2777
2789
عنوان

شوهرم شوخیاش اذیت کننده هست

345 بازدید | 21 پست

مثلا دیشب خونه خاهرم بودیم تا دیروقت تا ساعت۶ صبح هرچی بهش میگفتم پاشو من خابم میاد محل نمیداد موندیم تا۹ صبح گفت من صبحونه میخام چایی میخام هرچی بهش میگم پاشو بریم من خابم میاد بقیه هم میخان بخابن محل نمیداد خاهرم صبحونه درست کرد من چایی ریختم اومدم چایی بخورم دیدم چایم شوره  بعد خندید گفت نمک ریختم توش  به حدی ازش لجم گرفت که حد نداره بعد دستش چرب بود مالید به صورتم بهش گفتم بسه دیگه ماشالله چه جونی داری ول نمیکنی از کارای مسخرت کاراش بچه گانه هست شوخشای ازاد دهندس هرچیم بهش میگم من این شوخیا عصبیم میکنه مخصوصا وقتی خستم میگه جنبتو ببر بالا 🤐 حس میکنم بعد چندسال دیونم کنه 

عادی بوده شوخی هاش

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

تو هم جبران کن 

چرا خودتو اذیت میکنی

خصوصا وقتی عجله داره میخواد بره سرکار یه چیزی بریز رو سرش تا مجبور بشه بره بشوره

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوخیم حدی داره میبینه خستم وقتش نیست بیخیال نمیشه بعد من دلم میخاست یه چایی بخورم نذاشت بخورم چایی ش ...

تو هم چایی اونو برمیداشتی میخوردی

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست

تو هم جبران کن چرا خودتو اذیت میکنیخصوصا وقتی عجله داره میخواد بره سرکار یه چیزی بریز رو سرش تا مجبو ...

هربار از این شوخیای بیخود میکنه میبینه  خستم مثلا نااهار داشتیم میخوردیم خیلیم خسته بود صورتمو با گوجه فر نگی یکی کرد  منم گوجه رو له کردم تو موهاش همه کاهوهارم ریختم رو فرش مجبور شد همه رو  بشینه جمع کنه تا مامانش نبینه خونه مامانش بودیم 

بله

اصلاً اصلاً رابطه برقرار نکن باهاش

تاپیکاتو خوندم شوهرت عین شوهر منه 

مطمئنم حتی یه دختر خاله‌ای چیزی هم داره که باهاش راحته 

تو رو قرآن رابطه برقرار نکن 

منم عادی می‌دیدم ولی اینکه اذیتت می‌کنه واقعاً عادی نیست

تازه عروسی باید اولویت اولش باشی ولی کم محلی بهت می‌کنه 

اینکه ایشون بار اول ندونسته انجام بدن، اوکی..

اما وقتی میدونن که باعث ناراحتی شما میشن، جوابش این نیست که بگن جنبه رو ببر بالا!

راه درست اینه که به رفتارشون ادامه ندن!

که اگه ادامه بدن دیگه اسمش شوخی نیست..

اسمش آزار دادن و شکنجه گری هست

ماکارون هستم:)