2777
2789

💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚

بسم‌الله‌الرحمن‌الرحیم

اللَّهُمَّ ارْزُقْنِی فِیهِ رَحْمَةَ الْأَیْتَامِ وَ إِطْعَامَ الطَّعَامِ
خدایا در این ماه مهرورزی به ایتام، و خوراندن طعام را نصیبم کن

وَ إِفْشَاءَ السَّلامِ
و آشکار کردن سلام را نصیبم کن

وَ صُحْبَةَ الْکِرَامِ
و همنشینی با اهل کرامت را نصیبم فرما

بِطَوْلِکَ یَا مَلْجَأَ الْآمِلِینَ
به عطایت ای پناهگاه آرزومندان

🌙🌙🌙🌙🌙🌙🌙🌙🌙🌙🌙

الهی به حق نورانیت این ماه همه مریض‌ها به زودی زود شفا پیدا کنند و سفر‌ه های همه پر از برکت و روزی باشه و همه سلامت و خوشبخت باشند.

🍃🌱💛🌿💚🌙🌸🧡💜🌱🍃

اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم. اللهم عجل لولیک الفرج.امن یجیب المضطر اذا دعاه و یکشف سو.یا من اسمه دواء و ذکره شفا.اللهم اشف کل مریض.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خیلی ممنون لطفا حتما برامنم دعا کنید 

دوستان عزیزم میشه برام دعا کنید که زودتر طی همین ماه ها عروس بشم خیلی شرایط زندگیم سخت شده دیگه خسته شدم لطفا از ته دلتون برام دعا کنید خیلی این روز ها حالم خرابه خیلی حرف های مردم اذیتم میکنه از همگی سپاسگزارم یا حضرت رقیه«س» 
لطف کردی گذاشتی

قربونت دوست عزیزم.الهی به حق روزهای سرشار از برکت این ماه مبارک، زندگیتون همیشه همراه نگاه و لطف خداوند باشه و عاقبت به خیر بشید و در پناه آقا امام زمان(عج) و حضرت علی(ع) هر حاجتی دارید برآورده به خیر و نیکی بشه.التماس دعا.💖💖💖💖

اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم. اللهم عجل لولیک الفرج.امن یجیب المضطر اذا دعاه و یکشف سو.یا من اسمه دواء و ذکره شفا.اللهم اشف کل مریض.
طاعات قبول وحاجت روا شی

طاعات و عبادات شما هم قبول باشه عزیزم.التماس دعا.ممنونم ازت.الهی به حق لحظه‌های پر از خیر این ماه عزیز  همیشه تنتون سالم و دلتون خوش باشه و عاقبت به خیر بشید و در پناه حضرت علی(ع) و آقا امام (عج) هر حاجتی دارید برآورده به خیر و نیکی بشه.💚💚💚

خیلی ممنون لطفا حتما برامنم دعا کنید 

چشم حتما عزیزم.هی به حق لحظه های پر از خیر و برکت این ماه عزیز، عالی ترین اتفاق ها قسمت و روزی زندگیتون باشه و لحظه‌هاتون سرشار از نور خدا همراه سلامتی و سادی باشه.ان شاالله در پناه حضرت علی(ع) و آقا امام زمان(عج) هر حاجتی دارید برآورده به خیر و نیکی بشه.التماس دعا.❤️❤️❤️

قربونت دوست عزیزم. الهی به حق روزهای سرشار از برکت این ماه مبارک، زندگیتون همیشه همراه نگاه و لطف خ ...

ممنون گلم از دعاهای قشنگتون

ان‌شاءالله برای شما هم همینطور باشه و نگاه خدا تو زندگبتون باشه

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام  یه صلوات بفرستید💙💙

ممنون گلم از دعاهای قشنگتون ان‌شاءالله برای شما هم همینطور باشه و نگاه خدا تو زندگبتون باشه

خیلی متشکرم از لطف و محبتت عزیزدلم.الهی همیشه در پناه خدا و امام رضا(ع) تندرست و سعادتمند باشی در کنار خانواده‌تون و بهترین و عالی‌ترین‌ها همیشه براتون رقم بخوره.💚💚💚

اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.

خیلی متشکرم از لطف و محبتت عزیزدلم.الهی همیشه در پناه خدا و امام رضا(ع) تندرست و سعادتمند باشی ...

ممنون منم براتون صلوات فرستادم

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام  یه صلوات بفرستید💙💙

ممنون منم براتون صلوات فرستادم

ممنونم از لطفت عزیزم.ان شاالله همیشه تندرست و سلامت باشی و به حاجات دلت برسی.الهی آمین.

اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.❤️❤️❤️