2777
2789
عنوان

افطار چی درست کردین با میخا بکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 1301 بازدید | 126 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما افطار يه چيزي مثله صبحانه ميخوريم يعني مربا و كره و پنير و چاي شيرين خرما 

من كنارش يكم حلوا درست ميكنم بعضي روزا فرني نشاسته 

يه بارم اش رشته درست كردم

ديگه شام ميخوريم ميره تا سحر ك پلو ميخوريم اونم من نميخورم فقط همسرم برنج ميخوره خودم هر چي باشه با يكم نون ميخوريم

سخريمونم ساعت ٢ نصف شب ميخوريم ميخوابيم 

تورو خداااااااا لايك نكنين

ای ام ماکارانی گذاشتم دارم از تشنگی میمیرم کی اذان میگن🤧🤧🤧🤧🤧

من مادر یک پسر دیابتیک هستم و در حال حاضر تنها ارزوم پیدا شدن درمان قطعی دیابت است تا از تزریق انسولین راحت بشیم بچه طفل معصومم سوراخ سوراخ شده  😭😭😭😭ای کاش اگه ۱روز از عمرم مونده باشه ببینم که درمان دیابت پیدا شده میشه واسه شفای پسرم یه حمد مهمونم کنین دعا کنین زودتر خوب شه 🙏🙏🙏 😔😔😔 اگه کسی در مورد درمان دیابت یا هرچیزی اطلاعاتی داشت به من بگه ممنون میشم هر عمل کز خیر و شر از ادمی سر میزند ان عمل مزدش به زودی پشت در، در میزند👌👌👌👌 میشه مو رنگ کرد میشه چشم رو لنز گذاشت میشه لب رو پروتز کرد حتی میشه هیکل رو هم درست کرد اما لامصب این قد بلند دست نیافتنی است پس به افتخار ما قد بلندا 💃💃💃💃 پسرم و همسرم شما تنها دلیل حال خوب منین 😍😍😍😍 👏👏👏👏 ادم های با منطق ضعیف با من بحث نکن  و در اخر در خواست دوستی قبول نمی کنم حتی شما دوست عزیز 🙏🙏🙏🙏
همسر منم بادمجون گوجه نمیخوره‌ من برا خودم درست میکنم چیزیه‌ که میشه تنوعش‌ داد‌ چیزایی‌ که دوست دا ...

عاشق بادمجون گوجه ست تازه میگه جدا سرخ کن فقط 

زندگی درد قشنگیست  که جریان دارد❤️‍🩹

کتلت و شله زرد و کیک درست کردم من

سلام دوستان گلم من حامی ترنس ها هستم اونها نجس نیستن .خنده دار نیستن.نشانه آخرالزمان نیستن.اونهاام انسان هستند و مثل ما حق زندگی دارن و ما نباید باخنده های الکی این حق و ازشون بگیریم خنده های ما باعث گریه های شبانه اونها هستش پس بیاین مهربون و حمایت کننده باشیم❤🤝
ما افطار يه چيزي مثله صبحانه ميخوريم يعني مربا و كره و پنير و چاي شيرين خرما  من كنارش يكم حلو ...

میخام حلوا زعفرونی بدرستم فقط نمیدونم چرا گلوله میشه 

زندگی درد قشنگیست  که جریان دارد❤️‍🩹
چجوری دستورشو بگو 

گندم ۱۲ ساعت خیس کردم بعد ریختم تو قابلمه با کلی آب بعد از سه ساعت که حسابی پخت(در همین حین گوشت گوسفندی با یه پیاز بزرگ گذاشتم پخت بعد که پخت آبشو از صافی رد کردم گوشت رو هم با گوشکوب دستی کوبیدم گذاشتم کنار)  

گندما که پختن ریختم تو مخلوط کن حسابی پوره که شد دوباره ریختم تو قابلمه چوب دارچین هم انداختم توش گوشتی که کوبیده بودم هم ریختم توش گذاشتم یه ساعت جا افتاد بعد کنجد ریختم و زیرشو خاموش کردم

نکته اش اینه که گوشت باید حتما کوبیده بشه تو مخلوط کن یا گوشت کوب برقی نباید بزنیم وگرنه کش نمیاد....

تیکر در دست ساخت😌😌😌💖به زودی در این مکان یه تیکر خوشرنگ دیده میشه 💖خدایا خودت منو دریاب🙏🙏🙏

حلوا درست کن

من میرم خونه مامانم شوهرمم سرکار میخوره

برا سحری ام قیمه درست کردم

✋اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يا اَبا عَبْدِاللهِ وَعَلَى الاَْرْواحِ الَّتي حَلَّتْ بِفِنائِكَ عَلَيْكَ مِنّي سَلامُ اللهِ اَبَداً ما بَقيتُ وَبَقِيَ اللَّيْلُ وَالنَّهارُ وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّي لِزِيارَتِكُمْ ،✋اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ✋وَعَلى عَلِيِّ بْنِ الْحُسَيْن✋ِ وَعَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ✋وَعَلى اَصْحابِ الْحُسَيْن ِالهی زیارتش را دراین دنیا و شفاعتش را در آخرت نصیب مان بگردان💚
عاشق بادمجون گوجه ست تازه میگه جدا سرخ کن فقط 

خوب دیگه‌ خوش به حالته‌ 

تازه به گوجه ها یه قطره آب لیمو و نمک‌ بزن بعد سرخشون‌ کن (هر ورش ۲ ۳ دیقه کافیه) معرکه میشه😋😋😋 برم درست کنم 😁

گندم ۱۲ ساعت خیس کردم بعد ریختم تو قابلمه با کلی آب بعد از سه ساعت که حسابی پخت(در همین حین گوشت گوس ...

قلم گاو بگیر بزن عالی میشه

من همیشه قلم گاو رو جداگونه میپزم تو ظرف میکنم میزارم فریزر ظرفای بزرگ برا حلیم کوچیکارو هم تو قالب یخ میریزم برا خورشت

✋اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يا اَبا عَبْدِاللهِ وَعَلَى الاَْرْواحِ الَّتي حَلَّتْ بِفِنائِكَ عَلَيْكَ مِنّي سَلامُ اللهِ اَبَداً ما بَقيتُ وَبَقِيَ اللَّيْلُ وَالنَّهارُ وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّي لِزِيارَتِكُمْ ،✋اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ✋وَعَلى عَلِيِّ بْنِ الْحُسَيْن✋ِ وَعَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ✋وَعَلى اَصْحابِ الْحُسَيْن ِالهی زیارتش را دراین دنیا و شفاعتش را در آخرت نصیب مان بگردان💚