2777
2789

خلط پشت گلو اکثر مواقع دارم ولی چند باری شدید شده بعد داخلش مو دیدم ، موهای بدن شوهرم همه جا میریزه هرچقدر بهش میگم موبر بذار میگه دوباره رشد کردنی از زیر لباس خارش میگیره ، نمیدونم موهای اون گیر میکنه تو گلوم یا این مو چیه هر چند وقت یه بار در میاد از داخل خلط

حالا یه موضوع دیگه هم هست باردارم و از دیشب لوزه هام قرمز و متورم شده ، آب دهنمو نمیتونم راحت قورت بدم احساس خشکی میکنم ته حلقم ، چیکار کنم خوب بشه نمیخوام سرماخوردگی و سرفه ایجاد بشه اونم نزدیک وقت سزارین 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این موها ممکنه باعث عفونت بشه

موندم واقعا از کجا میره تو گلوم،  موی ریز هم هست الان که فک‌میکنم موهای شوهرم بلند و زبره ، یکی نوشته موی بینی خودت ، یعنی واقعا ممکنه موی بینی خودم باشه ؟ 

نمیدونم، مژه که احتمالش کمه و بلنده به این راحتی فک‌نکنم بره تو دهنم ولی موی بینی شاید بره از طریق ...

مژه هم امکانش هست از طریق مجراها ارتباط دارن بعدم موی بدن به راحتی قابل تشخیصه ازین دوتا

مژه هم امکانش هست از طریق مجراها ارتباط دارن بعدم موی بدن به راحتی قابل تشخیصه ازین دوتا

اصلا نمیدونم موی چیه تیره و کوتاهه زیاد هم ضخیم نیست 

میگم نکنه تو گلوم کیست مویی چیزی تشکیل شده 😅اصلا امکانش هست همچین چیزی یعنی 

نه ،ببخشیدا ولی ممکنه حین رابطه بره تو دهنت نمیدونم

نمیدونم والا شاید ، ولی الان که فک‌میکنم موی شوهرم بلند و زبره این مو که از گلوم در میاد کوتاه و کوچیکه ضخیم نیست ، چندین بار همچین چیزی دیدم میگم نکنه کیستی چیزی درست شده تو گلوم