2777
2789
عنوان

توروخدا بدوید بیایید

75 بازدید | 7 پست

دوستای گلم سلام ی  سوال دارم احتمالااااا ادامه تحصیل میخوام بدم و خیلی خیلی ب رشته روانشناسی علاقه دارم خواستم بپرسم از کنکور تجربی برم راحت تره یا کنکور انسانی میشه بگید راهنمایی کنیددرکل...من رشته م طراحی دوخت بوده و مدت ها از ریاضی و...دوربودم باتوجه ب اینا واقعا با درس خوندن و اینا امیدیه دولتی روانشناسی بیارم 

من یک مهاجرم از رویایی ب رویایی دیگر...

قطعا انسانی راحتره

❌❌ لطفا از من سوال حس ششمی نپرسید و توی تاپیک های حس ششم منو تگ نکنید ❌❌{‌الهم صل علی محمد و آل محمد}🥰✨                                           الان ک اینو دیدی صلوات فرستادی(: ثوابش هم برا من هم برا تو  قطعا نگه داشتن حرمت شخصی که بهش علاقه داری از صدبار بیان دوستت دارم بهتره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انسانی ظرفیتاش کمتره و باید رتبه بهتری بیاری تا قبول بشی.ولی تجربی هم لامصب داوطلباش وحشتناک زیادن قبولیش خیلی خیلی سخته

تجربی ریاضیات هم داره سختت میشه

همون انسانی برو نهایتش دانشگاه ازاد بری یا شبانه دولتی

انسانی ظرفیتاش کمتره و باید رتبه بهتری بیاری تا قبول بشی.ولی تجربی هم لامصب داوطلباش وحشتناک زیادن ق ...

میشه هرردوتاکنکورروشرکت کنم 

من یک مهاجرم از رویایی ب رویایی دیگر...