2777
2789
عنوان

پرستار دست زد به شوهرم

968 بازدید | 62 پست

خانوما دوستم کنارمه گفت اینو تاپیک بزنم بعد تاپیک خودم ک یکم پیش زدم

با شوهرش رفتن سرم بزنن حال دوستم بد بوده بعد شوهرش ۲۹ سالشه دوستم ۲۳ ،سرم رو ک پرستار از دست دوستم در آورده.چسب زده گفته فشار بده دوستم به شوهرش گفته تک فشار بده من این دستم بی حسه نمیدونم چی چیه(اون یکی دستش آتل داره)شوهر دوستم دیده از جای سرم خون در میاد دلش نیومده محکم فشار بده آروم پنبه رو جای سرم نگه داشته بوده دلش نمیومده گویا بعد پرستار دیده خون میاد پنبه آورده دوباره گذاشته گفته محکم فشار بده بعد انگشت دست شوهر دوستمو روی جای سرم فشار داده گفته فشار بده دوستمم شر درست کرده ک چرا به انگشت شوهرم دست زده به نظرتون حق با کدومشونه

تویی که این امضا رو میبینی یه صلوات برای سلامتی آقا امام زمان بفرست🙏🏻🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آخه چی بگم که دوستت دلش نشکنه توی این مریض احوالی درست نیست مسخره ش کنم

آره حتما پرستار عاشق شوهر ایشون شده بهش نظر داره ،نیست قحطی مرد اومده همه به شوهر ایشون نظر دارن 

کادر درمان و ارتباط با مردم همینه و طبیعیه!!!!!!

انگشتشو گذاشت رو انگشتش دیگه!!!یعنی انقد رفیقت بی جنبه ست؟

https://t.me/OffShirley

🤦

اون پرستار کار درستی کرده 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

شوهرت تقصیری نداره

اما پرستار غلط کرده بدون اجازه لمس کرده

تو کشورای دیگه لمس بی اجازه حتی انگشت اشاره زدن به کسی حتی به نیت محبت و خیر هم باشه بدون اجازه طرف ممنوعه اگر طرف شکایت کنه مجازات داره