2777
2789
عنوان

زگیل تناسلی

| مشاهده متن کامل بحث + 1344 بازدید | 71 پست
سرکه سیب بزن 

میره؟؟ روزی چندبار بزنم؟؟

دونه خیلی کوچک و بدون درد هست الان چک کردم سه تا شده

خوش باش که هر که راز داند•°•داند که خوشی خوشی کشاند•°•شیرین چو شکر تو باش شاکر•°•شاکر هر دم شکر ستاند✨💛من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میره؟؟ روزی چندبار بزنم؟؟ دونه خیلی کوچک و بدون درد هست الان چک کردم سه تا شده

واس همین دیگ ی دکتر پوست ک بری عالی میشه اگ نتونستی هر روز ی بار انجام بده

گلم اگر تهرانی حتما برو پیش خانم دکتر محبوبه ماموریان من تجربه داشتم پیشش خیلی دکتر خوبو با تجربه ای ...

سلام عزیزم من خودم خیلی اسم دکتر ماموریان رو تو همین سایت ها شنیدم ولی آدرسشو پیدا نکردم میشه لطفا آدرسشو شمارشو بدین ممنون میشم

برای درمان زگیل تناسلی من بهت پیشنهاد میکنم برو پیش خانم دکتر صادقی

بهترین دکتر متخصص زنان تو تهران هستن. یکی از دوستای من پیششون درمان شدن و خیلی هم تعریف میکنن

آدرس سایت: https://www.drlalehsadeghi.com/
شماره تماس: 09120549149  

بهترین دکتر برای درمان زگیل تناسلی تو تهران خانم دکتر مریم حاتمی هستن

من تعریفشون رو خیلی شنیدم 

یکی از دوستای خودمم پیششون رفتن و درمان شدن 

میخوای ادرس سایتشون رو بهت بدم برید سر بزنید.

آدرس سایت: https://drmaryamhatami.com/

نوبت دهی: 09123050624

سلام منم رفتم تهران پیش دکتر رضایی اما گفتم هرجایی که باشید براتون دارو می‌فرسته پرداخت درب منزل واقعا عالی بودن وتضمینی دارو میدن نه مثل بقیه دلالها که اسمشون گذاشتن دکتر 09369785957

من انجام دادم وسخت نبود حدودا ۱هفته یکم احساس سوزش داشتم و به مرور خوب شدش ، هنگام رابطه واقعا تغییر خیلی زیادی احساس میکنم و راضیم از اینکه انجام دادم این عمل رو 

دکترم  عاطفه الهویی نظری  بود واقعا مهربون و خوش برخورد هستن کارشونم که عالیه