2777
2789

کسی خودش یا اطرافش دو قطبی هست؟

ایا با وجود خوردن دارو تو فاز شیدایی یا افسردگی رفته ؟ 

الان حس خوبی دارم نشستم برا خودم برنامه ریزی کردم 

می ترسم از خودم از تصمیماتی که  الان میگیرم  

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درمانتو ادامع بده 

اجازه ندادن باعشقم ازدواج کنم، نشستم سرسفره عقد یه مرد دیگه، آخ که چی کشیدم تو نه سال زندگی باهاش 😔💔تهش میخوای بدونی چیشد؟ مهریه و بچمو برد منم بعد یه مریضی سخت روحی یجوری کلنجار میرم با خودم و این قمار زندگی ... بعد سالها به همون عشقی که نزاشتن بیاد خاستگاریم پیام دادم (: نمک ریخت رو زخمم / همیشه اونجوری نمیشه که ما منتظرشیم /

شیدایی یعنی صدا می‌شنوید؟ چ مدت دارو می‌خورید صبر کنید تا دارو ها اثر بزارن

نه صدا نمی شنوم 

سرخوشی زیاد دارم 

۵ یاله دارو می خورم. دارو رو باید تا اخر عمر بخورم 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }
تو رو خدا خواستی ازدواج کنی به طرف بگو من با یه اختلال روانی ازدواج کردم به مرز جنون رسیدم

ازدواج کردم بچه هم دارم 

منم مث توعم قرص میخورم هفته پیش با هیجان برنامه درسی مینوشتم کیف میکردم میگفتم برم فلان قدر میخونم اینقدر ورزش میکردم که الان کمردرد گردن درد گرفتم غیر قابل کنترل هیجانی بودم الان تو فاز افسردم دلم میخواد نیست نابود بشم

برام دعای مرگ کنید شنیدم دعای نی نی سایتیا گیراس🌹