2777
2789
عنوان

افطار چی درست کردین با میخا بکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 1301 بازدید | 126 پست
 خانواده شوهرم منظورمه امسال اولین سالیه پیششونم ی بارم دعوت نکردن 

متوجه شدم عزیزم 

اشکال نداره سخت نگیر منم چندساله دعوت نکردن

✋اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يا اَبا عَبْدِاللهِ وَعَلَى الاَْرْواحِ الَّتي حَلَّتْ بِفِنائِكَ عَلَيْكَ مِنّي سَلامُ اللهِ اَبَداً ما بَقيتُ وَبَقِيَ اللَّيْلُ وَالنَّهارُ وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّي لِزِيارَتِكُمْ ،✋اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ✋وَعَلى عَلِيِّ بْنِ الْحُسَيْن✋ِ وَعَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ✋وَعَلى اَصْحابِ الْحُسَيْن ِالهی زیارتش را دراین دنیا و شفاعتش را در آخرت نصیب مان بگردان💚
والا اندازشو نمیدونم چون اولین بارم بود دست کردم به نظرم گندمت رو پیمانه کن برای هر نفر یه پیمانه کو ...

مرسی نفس🌹

میشه واسه مامان شدنم یه صلوات بفرستی؟🥹💜مادر شدن یعنی: دوتا قلب تو بدنت بتپه 😍 خدایا میشه به همین زودیا دوتا قلب تو بدنم بتپه💞

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واس سحر مربا و نون پنیری میخورم   الان بخام درست کنم بنظرت با برنج دانه بلند بد میشه

تو آسیاب بریز نیم دونه شه

✋اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يا اَبا عَبْدِاللهِ وَعَلَى الاَْرْواحِ الَّتي حَلَّتْ بِفِنائِكَ عَلَيْكَ مِنّي سَلامُ اللهِ اَبَداً ما بَقيتُ وَبَقِيَ اللَّيْلُ وَالنَّهارُ وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّي لِزِيارَتِكُمْ ،✋اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ✋وَعَلى عَلِيِّ بْنِ الْحُسَيْن✋ِ وَعَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ✋وَعَلى اَصْحابِ الْحُسَيْن ِالهی زیارتش را دراین دنیا و شفاعتش را در آخرت نصیب مان بگردان💚
😩اسیابم خراب شده غذا سازمم  اسیاب نداره

بکوب با گوشت کوب😅

گندم ۱۲ ساعت خیس کردم بعد ریختم تو قابلمه با کلی آب بعد از سه ساعت که حسابی پخت(در همین حین گوشت گوس ...

توشهر ما برای توی حلیم حبوبات هم میریزن......اینو گفتم چون توی بعضی از دستورها مثل مال شما حبوبات نداره.....یه ادویه عالی هم میریزن به اسم ریشه جوز یاهمون ریشه گردو اسیاب شده که بینظیر میکنه عطرش رو .....

همسری منم رفته حلیم گرفته...خودم سیب زمینی گذاشته بودم اب پز بشه کوکو سیب زمینی درست کنم

دیدم دست سردار زمین افتاد روبه کربلا زدم فریاد زدم فریاد...خوندم گاهی روضه ی تن قاسم...گاهی شعر اکبر ناظم...زدم فریااااااددد....ای اهل حرم میرو علمدار نیامد....اااااااییی دل مشو آرام که دلدار نیامد...یارهست توحرم هنوزعلمدار هست...علم حیدر کرارهست...سپهدار هست.....میریم  پرچم صهیون رومیندازیم ...یه حرم مدینه میسازیم که سردااااررر هسسستتتت....ماااالشگرذوالفقارصاحب الزمانیم....مااااا لشگر انتقام سخت شهدااایییممم#ما_ملت_شهادتیم.    #ما_ملت_امام_حسینیم.....#انتقام_سخت.      مرگ برآمریکا مرگ بر اسرائیل.  مالشکرذوالفقارصاحب الزمانیم......مالشکرانتقام سخت شهداییم...یا حسین
گندم ۱۲ ساعت خیس کردم بعد ریختم تو قابلمه با کلی آب بعد از سه ساعت که حسابی پخت(در همین حین گوشت گوس ...

عزيزم گندمش چطوري باشه ؟؟

گندم پوست كنده يا بلغور؟؟

من هميشه بلغور گندم ميزيزم ولي تو غذاسازم خوب له نميشه

گوشت كوب برقيمم سوخته

تورو خداااااااا لايك نكنين
خخخ برا دو نفر چقدر مواد شله زرد بریزم 

یه فنجون کوچیک حدود دو فنجون کوچیکم شکر