2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من هفته دیگه میرم شما کی باید بری؟؟

❤️👰🏻🤵🏻❤️💃📢آهاااای پسر عمو جان بیا خانومتو وردار ببر🕺⬇️ 🍃جز عشق جهان نکته ی ارزنده ندارد🍃                                مادرم همیشه می‌گفت اگر میخواهی قلبت بیرون از بدنت بتپد بچه دار شو❤️⁦👨‍👩‍👧⁩❤️                                                                                   ⁦خدایا پسرمو خودت برام نگهدار عاشقشم نا امیدم نکن🙏💞
من هفته دیگه میرم شما کی باید بری؟؟

من چن روز پیش رفتم گفت احتمالا دختره اینقدر خوشحال شدم چون دوتا پسر دارم و عاشق دخترم اما نمیدونم چرا هی استرس دارم نکنه اشتباه باشه

آرامشم آرزوست🌹

من پرسیدم گفت معلوم نیست. موندم 18هفته برم

خدایا شکرت تاریخ 99/11/20بی بی چکم مثبت شد😍خدا جون همونجوری که توی دلم گذاشتی به سلامت توی بغلم بذار🙏برای سلامتی بچم صلوات بفرستید❤️خدایا هرکی آرزو مادر شدن داره قسمتش کن. خدایا شکرت الان دقیقا 9هفته و 5 روزمه در تاریخ 99/12/25صدا قلبشو شنیدم(انشاالله زودی بیای بغلم😘)انشاالله قسمت همه منتظرها. تاریخ 1400/1/10غربالگری اول انجام دادم خدارو شکر همه چیز خوب بود الان دقیقا طبق سونو 12هفته 4روزم هست

هرکی حاملس ی راه قطعی براتشخیص تعیین جنسیت 

صبح ناشتا برین دستشویی بیاین دراز بکشین 

دستتون رو ب همه جای شکمتون بکشین 

اگر زیر شکمتون زیرنافتون قد ی سیب یاهرگردی دیگه گردبود پسره اما اگردستتون رو کشیدین و هیچی توشکمتون احساس نکردید دختره 

من تو هفته ٤بارداری بااین روش فهمیدم دختره و دخترم شد 

هیچی ازش پرسیدم جنسیتش چیه؟ گفت معمولا تو ان تی نمیگن جنسیت رو ولی خب شااید پسره  که درست بود

منم پرسیدم گفت احتمالا دختر بعد گفت فقط احتمال میدما

دعا کن دختر باشه ۶هفته دیگه انومالی دارم ارزومه بهم بگه سالمه و دختره😍

آرامشم آرزوست🌹