2777
2789

مدام میگه تو درس خوندن اشتباه تو نتیجه نمیگیری صدساله پشت بمونی همش آنلاینی من نام روشنه ولی تو گوشی نیستم زیاد فقط چک میکنم ولی چت نمیکنم یا چیزی بعد میگه تو هیچ وقت موفق نمیشی رتبه مو مسخره می‌کنه و همش در مورد اینکه چقدر خوندم ازم می‌پرسه روانیم کرده همش استرس میده میگم آنقدر خوندم میگه کنه وفلان بنطرتون باهاش قطع ارتباط کنم بهتر نیست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بزن پدرش کن حسود و بدبخته

از آدم حسود برحذر باش

یک سال از همه دور شو و تلاش کن، بعد یک سال از خودت رو نمایی کن، اون لحظه ست که همه دلشون میخواد یا باهات باشن یا جات باشن...💋
به نظرم اگه دوستت باشه باید بهت انرژی مثبت بده کات کن روزه هدفات فکر کن بگو چقدر انرژی منفی میدی بس ...

بخدا دیوانم کرده همش استرس میده بهم یه بار نگفته خوبه آنقدر خوندی