2777
2789
عنوان

افطار چی درست کردین با میخا بکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 1301 بازدید | 126 پست
مادر شوهرم اینا جفتمن راحت نیستم 

چرا درست کن بخور 

✋اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يا اَبا عَبْدِاللهِ وَعَلَى الاَْرْواحِ الَّتي حَلَّتْ بِفِنائِكَ عَلَيْكَ مِنّي سَلامُ اللهِ اَبَداً ما بَقيتُ وَبَقِيَ اللَّيْلُ وَالنَّهارُ وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّي لِزِيارَتِكُمْ ،✋اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ✋وَعَلى عَلِيِّ بْنِ الْحُسَيْن✋ِ وَعَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ✋وَعَلى اَصْحابِ الْحُسَيْن ِالهی زیارتش را دراین دنیا و شفاعتش را در آخرت نصیب مان بگردان💚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دلم هوس شله زرد کرده اما برنج خارجی دارم نمیشه درسته ؟ 

شله زرد که دیگه دیر شده

✋اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يا اَبا عَبْدِاللهِ وَعَلَى الاَْرْواحِ الَّتي حَلَّتْ بِفِنائِكَ عَلَيْكَ مِنّي سَلامُ اللهِ اَبَداً ما بَقيتُ وَبَقِيَ اللَّيْلُ وَالنَّهارُ وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّي لِزِيارَتِكُمْ ،✋اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ✋وَعَلى عَلِيِّ بْنِ الْحُسَيْن✋ِ وَعَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ✋وَعَلى اَصْحابِ الْحُسَيْن ِالهی زیارتش را دراین دنیا و شفاعتش را در آخرت نصیب مان بگردان💚
گندم ۱۲ ساعت خیس کردم بعد ریختم تو قابلمه با کلی آب بعد از سه ساعت که حسابی پخت(در همین حین گوشت گوس ...

یه نکته دیگه یادم رفت بگم که اولش گندم که میذاریم بپزه کف میکنه حتما حتما کف روشو بگیرین وگرنه حلیم خوشرنگی نخواهید داشت

تیکر در دست ساخت😌😌😌💖به زودی در این مکان یه تیکر خوشرنگ دیده میشه 💖خدایا خودت منو دریاب🙏🙏🙏
بنظرتون  پنیر خیارو گوجه برا افطار خوبه در کنارش هم بادمجون گوجه بزارم و سیب زمینی واس شام  ...

اره خوشمزه و سبکه منم دوس دارم

سلام دوستان گلم من حامی ترنس ها هستم اونها نجس نیستن .خنده دار نیستن.نشانه آخرالزمان نیستن.اونهاام انسان هستند و مثل ما حق زندگی دارن و ما نباید باخنده های الکی این حق و ازشون بگیریم خنده های ما باعث گریه های شبانه اونها هستش پس بیاین مهربون و حمایت کننده باشیم❤🤝
گندم ۱۲ ساعت خیس کردم بعد ریختم تو قابلمه با کلی آب بعد از سه ساعت که حسابی پخت(در همین حین گوشت گوس ...

چقد عالی مرسی عزیزم..

چقد گندم بریزم برای ۴نفر

میشه واسه مامان شدنم یه صلوات بفرستی؟🥹💜مادر شدن یعنی: دوتا قلب تو بدنت بتپه 😍 خدایا میشه به همین زودیا دوتا قلب تو بدنم بتپه💞
 ی جوری ان 

خب باشن درست کن روزه ای 

من چندروز پیش درست کردم

واس سحر بزارم نمیشه 

گرسنه میشی‌ فردا درست کن من اتفاقا دیشب شله زرد پختم

میخام حلوا زعفرونی بدرستم فقط نمیدونم چرا گلوله میشه  

عزيزم يكم كره و يكم روغنو تو تابه داغ كن بعد اردي ك الك كردي رو بريز توش تفت بده مقدار روغنش بايد طوري باشه ك وقتي ارد رو ريختي تو تابه گوله نشه شل باشه همينطوري هم بزن انقدر ك رنگش مثله اَرده بشه تيره رنگ هر چقدر بيشتر هم بزني حلوات تيره تر ميشه

بعد زيرشو خاموش كن شهدو اضافه كن تند تند هم بزن خيلي سريع اينكارو انجام بده ك گوله نشه 

حلوات ك منسجم شد قابلمه رو بصورت گهواره اي تكون بده حلوات اگه قشنگ لول بشه يعني خوب عمل اورديش 

براي شهدشم اب و شكر رو زعفرون دم كرده رو بزار رو گاز بجوشه وقتي حوشيد خاموش كن يكم گلاب بهش اضافه كن

تورو خداااااااا لايك نكنين
چقد عالی مرسی عزیزم.. چقد گندم بریزم برای ۴نفر

والا اندازشو نمیدونم چون اولین بارم بود دست کردم به نظرم گندمت رو پیمانه کن برای هر نفر یه پیمانه کوچیک سرخالی چون خییلی زیاد میشه

تیکر در دست ساخت😌😌😌💖به زودی در این مکان یه تیکر خوشرنگ دیده میشه 💖خدایا خودت منو دریاب🙏🙏🙏
گرسنه میشی‌ فردا درست کن من اتفاقا دیشب شله زرد پختم

واس سحر مربا و نون پنیری میخورم   الان بخام درست کنم بنظرت با برنج دانه بلند بد میشه

زندگی درد قشنگیست  که جریان دارد❤️‍🩹