداد زیگیلها بدیش همینه
سلام منم رفتم تهران پیش دکتر رضایی اما گفتم هرجایی که باشید براتون دارو میفرسته پرداخت درب منزل واقعا عالی بودن وتضمینی دارو میدن نه مثل بقیه دلالها که اسمشون گذاشتن دکتر 09369785957
خانوم دکتر عاطفه الهویی نظری برای درمان زگیل تناسلی واقعا گزینه خوبی هستن من پیششون درمان شدم خداروشکر تستم منفی شده تایپ ۱۶بودم الان دیگه فقط برای چکاپ میرم پیششون
من انجام دادم وسخت نبود حدودا ۱هفته یکم احساس سوزش داشتم و به مرور خوب شدش ، هنگام رابطه واقعا تغییر خیلی زیادی احساس میکنم و راضیم از اینکه انجام دادم این عمل رو
دکترم عاطفه الهویی نظری بود واقعا مهربون و خوش برخورد هستن کارشونم که عالیه