2777
2789
عنوان

گیر دادن به کاربرای نی نی سایت

| مشاهده متن کامل بحث + 242 بازدید | 42 پست

https://www.ninisite.com/discussion/topic/6285483/کیا-روزه-هستن

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببخشید جسارتا این تصویری که روی پروفایلتون هست، متعلق به خودتونه؟

اومدم ریپلای کنم پاک شده بودپایینترگفتم

شهرازصداپراست،    🗣    ولی ازسخن تهی،                                                       
ساقی جدیدسایت هستم اینا نمونه کارامن

به منم جنس بده یکم سرخوش بشم

اگر بدانید که مردم به یک سردرد معمولی خود هزاران بار بیشتر اهمیت می‌دهند تا خبر مرگ من و شما، دیگر نگران نخواهید شد که درباره شما چه فکری می‌کنند...  
اون گزارش بزنید رو شما متوجه نشدی استارتر جان. منظورشون اینه گزارش بزنین تا تاپیکشون پاک بشه چون امک ...

اونم نی نی یار گفت ممنوعه نباید بزنن

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
بعضیا چقدر بچه هستن واقعا مخصوصا اونا که چغلی میکنن الان گزارش میزنم خیلی رو اعصابن

اونایی که حمدمیخونن بنده خداها برااینه میخان تاپیکشون پاک بشه ولی خودشون نمیتونن پاک کنن.مجبورن بگن براشون گزارش بزنیم

دوستت دارم خدا💞
اونایی که حمدمیخونن بنده خداها برااینه میخان تاپیکشون پاک بشه ولی خودشون نمیتونن پاک کنن.مجبورن بگن ...

نی نی یار گفت اگه کسی بگه براش گزارش بزنن قطع میشه و کسی که گزارش زده هم چند مدت نمیتونه وارد سایت بشه

اون گزارش بزنید رو شما متوجه نشدی استارتر جان. منظورشون اینه گزارش بزنین تا تاپیکشون پاک بشه چون امک ...

خب این صلوات فرستادن و حمد خوندش چیه

نمیشه امکان حذف ایجاد کنن همگی درخواست بدن که امکان حذف تاپیک ایجاد بشه

اگر بدانید که مردم به یک سردرد معمولی خود هزاران بار بیشتر اهمیت می‌دهند تا خبر مرگ من و شما، دیگر نگران نخواهید شد که درباره شما چه فکری می‌کنند...  
به منم جنس بده یکم سرخوش بشم

بیا پی وی شماره کارت بدم

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام